SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

PROEVERIJ INTUÏTIEVE NATUURCOACHING

Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf

 

* Ben je graag buiten en in beweging en kom je graag in contact met gelijkgestemden? 

* Wil je ontdekken wat 'spiegelen aan de natuur' inhoudt en of een natuurcoachings sessie iets voor je zou zijn?

* Ben je benieuwd naar wat de natuur jou intuïtief kan aanreiken aan antwoorden en inzichten om verder te komen met de zaken die je bezighouden met betrekking tot de levenservaringen op je pad?

* Of wil je meer weten over het intuïtief coachen in én met de natuur en lijkt het vak van natuurcoach je ook wel iets?
 Spiegelen aan de natuur
 

In de PROEVERIJ Intuïtieve Natuurcoaching ervaar je op een laagdrempelig manier hoe de spiegel van de natuur precies datgene laat zien en aanreikt wat voor jou op DIT moment belangrijk is in je leven. Met een duur woord noemen we dit 'synchroniciteit'.

Je ontdekt aan den lijve wat dit met je doet zowel fysiek, energetisch, emotioneel én spiritueel. Dit helpt je met duidelijke keuzes maken en het zetten van (nieuwe) stappen .

Je gaat na de Proeverij gegarandeerd met verrassende antwoorden en inzichten naar huis. Je kunt het van tevoren niet bedenken, het openbaart zich als vanzelf en er gebeurt altijd precies wat nodig is!
 

Ervaringen

Het was een hele bijzondere ervaring om de Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching van SPIEGELING mee te maken. Ik kwam met het doel om te ervaren of natuurcoaching iets is om zelf te gaan inzetten als coach. Tijdens de Proeverij kwam ik erachter dat ik al zoveel oppik uit de natuur dat het bijna allemaal vanzelf ging.
De tips en oefeningen die ik van Mirjam heb gekregen zijn erg waardevol. En natuurlijk ook alle inzichten door het spiegelen aan de natuur. Als je met een open blik de natuur instapt, dan heb je de wereld aan je voeten liggen.

Ik weet nu echt wat ik wil. Als ik de Proeverij in een paar woorden mag uitdrukken: ERVAREN, GENIETEN, DANKBAAR!


i

Intuïtief contact maken met de natuur, iedereen kan het!
 

Begeleiding

De begeleiding van Mirjam heb ik als erg prettig ervaren. Mirjam is heel rustig en gaf mij alle ruimte om dingen te laten ervaren. Ook kreeg ik de ruimte om eigen ontdekkingen te delen. Dat was heel fijn.

Mirjam geeft duidelijke instructies en deskundige begeleiding en heeft inzicht in wat iemand nodig heeft.
Er zat ook een goede opbouw in de hele Proeverij. Dat alles geeft mij vertrouwen dat ik op de goede weg zit. Ik ben hierdoor weer gegroeid in mijn zelfvertrouwen. En dat is iets heel waardevols wat Mirjam mij heeft kunnen bieden!
Ludy,  beginnend natuurcoach, Voorthuizen
 

Ik heb meegedaan met de Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching van Spiegeling
Het was letterlijk een proeverij van allerlei verschillende natuurcoachoefeningen. 
Geroerd was ik door de kracht van de natuur, maar ook vooral hoe snel je in én met behulp (van de spiegels) van de natuur tot de kern komt. Het was echt een oplaadmoment om samen met een mooie groep vrouwen met Mirjam in de natuur bezig te zijn.

Mirjam begeleidt heel liefdevol maar ook doortastend. Het is voor mij een stimulans om nu zelf ook echt als natuurcoach aan de slag te gaan!
Enske, startend natuurcoach, Leusden

 

Praktische informatie

Locatie: De Bilt

Duur: 4 uur

Kenningsmakings tarief: €57,50 vooraf te voldoen

Deelnemers: maximaal 6

Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en ontvangen betaling: inschrijven

 

Notabene: Ook bij één belangstellende gaat de Proeverij in principe door.
 

De "Proeverij" is in principe een groepsaktiviteit waarin je kennis maakt met wat (intuïtieve) natuurcoaching inhoudt. 
Deze kenningsmakings workshop gaat ook door bij deelname van één persoon.
Dan ontvang je een "VIP"-behandeling en tunen we 1 op 1 in op jouw (specifieke) behoefte om nader te onderzoeken wat Jij met betrekking tot natuurcoaching wilt ervaren.
 

Notabene 2: Mocht je hierna besluiten om de individuele Opleiding Natuurcoaching te willen volgen, wordt de helft van het bedrag van de Proeverij hiermee verrekend.

Het kan zijn dat je als 'klant' eens wilt 'proeven' aan natuurcoaching, ter voorbereiding bijvoorbeeld op een langer durend individueel coachtraject. Of dat je als geïnteresseerd natuurcoach het werken in / met de natuur voor jezelf nader wilt onderzoeken.

 

NB. In de digitale uitvoering van het Tijdschrift voor Coaching staat een mooi verslag met foto's van een deelnemer aan de Proeverij in januari 2014; dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching


Voor meer informatie over data e.d. zie: agenda/proeverij-natuurcoaching
 


naar boven

Proeverij:
Energie van een Beukenlaantje voelen

 

Ervaring Janny:

De  Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching van Spiegeling was voor mij een speciale ontdekkingstocht. Ik heb een schat aan nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan over mezelf, het proces waarin ik zit en hoe daarin verder te gaan.
Mirjam werkt heel intuïtief, ze weet steeds de juiste vraag op het juiste moment te stellen.
Hierdoor kwam ik snel tot nieuwe ervaringen en inzichten. Op belangrijke momenten liet ze mij een (engelen)kaart trekken en de boodschappen daarvan waren ook een mooie bevestiging, verdieping of aanvulling.

Kortom: ik heb de Proeverij ervaren als één groot kado! Zoveel bijzondere ontdekkingen gedaan over mezelf en het pad dat ik loop, die allemaal nog even moeten zakken. Het is een dierbare schat die ik koester, dankjewel Mirjam!

Janny, Sittard
Oktober 2023