SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INDIVIDUELE NATUURCOACHING

Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf:
zo binnen, zo buiten, en andersom


Ben je op zoek naar een coach die even met je mee kan kijken en je kan helpen verder te komen met de vragen die je hebt waar je zelf niet goed uitkomt?

*  Wil je geen zittende gesprekken voeren in een duffe binnenruimte, maar ben je liever in beweging en ga je graag de natuur in?

* Heb je affinitieit met spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei en wil je je meer bewust worden van  de spiegels op je pad en leren van de uitdagingen in je leven?

* Ben je bereid om in de spiegel te kijken en sta je open voor creativiteit?

 

Wellicht is een creatieve en intuïtieve natuurcoachingssessie dan iets voor jou!


Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf

Alles wat je opvalt in de natuur, wat je hoort, ziet, voelt of ruikt, kan je ergens attent op maken en jou nét die informatie geven waar je naar op zoek bent, uitgaande van het principe 'zo binnen, zo buiten' en andersom.

Daarnaast is ook de inzet van creatieve werkvormen en het gebruik van tarotkaaren heel aanvullend om 'het onbewuste bewust te krijgen' en je een hele mooie spiegel voorhouden over wat er deep down in jezelf leeft. Het een versterkt het ander, daarom werkt de combinatie van natuurcoaching en creativiteit extra verhelderend.
 creatieve natuurcoaching in de natuur
 

Ervaringen:

Samen met Mirjam heb ik een natuurcoachwandeling gedaan. De kaart die ik trok voordat we op pad gingen kwam al direct binnen en vormde een rode draad met de situatie op dat moment in mijn leven. Dat kon geen toeval zijn!
Daarna volgde de rest van de sessie.
Alles klopte (ook letterlijk): de meditatie, het tekenen van wat in mij opkwam, zelfs de specht roffelde op het juiste moment …klop klop, klop…. Toen Mirjam de betekenis van de specht opzocht werd nogmaals bevestigd wat ik moest doen. Met de boodschap van de kaarten daarna, kon ik er echt niet meer om heen.
Prachtig hoe alles als puzzelstukjes in elkaar viel. Het was één emotioneel gebeuren. Heel fijn hoe Mirjam dit begeleidt en mij hierbij heeft gesteund. Ook de dagen erna toonde ze nog veel betrokkenheid door te informeren hoe het met mij ging. Ik voelde mij gedragen!

Annelies, Roosendaal


Zo ontzettend fijn om te hebben mogen voelen dat jij echt onbevooroordeeld een stukje van mijn reis naar mijn innerlijke kracht mee wil lopen. Gewoon rustig naast mij, zonder te trekken of te duwen, echt heel waardevol!
Dank voor de mooie adviezen waar ik veel mee kan, dat ontroert me. Ook voor je openheid en dat je ook dingen over jezelf deelt die jou helpen, dat helpt mij ook. De boodschap dat ik zelf het beste voel én doe wat goed voor MIJ is, is duidelijk overgekomen!
Veel mensen merken aan mij dat het een heel stuk beter met me gaat.
Als ik mezelf nu een cijfer zou geven is dat een 8 in plaats van een 4: Ik heb méér energie, kan me beter ontspannen, slaap beter, ik kan veel meer prikkels aan en ik durf weer auto te rijden wat ik maanden niet heb gedaan én ik heb geen paniekaanvallen meer.
Niet alleen de coachings-sessies hebben hieraan voelbaar bijgedragen, maar vooral ook de lieve en ondersteunende berichtjes sindsdien. Grenzen aangeven en nee zeggen blijft wel lastig.

Eva, Soest
 

Verschillende coachmogelijkheden:

Als je belangstelling hebt voor een 1 op 1 coachingssessie zijn er diverse mogelijkheden:

a. een natuurcoachings sessie buiten (in Bilthoven of Breda); duur anderhalf tot twee uur; kosten €99

b. een creatieve coachings sessie binnen (in Breda of Bilthoven); duur anderhalf tot twee uur, kosten €99
Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen of daar ervaring mee te hebben. Het gaat niet om het resultaat ,maar om het (spiegelende) proces!

c. een combinatie van beide: inzet van natuurspiegeling én creatieve werkvorm; duur max drie uur, kosten €175 

Bij optie c werken we vanuit een creatieve opdracht en kijken naar wat dat spiegelt ten aanzien van je vraag of het thema waar je graag meer duidelijkheid over wilt. Dit kan voorafgaand óf na afloop van een coachings sessie in de natuur.
 

Afspraak voor een individuele sessie: mirjam AT spiegeling DOT net