SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INDIVIDUELE CREATIEVE (NATUUR)COACHING

In iedere Crisis zit een nieuwe Kans !


* Je zit op dit moment met levensvragen waar je zelf niet goed uitkomt. Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot je werk, relatie, gezondheid of anderszins een voor jou belangrijk onderwerp. Je wéét dat de antwoorden in jezelf zitten, maar je kunt er op dit moment (nog) niet bij.

*Je bevindt je in een situatie die een grote impact op je leven heeft, denk aan ontslag, scheiding, ziekte of een andere ingrijpende gebeurtenis waardoor je een gevoel van "crisis" ervaart en (even) niet weet hoe je verder moet. Ik noem dit altijd CRISIS ALS KANS ervaringen! Iedere crisis biedt de kans een andere kant op te gaan.

* Je blijft maar malen en in kringetjes ronddraaien in je hoofd waar je erg moe én moedeloos van wordt want je ziet geen uitweg of oplossing. Je wilt graag 'van Hoofd naar Hart' om dichter bij je gevoel te komen als richtingwijzer wat nu te doen.

* Je bent bekend met spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei en beseft dat niets "voor niets" gebeurt in je leven en dat je alles wat je meemaakt als een "spiegel" kunt zien die je iets te zeggen / een boodschap heeft: zo binnen, zo buiten en andersom.

* Je beseft dat het vooral de uitdagingen zijn die je verder brengen op je levenspad en dat 'groeien van AU gaat', maar zoekt NU ondersteuning welke kant op te gaan. Het is fijn als iemand je kan ondersteunen om bij je eigen Innerlijke Wijsheid te komen, zodat je weer verder kunt om wellicht een nieuwe weg in te slaan.

* Daarnaast heb je een grote affiniteit met de natuur en creativiteit en laat je je graag spiegelen. Je kunt óók kiezen voor alleen een creatieve sessie die dan binnen plaatsvindt.
 

Herken je één of meer van genoemde punten, dan is een spiegelende (natuurcoaching)sessie wellicht iets voor jou!

 In de Ziel van de natuur, vind je de natuur van je Ziel
[Citaat Gerald Jampolsky]


Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf ofwel
in de Ziel van de natuur, vind je de natuur van je Ziel

 

Bij 'spiegelen' ga je ervan uit dat je in de buitenwereld ziet, wat je van binnen in jeZelf ook herkent. ALLES wat je opvalt wat je hoort, ziet, voelt of ruikt, kan je ergens attent op maken en jou nét die informatie geven waar je naar op zoek bent. Bij dezelfde vraag kan dit voor een ieder weer heel anders zijn > dát is nu juist de spiegel!

Hetzelfde geldt als je je Ziel creatief tot expressie brengt en je laat verrassen door de spiegel die zij je laat zien middels je eigen creatie. Ook hiermee kom je in contact met je Onbewuste waar je eigen antwoorden al aanwezig zijn.
 

Voordelen van natuurcoaching boven "gewone" coaching binnen:

* Je bent buiten én in beweging waardoor er ook gemakkelijker beweging ontstaat in het proces waar je op dat moment in zit

* Door contact met de buitenlucht ervaar je hoe gedachten in je hoofd tot rust komen en je als vanzelf meer in je lichaam zakt: van Hoofd naar Hart naar Bekken en Voeten


* Doordat je omgeving voortdurend verandert geldt dit eveneens voor je perspectief: je kunt zaken letterlijk vanaf een andere kant bekijken of een ander pad inslaan en ervaren wat dat met je doet

*  En het allermooiste is nog dat je via de Natuur naar jeZelf kijkt: de natuur weerspiegelt zaken die voor jóu op dit moment belangrijk zijn en die je iets willen laten zien of ontdekken en je een antwoord of inzicht meegeven hoe nu verder.

Dit is van tevoren niet te voorspellen, het ontstaat spontaan en je kunt ervan uitgaan dat altijd het juiste gebeurt op t juiste moment, met een mooi maar moeilijk woord noemen we dat 'synchronciteit'.

Notabene: dit laatste gebeurt eveneens als je kiest voor alléén een creatieve sessie!

 

Crisis als Kans

Ik heb zelf in mijn leven diverse 'crisis als kans' ervaringen gehad. Als ik er middenin zat zag ik geen uitweg en had ik geen idee hoe verder. Met denken kwam ik er niet uit.
Als ik me dan - via de natuur of creativiteit - liet 'spiegelen' door wat de situatie waar ik in vastzat me wilde zeggen, ontstonden er steevast spontaan NIEUWE KANSEN  > door inzicht ontstaat uitzicht, maar ook andersom.
Ik ontdekte daardoor een andere weg die beter bij mijn Ziel past en die ik niet met mijn hoofd had kunnen bedenken. Zo'n Zielsinzicht gun ik jou ook!

Bij mijn begeleiding als creatief natuurcoach is intuïtie een belangrijke tool. Ik maak eveneens gebruik van creatieve werkvormen en diverse (tarot)kaaren. Beide zijn heel aanvullend om je een mooie spiegel voor te houden ten aanzien van wat er deep down in jezelf leeft. Het een versterkt het ander, lees de ervaring van Annelies:
 Creatieve Natuurcoaching: EXPRESSIE VAN DE ZIEL
+
Wat zeggen de kaarten?
 

Boodschap van de specht

Samen met Mirjam heb ik een natuurcoachings-wandeling gedaan omdat ik even niet wist hoe ik verder moest. De kaart die ik trok voordat we op pad gingen kwam al direct binnen en vormde een rode draad met de situatie op dat moment in mijn leven.
Alles klopte tijdens deze sessie (ook letterlijk): de meditatie, het tekenen van wat in mij opkwam, zelfs de specht roffelde op het juiste moment …klop klop, klop…. Toen Mirjam de betekenis van de specht opzocht werd nogmaals bevestigd wat ik moest doen. Met de boodschap van de kaarten als aanvulling op de sessie kon ik er echt niet meer om heen dat ik toch echt in aktie moest komen en een besluit nemen.
Prachtig hoe alles als puzzelstukjes in elkaar viel. Heel fijn hoe Mirjam dit liefdevol en intuïtief begeleidt en mij hierbij heeft gesteund. Ook de dagen erna toonde ze nog veel betrokkenheid door te informeren hoe het met mij ging. Ik voel mij gedragen!

Annelies, Roosendaal

 

Inzicht en bevestiging

Ik heb onlangs een natuurcoachingstraject bij SPIEGELING gevolgd en heb Mirjam daarbij ervaren als iemand die heel zorgvuldig en op een professionele maar toch wame manier betrokken is in haar begeleiding. Zij loopt letterlijk én figuurlijk naast je. De vele synchroniciteiten onderweg, ondersteund door t trekken van hele toepasselijke kaarten, waren opmerkelijk en gaven inzicht en bevestiging.
De creatieve werkvormen boden, net als de natuur, een visuele spiegel van waar ik op dát moment stond in mijn leven en welke dilemma's er (onbewust) speelden.
Mirjam's betrokkenheid ook tussen de sessies in, maakte dat ik me erg 'gezien en gehoord' voelde. De bijzondere spiegels van de natuur neem ik mee als leidraad op mijn vervolgpad.

Mirjam, heel HARTELIJK DANK voor je afgestemde en intuïtieve begeleiding en wie weet tot een volgende keer.

Heleen, Soest
 Creatieve start van een natuurcoachings sessie
 

Effect van een individuele sessie

De combinatie van intuïtie en creativiteit binnen een natuurcoachings sessie is een perfécte manier om je bewust te worden van wat er nog ónbewust in je leeft en waar je graag meer inzicht of duidelijkheid over wilt krijgen hoe verder te kunnen.
De ervaring leert dat antwoorden en inzichten moeiteloos ontstaan en een diep doorwerkend effect hebben. Je kunt ook kiezen voor alleen een creatieve sessie!
Keer op keer ontstaan er weer WONDEREN als je je laat spiegelen door "je eigen Natuur" en is duidelijk dat 'toeval' niet bestaat.

In feite weet je het vanbinnen zelf allemaal al, maar wordt het in een sessie duidelijk zichtbaar en vooral ook voelbaar wat je vanuit je Innerlijk Weten intuïtief wordt aangereikt.
 

Praktische informatie

Locatie natuurcoaching: Bilthoven of Breda

Duur sessie: 2 uur

Eénmalige sessie: €120

Basis coachtraject van 5 sessies en 6e afsluitingssessie: €665 vooraf te voldoen.
De sessies zijn in principe 1x in de 2 weken en de afsluitingssessie 4 weken na afronding van het natuurcoachings-traject.

NB. Bij alleen een creatief traject gaat het iets anders; neem contact op als je hier meer over wilt weten.

Afspraak voor een individuele sessie inschrijven of stuur een mail naar info AT spiegeling DOT net">info AT spiegeling DOT net

Veel gestelde vragen qua investering
 

* Ik zie dat een eenmalige sessie een hogere investering vraagt dan een coach-traject, waarom is dit?

De ervaring leert dat je veel meer baat hebt aan een coach-traject om tot inzichten en antwoorden te komen op de vraag die je bezighoudt én het zetten van daadwerkelijk nieuwe stappen tot oplossing / verandering. Een éénmalige sessie is meer bedoeld voor een "snelle" coachvraag tussendoor vooruit te kunnen.
 

* Ik zou graag een coach-traject volgen maar kan het bedrag niet in één keer vooraf betalen.

Als de financiën echt een obstakel voorr je zijn, kunnen we een betalingsregeling afspreken waarin je in 2 of 3 termijnen betaalt. Dan komt er wel €25 extra administratiekosten bij. De betalingsverplichting blijft staan, ook als je tussentijds mocht besluiten het traject niet af te maken, los van de reden.

* Ik zou wel graag zo'n natuurcoachings-traject volgen maar heb al zo'n volle programma en weet niet hoe ik hiervoor tijd moet vrijmaken.

Wellicht is een (over)volle agenda onderdeel van je "probleem"? Hoeveel vind jij jeZelf en je eigen Welbevinden waard?
En wat heb je er voor over om gemakkelijker en ontspannender door t leven te gaan, om je beter te voelen dan nu het geval is én oplossingen / inzichten aangereikt te krijgen die een leven lang meegaan?!
 


naar boven

 Coach-uitnodiging: stap uit je comfortzone

Immers: 
Als je altijd doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg!

 

Ik heb dit voorjaar een coach-traject gevolgd bij Spiegeling naar aanleiding van de titel van de Inspiratiemail 'waar kom je vandaan en waar ga je naar toe'. Dit resoneerde bij mij omdat het precies aansloot bij waar ik op dat moment zelf mee bezig was. 
Ik volg de mails van Spiegeling al jaren en ben geraakt door de natuurlijke Wijsheid die daaruit spreekt, vandaar dat ik vol vertrouwen voor een coach-traject met Mirjam heb gekozen.

In 3 sessies zijn we samen 'op reis' geweest en heb ik onder andere gekeken naar de voorouderlijn (waar kom ik vandaan) en mijn plannen voor de toekomst na het afscheid bij mijn werkgever (waar ga ik heen).

De creatieve opdrachten en de verschillende kaarten die ik tijdens de sessies trok, bevestigden dat ik op de goede (nieuwe) weg zit. De begeleiding van Mirjam daarbij heb ik als heel plezierig  en ondersteunend ervaren.

H v D, Brabant
voorjaar 2023