SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INSPIRATIE WANDELINGEN

Door in beweging te komen
ontstaat er vanzelf beweging in processen


* Je leeft (te)veel in je hoofd en bent het contact met je gevoel kwijt geraakt

* Je zit vast en weet niet hoe je verder moet

* Je voelt je overvoerd door alles en zit tegen een burnout aan of misschien zit je er zelfs al er in

* Je hebt te maken met ingrijpende veranderingen in je leven maar komt niet bij de emotie

* Je twijfelt aan jezelf en aan je eigen intuïtieve stem

* Je zou graag eens uitwisselen met gelijkgestemden onderweg op je (levens)pad
 

 


Gronden en aankomen in t Moment
 

Kom in beweging!

Door in beweging te komen, breng je als vanzelf ook beweging in de situatie. Het laat je zien dat niets uitzichtloos is, maar dat er altijd sprake is van een uitzicht als je onderweg bent. De uitspraak 'van uitzicht naar inzicht' vind ik daarom een hele mooie!

De natuur is daarbij een prachtige spiegel van processen. Zicht op die processen biedt Steun, Ontspanning in je lijf, Rust in je emoties, en Ruimte in je hoofd. We wandelen deels in stilte maar er zijn ook korte meditaties en deelmomenten.
 Van uitzicht naar inzicht.....
in je eigen tempo


Wat vast zit, gaat weer stromen. Je zakt van je hoofd in je lijf en maakt daardoor vanzelf contact met je gevoel. Emoties komen in beweging en je ervaart lichtheid en vrijheid in je Hart. Na een Spiegeling wandeling ga je met een positieve energie weer huiswaarts.
 

Ervaringen:
 

Het is altijd weer fijn om met Mirjam mee te lopen tijdens een natuurspiegelings-wandeling. Zo'n wandeling geeft zoveel inzichten via de natuur, stiltemomenten, meditaties, creatieve opdrachten en kaartjes trekken. Daarnaast is het ook altijd een fijne groep mensen waar je  contact mee hebt en met wie je je ervaringen deelt. Echt een aanrader; je krijgt er geen spijt van om je aan te melden voor een natuurwandeling met Spiegeling! Annemiek

De wandelingen met Mirjam van Spiegeling zijn altijd weer momenten die me terugbrengen bij mezelf, Mijn Zelf. De opdrachten die bij het thema van de wandeling passen en de steeds verschillende boodschapkaartjes die ze tijdens zo'n wandeling aanreikt, maken mij bewust van onbewuste patronen. Ik krijg nieuwe inzichten en raak geïnspireerd om wederom met Mijn Zelf aan de slag te gaan. Na zo'n wandeling kom ik ' herboren' weer terug. Annelies

Onze LICHTwandeling was weer super leerrijk.  De creatieve werkvormen brengen me altijd direct bij wat er speelt in mijn dagelijks leven. Elke keer ben ik aangenaam verrast hoe ik door het tekenen op een vlotte en toegankelijke manier contact maak met mijn onderliggend thema.
De afwisseling tussen actieve en stiltemomenten tijdens de wandelingen ervaar ik als uitstekend uitgebalanceerd, waardoor ik op een aangename en rustige manier in mijn focus blijf staan. Het delen met de andere deelnemers verwondert me elke keer weer in hoeveel diversiteit er in ons menszijn aanwezig is. 
Een groot compliment voor jou voor de degelijke voorbereiding, de interessante en gevarieerde werkvormen en de uitgekiende timing van de verschillende etappes in onze wandeling. Jurgen (België)

Ik ervaar de wandelingen met Spiegeling altijd als heel fijn. Ik ben iedere keer van de partij als ik kan. Het is heel afwisselend, qua thema en qua inhoud. Je keert weer even naar binnen én hebt ook op een fijne manier contact met de groep.
Fijn om ervaringen met elkaar te delen. Mooi dat we onszelf kunnen / mogen zijn in een veilige setting. Ik geniet altijd erg van de wandelingen en ga positief en opgeladen weer naar huis.Dan kan ik er weer even tegen en kijk alweer uit naar de volgende keer. Yvonne


NB. Kosten per groepswandeling van 3 uur zijn €32 per keer. Het gaat niet om het aantal kilometers maar juist om het stilstaan bij je beleving door beweging.


naar boven

 

creatieve start wandeling
 

uitleg wandeling
 

in beweging komen,
brengt ook beweging in processen