SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

TEAMBUILDING

Wat je in de ander herkent,
is ook in jezelf aanwezig
Zo binnen, zo buiten en andesom....


NIEUW in het aanbod van SPIEGELING is het verzorgen van teambuildings bijeenkomsten op maat, waarbij ook de combinatie natuur en creativiteit wordt ingezet.

Het onderwerp van de teambuildingsvraag kan heel uiteenlopend zijn. De duur van de bijeenkomsten varieert van eenmalig een dagdeel, tot meerdere dagdelen of een volledige dag 'op de hei'. Hiervoor zoeken we - in overleg - een mooie locatie in de natuur.
 
Je kunt het beste even contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden: contact
 Locatie teambuilding: Heemtuin Amstelveen


 

In het voorjaar van 2019 heb ik mijn eerste teambuildings aktiviteit verzorgd. Lees de reakties van de deelnemers over hun ervaringen.
 

Ervaring deelnemers teambuildingsaktiviteit, voorjaar 2019

Het was een hele fijne middag met verrassende opdrachten. Bijzonder dat het voorbereide programma heel flexibel kon worden aangepast aan onze behoefte. Ik heb de middag als heel concreet en aards ervaren en totaal niet zweverig wat mijn eerste indruk en vooroordeel was van tevoren toen ik de website had gezien.
Mirjam straalt die nuchterheid en stevigheid zelf ook uit. Ze kan goed leiding geven en overzicht houden en geeft iedereen de ruimte om zich zelf te zijn en zich te laten horen. Qua voorbereiding en nazorg heeft ze er ook voelbaar haar hart en ziel in gelegd! We voelden ons bij haar in goede handen.
Door deze middag voel ik me méér een onderdeel van het team. Het is heel fijn om zaken hardop naar elkaar uit te kunnen spreken. Het voelt als 'opruimen' maar totaal niet zwaar, echt heel fijn. Heel erg bedankt voor deze bijzondere middag. Zoiets zouden we vaker moeten doen!

Ilse


Ik vond het een hele fijne middag met elkaar in een veilige en prettige sfeer, totaal niet zwaar waar ik van tevoren wel bang voor was. Leuk om zo met elkaar bezig te zijn. Heel verrassend wat er in ons zit en naar buiten komt op zo'n middag, door de leuke en afwisselende creatieve opdrachten en de hele treffende kaarten die een ieder van ons trok. 
Ook het buiten zijn voegde een extra dimensie toe en maakte dat het heel ontspannen bleef. Ik heb de begeleiding van Mirjam als heel stevig en professioneel ervaren. Het zou leuk zijn om zo'n middag over een tijdje nog eens te houden en te kijken waar we dan staan als team.

Karin


We wilden ons als team van een hospice versterken en zochten een coach die ons in beweging kon brengen. Die vonden we in Mirjam, de natuurcoach van SPIEGELING. In een schitterend huisje midden in het bos lieten we ons inspireren door de kaarten die Mirjam mee bracht. We mochten er allemaal een kiezen die exact bij een ieder van ons paste.
Mirjam weet een fijne en veilige sfeer te creëren, zodat een ieder van ons zich kon uitspreken naar elkaar aan de hand van de gekozen kaarten. Zij stroomde mee in waar wij heen gingen, maar gaf toch richting.
Na de middag kregen we nog een mooi verslag waar we mee verder kunnen. Kortom: het was een hele inspirerende middag, mede dank zij deze geweldige coach Mirjam!"

Saskia