SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

PROEVERIJ INTUÏTIEVE NATUURCOACHING

Kijk in de spiegel van de natuur
en zie je Zelf

 

* Ben je graag buiten en in beweging en kom je graag in contact met gelijkgestemden? 

* Wil je ontdekken wat 'spiegelen aan de natuur' inhoudt en of een natuurcoachings sessie iets voor je zou zijn?

* Ben je benieuwd naar wat de natuur jou intuïtief kan aanreiken aan antwoorden en inzichten om verder te komen met de zaken die je bezighouden met betrekking tot de levenservaringen op je pad?

* Of wil je meer weten over het intuïtief coachen in én met de natuur en lijkt het vak van natuurcoach je ook wel iets?

 

In de maandelijkse PROEVERIJ ervaar je op een laagdrempelig manier hoe de spiegel van de natuur precies datgene laat zien en aanreikt wat voor jou op DIT moment belangrijk is in je leven. Met een duur woord noemen we dit 'synchroniciteit'.

Je ontdekt aan den lijve wat dit met je doet zowel fysiek, energetisch, emotioneel én spiritueel. Dit helpt je met duidelijke keuzes maken en het zetten van (nieuwe) stappen .

Je gaat na de Proeverij gegarandeerd met verrassende antwoorden en inzichten naar huis. Je kunt het van tevoren niet bedenken, het openbaart zich als vanzelf en er gebeurt altijd precies wat nodig is!
 

Ervaring:

Het was een hele bijzondere ervaring om de Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching van SPIEGELING mee te maken. Ik kwam met het doel om te ervaren of natuurcoaching iets is om zelf te gaan inzetten als coach. Tijdens de Proeverij kwam ik erachter dat ik al zoveel oppik uit de natuur dat het bijna allemaal vanzelf ging.
De tips en oefeningen die ik van Mirjam heb gekregen zijn erg waardevol. En natuurlijk alle inzichten door het spiegelen aan de natuur. Als je met een open blik de natuur instapt, dan heb je de wereld aan je voeten liggen. Ik weet nu echt wat ik wil. Als ik de Proeverij in een paar woorden mag uitdrukken: ERVAREN, GENIETEN, DANKBAAR!


i

Intuïtief contact maken met de natuur, iedereen kan het!
 

De begeleiding van Mirjam heb ik als erg prettig ervaren. Mirjam is heel rustig en gaf mij alle ruimte om dingen te laten landen. Ook kreeg ik de ruimte om eigen ontdekkingen te delen. Dat was heel fijn.
Mirjam geeft duidelijke instructies en deskundige begeleiding en heeft inzicht in wat iemand nodig heeft.
Er zat ook een goede opbouw in de hele Proeverij. Dat alles gaf mij vertrouwen dat ik op de goede weg zit. Ik ben hierdoor weer gegroeid in mijn zelfvertrouwen. En dat is iets heel waardevols wat Mirjam mij heeft kunnen bieden.

Ludy, NLP coach en beginnend natuurcoach, Voorthuizen
 

Voor meer informatie zie: agenda/proeverij-natuurcoaching
 

Kosten voor deelname aan een Proeverij van 4 uur zijn €55 p.p.