SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INDIVIDUELE OPLEIDING EN / OF SUPERVISIE NATUURCOACHING

Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf:
zo binnen, zo buiten en andersom
Individueel Opleidingstraject Natuurcoaching:

leer hoe in de spiegel van de natuur te kijken
 

A.
Individueel Opleidings-traject Intuïtieve Natuurcoaching op maat
voor startende natuurcoaches in 5 sessies

* Je bent graag buiten en in beweging en hebt affiniteit met de natuur en zou dat ook heel graag (meer) in je werk willen betrekken; je voelt een innerlijke roep tot het vak van natuurcoach

* Je hebt enige ervaring in t begeleiden van mensen en gespreksvoering en zou dat t liefste buiten willen doen

* Je bent daarnaast ook intuïtief en wilt graag ervaren hoe je je intuïtie kunt inzetten in het werken als natuurcoach

*  Je hebt ervaring met persoonlijke groei- en bewustwording en wilt het 'spiegelen aan de natuur' graag leren inzetten in je werk met mensen, in jóuw tempo en op een voor jóu geschikte dag / datum met alle persoonlijke aandacht van een ervaren professional
 

Dan is het aanbod van een persoonlijk Opleidingstraject Intuïtieve Natuurcoaching precies wat bij je past: alle tijd en aandacht voor jou in een intuïtief leerproces tot natuurcoach op maat!
 

Je leert in dit traject de basis ins en outs van coachen in en met de natuur en hoe je je intuïtie en het toepassen van creatieve werkvormen ter ondersteuning daarbij inzet, waarbij het SPIEGELEN AAN DE NATUUR de leidraad is.
 

Mirjam was de eerste in Nederland die een Opleiding Natuurcoaching ontwikkelde en 12 jaar in groepsverband heeft gegeven. Sinds 2018 is ze overgestapt naar het verzorgen van een Individuele Opleiding 'op maat'.
 
Creatieve werkvorm in de natuur:
bijvoorbeeld het leggen van een stilleven

 

Praktische informatie

Individueel Opleidingstraject van 5 sessies en 'terugkom' sessie

Locatie: landgoed Beerschoten de Bilt of Mastbos Breda

Duur sessie: 2 uur

Investering: €959 voor 5 individuele Opleidingssessies + Terugkomsessie inclusief handhouts, vooraf te voldoen.

De Opleidingssessies vinden in principe 1x in de 3 weken plaats.
Ter afronding van het Opleidingstraject vindt er na 4 tot 6 weken een evaluatie-wandeling plaats. Deze zit in de prijs inbegrepen.


Tussendoor oefen je met eigen proefcliënten (familie, vrienden, buren, bekenden of anderszins) om de aangeboden tools in de praktijk te brengen en daar ervaring mee op te doen. Hiervan maak je een reflectieverslag met je bevindingen, wat we een volgende sessie weer meenemen in het programma.
 

Ervaring Leentje:

Omdat ik graag zelf ook als praktiserend natuurcoach aan de gang wil heb ik bij Spiegeling een Natuurcoaching s-traject gevolgd. Iedere keer was ik weer verrast door de synchroniciteiten die zowel zichtbaar werden door het spiegelen aan de natuur, als in de creatieve werkvormen die Mirjam inzet. Ook het trekken van kaartjes gaf de juiste informatie op het juiste moment, magisch!
Ik heb Mirjam ervaren als een super-enthouiaste en hele deskundige natuurcoach. Iedere sessie was weer een feestje en een kado aan mezelf waar ik erg van heb genoten. Het is precies hoe ik zelf ook met mensen wil gaan werken.

De uitgebreide aanvullende informatie die ik na iedere sessie op papier mee kreeg zijn een heel fijn naslagwerk waar ik nog regelmatig uit put. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit traject heb gegund; het smaakt zeker naar meer en kan het een ieder aanraden die zich wil ontwikkelen als natuurcoach onder de bezielde aandacht en  persoonlijke begeleiding van Mirjam.

Leentje, Limburg

Bezig om vanuit wicca (moderne hekserij) de natuur in haar begeleiding te betrekken
 

B.
Individueel Supervisie-traject op maat
voor de meer ervaren natuurcoach in 3 sessies


Heb je al een Opleiding gevolgd of ben je aktief als natuurcoach, maar heb je behoefte aan meer verdieping en verbreding ten aanzien van het intuïtief en creatief coachen in en met de natuur, of heb je anderszins een specifieke vraag of behoefte waar je graag aandacht voor wilt, dan krijgt het traject meer de vorm van 'SUPERVISIE- op maat'.

Je kunt hierbij eigen casuïstiek inbrengen waar we samen naar kijken of eigen leervragen ten aanzien van intuïtief natuurcoachen waarin je je nog meer zou willen scholen. Het is maar net waar je behoefte ligt.
 Telepathsch / energetisch contact maken met de natuur

 

Ervaring:

Momenteel volg ik elders een cursus natuurcoaching en daarin mis ik dingen die ik wel vind bij Spiegeling. Vooral het intuïtieve en creatieve wat Mirjam inzet in haar training spreekt me erg aan, dat vind ik echt genieten. Zo zou ik het zelf ook graag willen doen.  
Ik voel me ook heel prettig in het contact met Mirjam en zoals zij een en ander begeleidt en voel me zeer geïnspireerd door het verdiepende supervisietraject zoals zij dat heel authentiek aanbiedt.
Ik ervaar het als heel ondersteunend en bevestigend voor de stappen die ik op het gebied van natuurcoaching aan het zetten ben, om zelf als natuurcoach aan de slag te gaan en kan dit traject een ieder die zich verder wil verdiepen in het vak van natuurcoach van Harte aanbevelen!

Mariska, Veenendaal 
Mariska is inmiddels werkzaam als natuurcoach en werkt alleen met vrouwen

 

Praktische informatie

Supervisietraject van 3 sessies,

Locatie: landgoed Beerschoten de Bilt of Mastbos Breda

Duur sessie: 2 uur

Investering: €525  voor 3 individuele Supervisie-sessies, vooraf te voldoen

NB. In overleg is het ook mogelijk voor ervaren natuurcoaches om een éénmalige Supervisiesessie Natuurcoaching af te spreken als je een specifieke vraag of thema hebt waar je samen naar wilt kijken. De kosten zijn dan €189.

 

Als je belangstelling hebt voor een individueel Opleidings- danwel Supervisietraject 'op maat' dat precies bij jóu en je behoefte past, meld je dan aan via deze link: inschrijven of stuur een mail naar info AT spiegeling DOT net">info AT spiegeling DOT net
 

NOTABENE: Je kunt ook besluiten eerst eens deel te nemen aan de Proeverij 'kenningsmaking Intuïtieve en Creatieve Natuurcoaching'proeverij Zie voor datum: agenda
 


naar boven

Ervaring Jurgen:
 

Het individuele traject natuurcoaching van 5 sessies dat ik bij Spiegeling heb gevolgd, heeft me een stevige basis gegeven om het pad in te slaan van natuurcoach. De sessies worden op een boeiende, leerrijke en ervaringsgerichte manier begeleid. 

Mirjam is een uitstekende en hele intuïtieve natuurcoach en ook nog eens een bekwame overbrengster van informatie. Ze heeft oog voor structuur en houdt mooi de balans tussen diepgang en humor.
Ze laat je aan den lijve via spiegeling aan de natuur ervaren wat ze overbrengt, om vervolgens zelf toe te kunnen passen wanneer je als natuurcoach met mensen aan de slag gaat.

Het Opleidingstraject is inhoudelijk heel goed van kwaliteit en alle uitgereikte informatie in de vorm van handouts is uitstekend geschikt als naslagwerk.
Ik heb mijn eigen proces doorlopen in het terugvinden van mijn sterke verbinding met de / mijn natuur en pas dit nu met veel plezier toe in mijn eigen natuurcoaching met klanten.

Echt een aanrader voor wie vanuit persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding het pad van natuurcoach wil ontdekken!
 
Jurgen, België
Jurgen is in België werkzaam als natuurcoach 

 Jurgen in aktie