SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

NATUURCOACHING

Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf

 

* Loop je vast in je leven en weet je niet hoe je verder moet?

* Leef je meer in je hoofd dan in je lijf en sta je onder druk van alle 'moetens' in je leven?

* Wil je graag in beweging komen en nieuwe stappen zetten en daarbij een zetje in de rug krijgen van een professionele natuurcoach?

* Heb je behoefte aan sparren en ondersteuning maar heb je geen zin in lange coach gesprekken in een duf kamertje en alleen maar 'praten over'....

* Ben je graag buiten en heb je affiniteit met de natuur en wil je wel eens - aan den lijve - ervaren hoe natuurcoaching je verder kan brengen op je pad?


SPIEGELING biedt verschillende mogelijkheden aan om kennis te maken met intuïtieve natuurcoaching en te ervaren hoe je via de spiegel van de natuur op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier meer over je Zelf te weten komt en antwoorden en inzichten kunt vinden op vragen die je bezighouden.

Door het buiten zijn kom je zowel letterlijk maar ook figuurlijk in beweging, wat je helpt om daadwerkelijk nieuwe stappen te zetten. De natuur brengt je als vanzelf tot rust, zodat je contact kunt maken met de stilte in jezelf en met de stille stem van je intuïtie. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken via de spiegel van de natuur, zul je ervaren hoe helend en effectief natuurcoaching is.

Dit kan via deelname aan de maandelijkse Proeverij van SPIEGELING > proeverij, middels een supervisie- of 1 op 1 Opleidings traject > opleiding of individuele natuurcoachings sessie > individuele-natuurcoaching

.