SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INDIVIDUELE NATUURCOACHING

In de Ziel van de natuur, vind je de natuur van je Ziel 


Ben je op zoek naar een gelijkgestemde coach die met je mee kan kijken en je kan helpen verder te komen met vragen waar je zelf niet goed uitkomt?

*  Wil je geen zittende gesprekken voeren in een duffe binnenruimte, maar ben je liever in beweging en ga je graag de natuur in?

* Heb je affinitieit met spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei en wil je je meer bewust worden van  de spiegels op je pad en leren van de uitdagingen in je leven?

* Ben je bereid om in de spiegel te kijken en sta je open voor de spiegelwerking van de natuur

* Ben je in voor een stukje creativiteit?

 

Wellicht is een intuïtieve en creatieve natuurcoachingssessie dan iets voor jou?!


Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf

ALLES wat je opvalt in de natuur, wat je hoort, ziet, voelt of ruikt, kan je ergens attent op maken en jou nét die informatie geven waar je naar op zoek bent, uitgaande van het principe 'zo binnen, zo buiten' en andersom.

Daarnaast is ook de inzet van creatieve werkvormen en het gebruik van (tarot)kaaren heel aanvullend om 'het onbewuste bewust te krijgen' en je een hele mooie spiegel voor TE houden over wat er deep down in jezelf leeft. Het een versterkt het ander, daarom werkt de combinatie van natuurcoaching en creativiteit extra verhelderend: DOOR UITZICHT ONTSTAAT INZICHT!
 creatieve natuurcoaching in de natuur
 

Ervaringen

Samen met Mirjam heb ik een natuurcoachwandeling gedaan. De kaart die ik trok voordat we op pad gingen kwam al direct binnen en vormde een rode draad met de situatie op dat moment in mijn leven. Dat kon geen toeval zijn!
Daarna volgde de rest van de sessie.
Alles klopte (ook letterlijk): de meditatie, het tekenen van wat in mij opkwam, zelfs de specht roffelde op het juiste moment …klop klop, klop…. Toen Mirjam de betekenis van de specht opzocht werd nogmaals bevestigd wat ik moest doen. Met de boodschap van de kaarten daarna, kon ik er echt niet meer om heen.
Prachtig hoe alles als puzzelstukjes in elkaar viel. Het was één emotioneel gebeuren. Heel fijn hoe Mirjam dit begeleidt en mij hierbij heeft gesteund. Ook de dagen erna toonde ze nog veel betrokkenheid door te informeren hoe het met mij ging. Ik voelde mij gedragen!

Annelies, Roosendaal


Zo ontzettend fijn om te hebben mogen voelen dat jij echt onbevooroordeeld een stukje van mijn reis naar mijn innerlijke kracht mee wil lopen. Gewoon rustig naast mij, zonder te trekken of te duwen, echt heel waardevol!
Dank voor de mooie adviezen waar ik veel mee kan, dat ontroert me. Ook voor je openheid en dat je ook dingen over jezelf deelt die jou helpen, dat helpt mij ook. De boodschap dat ik zelf het beste voel én doe wat goed voor MIJ is, is duidelijk overgekomen!
Veel mensen merken aan mij dat het een heel stuk beter met me gaat.

Als ik mezelf nu een cijfer zou geven is dat een 8 in plaats van een 4: Ik heb méér energie, kan me beter ontspannen, slaap beter, ik kan veel meer prikkels aan en ik durf weer auto te rijden wat ik maanden niet heb gedaan én ik heb geen paniekaanvallen meer.
Niet alleen de coachings-sessies hebben hieraan voelbaar bijgedragen, maar vooral ook de lieve en ondersteunende berichtjes tijdens het traject en ook nog daarna. Grenzen aangeven en nee zeggen blijft wel lastig.

Eva, Soest

Ik heb onlangs een natuurcoachingstraject van 3 sessies bij SPIEGELING gevolgd en heb Mirjam daarbij ervaren als iemand met een natuurlijke Wijsheid en een bijzonder zorgvuldige en betrokken begeleiding. Zij loopt letterlijk én figuurlijk naast je.
De vele synchroniciteiten onderweg, ondersteund ook door steeds hele toepasselijke (tarot) kaarten, waren opmerkelijk en gaven inzicht en bevestiging. De creatieve werkvormen boden, net als de natuur, een visuele spiegel van waar ik op dát moment stond in mijn leven en welke dilemma er (onbewust) speelde.
Mirjam's betrokkenheid ook tussen de sessies in, maakte dat ik me erg 'gezien en gehoord' voelde. De bijzondere spiegels van de natuur neem ik mee als leidraad op mijn vervolgpad.
Mirjam, heel HARTELIJK DANK voor je afgestemde en intuïtieve begeleiding en wie weet tot een volgende keer.

Helma, Wernhout
 

Intuïtieve en creatieve natuurcoaching
 

Een 1 op 1 coachingssessie is een combinatie van creatieve en intuItieve natuurcoaching.

De sessie kan plaatsvinden in Bilthoven of Breda. De duur is max twee uur en de kosten zijn €115 per sesiie, inclusief nazorgcontact, altijd via vooruitbetaling.
 

Trajectorting
De afspraak voor een sessie is definitief zodra de betaling binnen is.
Bij 2 sessies tegelijkertijd vooruit betalen krijg je een korting van €20 op het totaalbedrag en bij 3 sessies is de korting €30

Bij een éénmalige afspraak vindt er - in het kader van nazorg - na een of twee weken nog een kort telefonisch nagesprek plaats.
 

Effect van een individuele sessie
 

De combinatie van intuïtie en creativiteit binnen een natuurcoachings sessie is een perfécte manier om je bewust te worden van wat er nog ónbewust in je leeft en waar je graag meer inzicht of duidelijkheid over wilt krijgen. De ervaring leert dat antwoorden en inzichten moeiteloos ontstaan en een diep doorwerkend effect hebben.
Keer op keer ontstaan er weer WONDEREN als je je laat spiegelend door de natuur! Het maakt daarbij niet uit wat voor levensvraag je hebt.

Zowel het werken in en met de natuur plus de inzet van creatieve werkvormen hierbij, heeft een magisch spiegelend effect.
Dit wordt  nog eens extra versterkt door het gebruik van verschillende kaartensets die ook in de coachings sessie een belangrijke rol spelen bij het verhelderen van het thema én het richting geven voor de "oplossing".

Keer op keer wordt duidelijk dat 'toeval' niet bestaat en alles met elkaar verbonden is. In feite weet je het vanbinnen zelf allemaal al, maar wordt het in een natuurcoachings sessie duidelijk door wat je van buiten wordt aangereikt.
Zo binnen, zo buiten en andersom!

NOTABENE: Mocht je eventueel geen belangstelling hebben voor het gebruik van creatieve werkvormen of de inzet van kaarten, dan houden we het bij het spiegelen aan de natuur.

Afspraak voor een individuele sessie: inschrijven