SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

SPIEGELING IN DE PUBLICITEIT

Verschenen artikelen in de Media 

 

SPIEGELING is sinds haar begintijd meerdere malen in de landelijke en regionale media verschenen.
De meest recente ervaring is het radio interview naar aanleiding van de nieuwe koers en aktiviteiten sinds 2018 in juni van dit jaar.
 

Interview juni 2019

* Interview Slotstad Radio Zeist en Bunnik, juni 2019

Beluister interview (mp3) NB de eerste 16 minuten zijn reclame en nieuws, daarna start het interview met muzikale onderbrekingen. Totaaltijd is ongeveer 40 minuten

 

2016 JUBILEUMJAAR 10 JAAR SPIEGELING:
Spiegeling in de publiciteit, regionale media


Ter ere van het 10 jarig Jubileum in 2016, is SPIEGELING door verschillende regionale media in de schijnwerpers gezet.
 

* Zeister Nieuwsbode, mei 2016

artikel Zeister Nieuwsbode 2016 (pdf)


* Biltse Courant, mei 2016

artikel Biltse Courant 2016 (pdf)

* Spiegelbeeld, mei 2016

artikel meinummer Spiegelbeeld 2016 (pdf), titel: "10 jaar Natuurcoaching in Nederland; Natuurcoaching leeft!"
 

* Paravisie, oktober 2016
In het oktobernummer van Paravisie heeft hoofdredacteur Niels Brummelman op aangrijpende wijze zijn ervaring beschreven tijdens de natuurcoachings sessie met Spiegeling in juni: "de Natuur als orakel"

artikel Oktobernummer Paravisie 2016 (pdf)
 

Eerdere publiciteit vanaf 2006


Spiegeling is in 2006 van start gegaan. In de eerste jaren daarna zijn er diverse artikelen in de pers verschenen over achtergrond en aktiviteiten van Spiegeling. Zie het overzicht hierna. Om een artikel te lezen, klik je op de erbij vermelde link.


* Dagblad De Stem, december 2012
artikel Stad en Streek: "Stilte voor geest als slaap voor lichaam"

Dagblad De Stem, december 2012 (pdf)


* Spiegelbeeld, april 2009
Journaliste Anne-Christine Staals heeft een artikel geschreven met de titel 'De natuur als coach' over de Opleiding Natuurcoaching van Spiegeling op grond van haar ervaring tijdens het elementenblok waar ze aan mee heeft gedaan.

artikel Spiegelbeeld 2009 (pdf)
 

* Onthaasten & Bezinnen gids 2008
Eind 2007 heeft de redactie van de Dagelijkse Gedachte, de Onthaasten & Bezinnengids 2008 uitgebracht. Hierin staan, naast 300 omschrijvingen van trainingen, therapieën en begrippen, een aantal artikelen opgenomen die met onthaasting te maken hebben. Eén daarvan gaat over het helende effect van coaching in de natuur "Kijk in de spiegel van de natuur en zie jezelf"

onthaasten (pdf)
 

* Biltse Courant, maart 2007
Naar aanleiding van een lezing over 'de natuur als spiegel' bij Spirituele Kring Isis in Bilthoven, verscheen in de Biltse courant een kort artikel met als titel "Elk einde is een nieuw begin"  naar aanleiding van de cycluswerking in de natuur.

Biltse Courant mrt 2007 (pdf)


* Voormalig tijdschrift Zens, maart/april 2007
In maart 2007 nam een journaliste van het blad Zens (voorheen Jonas) deel aan een Stiltewandeling met het thema 'Vertrouwen' en schreef een leuk persoonlijk stukje over haar ervaring tijdens de wandeling"De natuur als metafoor".
Dit is gepubliceerd in het aprilnummer van Zens:

zens (pdf)


* Paravisie, juli 2007
In het julinummer van Paravisie, ook in 2007, staat een mooi artikel met daarin een uitgebreid interview over visie en aktiviteiten van SPIEGELING: "Een kijkje in de spiegel van de én jouw natuur". Daarin kun je lezen hoe de natuur je spiegelt.

paravisie (pdf)


* Voormalig blad Eigenaardig, september 2007
In het najaarsnummer 2007 van het kwartaalblad van het Netwerk Aarde, Milieu en Spiritualiteit verscheen een artikel over achtergrond en inhoud van de cursus natuurcoaching die Spiegeling aanbiedt: "De natuur als coach":

artikel eigenaardig (pdf)


* Voormalig papieren uitgave van de Koorddanser, oktober 2007
De redactie van de Koorddanser nodigde mij,  Mirjam, uit om mee te werken aan een stukje voor het 'KD lezersprofiel' in het oktobernummer van 2007 om daarin iets te vertellen over mijn werk en visie op het leven:

koorddanser okt 2007 (pdf)