SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

MIJLPAALVIERING

Creativiteit als spiegel
van de Ziel


SPECIAAL in het aanbod van SPIEGELING is het organiseren van een workshopdag om een speciale mijlpaal in je leven te vieren.

Dit kan van alles zijn: het bereiken van een bepaalde leeftijd, een jubileum, een afscheid of een nieuw begin van iets wat belangrijk is in je leven zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een oude baan loslaten (bijv pensioen) en een nieuwe aktiviteit (bedrijf?) starten, het begin of einde van een relatie, of iets heel anders.

Om zo'n speciaal levensmoment te vieren bekijken we samen wat de wensen zijn voor de invulling daarvan en maak ik een 'aanbod op maat' voor een combinatieworkshop 'natuur en creativiteit' op een in overleg afgestemde datum en tijd.

Het kan alleen binnen zijn, alleen buiten of een combinatie van beide. Een hele dag of een dagdeel, alles in overleg.
Het kan een aktiviteit op maat zijn voor jou alleen, samen met een vriend(in) of met een groep; alle opties zijn mogelijk!


NB. De prijs bepalen we in overleg en is afhankelijk van tijdsduur, locatie, aantal deelnemers, gebruik van creatieve middelen en dergelijke.

De inhoud van je mijlpaalviering kan een workshop zijn die gaat over Krachtdieren, je Wensboom, spiegelen aan de natuur, communicatie / contact met de natuur, verschillende creatieve werkvormen die je of binnen of buiten kunt doen, een speciaal (natuur)ritueel, you name it......
Voor een voormalig cursiste en collega natuurcoach heeft SPIEGELING een zeer geslaagde Krachtdierenworkshop georganiseerd.
 

KRACHTDIEREN WORKSHOP 65e verjaardag Wilma
 

Ervaringen

Ik heb voor Mirjam van SPIEGELING gekozen voor het invullen van een speciale vriendinnendag om mijn 65e verjaardag te vieren. Op de website zag ik dat Mirjam onder andere een creatieve natuurworkshop geeft waarin je op zoek gaat naar je Krachtdier. Daar had ik nog geen ervaring mee en dat sprak me enorm aan. Ik heb heel veel met de natuur en verblijf daar graag in. De verbinding met dieren en de natuur was nieuw voor mij. Spannend om te kijken wat je hiermee kunt en welke nieuwe inzichten je krijgt.
Ik heb bij SPIEGELING in 2013 de Opleiding tot natuurcoach gevolgd. Daar heb ik nog steeds hele goede en warme herinneringen aan en ik wandel regelmatig met mensen in het bos die coachvragen hebben.
Mirjam had voor deze speciale dag een heel mooi programma samengesteld met leuke en verrassende (creatieve) werkvormen voor zowel binnen als buiten, wat bijzondere ervaringen en inzichten bracht en onderling ook heel verbindend was.
Héél speciaal om - wederom - bevestigd te krijgen dat de Olifant mijn 'Krachtdier' is en dat ik die altijd kan "oproepen" en om hulp kan vragen!
Ik ben heel BLIJ met deze dag die voor mij onvergetelijk was en die ik meeneem in mijn hart. Mirjam is een geweldig inspirerend en creatief mens die een (grote) groep goed kan leiden. Ze straalt rust uit en geeft ruimte, is kundig en heeft overwicht/overzicht. Alles is in balans. Ook door de eenvoud van haar creatieve wijze van werken is Mirjam zeer geschikt om voor welke doelgroep dan ook je natuur tot bloei en groei te laten komen. Dit hoeft uiteraard niet een grote groep mensen te zijn, een tweetal kan net zo goed bij haar.

Wilma, jarige gastvrouw, De Kwakel
 

Ik was aanwezig bij een vriendinnendag creatieve natuurcoaching , geleid door Mirjam van SPIEGELING. Al ben ik een natuurliefhebster, deze ervaring om zo de natuur te beleven was nieuw voor mij. Het maakt je bewuster van je omgeving en de relatie die je met de natuur aangaat.
En niet alleen de natuur, maar ook het werken met krachtdieren, aan de hand van kaarten, was een eyeopening. Ik ben een nuchter mens maar als je je hiervoor durft open te stellen, doe je leuke ontdekkingen.
Mirjam is een prettige, deskundige, vrouw die weet waar ze het over heeft. Fijn om dit zo met een groep vrouwen (natuurlijk kunnen dit ook mannen zijn) mee te maken. Niet alleen gezellig maar je steekt er ook nog wat van op!

Kathy, gast

Ervaringen

Ik heb voor Mirjam van SPIEGELING gekozen voor het invullen van een speciale vriendinnendag om mijn 65e verjaardag te vieren.  Op de website zag ik dat Mirjam onder andere een creatieve natuurworkshop geeft waarin je op zoek gaat naar je krachtdier. Daar had ik nog geen ervaring mee en dat sprak me enorm aan. Ik heb heel veel met de natuur en verblijf daar graag in. De verbinding met dieren en de natuur was nieuw voor mij. Spannend om te kijken wat je hiermee kunt en welke nieuwe inzichten je krijgt.
Ik heb bij SPIEGELING in 2013 de Opleiding tot natuurcoach gevolgd. Daar heb ik goede en warme herinneringen aan; ik wandel regelmatig met mensen in het bos die coachvragen hebben.
Mirjam had voor deze dag een heel mooi programma samengesteld met leuke en verrassende (creatieve) werkvormen voor zowel binnen als buiten, wat bijzondere ervaringen en inzichten bracht en onderling ook heel verbindend was.
Héél speciaal om - wederom - bevestigd te krijgen dat de Olifant mijn 'Krachtdier' is en dat ik die altijd kan "oproepen" en om hulp kan vragen!
Ik ben heel BLIJ met deze dag die voor mij onvergetelijk was en die ik meeneem in mijn hart. Mirjam is een geweldig inspirerend en creatief mens die een (grote) groep goed kan leiden. Ze straalt rust uit en geeft ruimte, is kundig en heeft overwicht/overzicht. Alles is in balans. Ook door de eenvoud van haar creatieve wijze van werken is Mirjam zeer geschikt om voor welke doelgroep dan ook je natuur tot bloei en groei te laten komen.

Wilma, jarige gastvrouw, De Kwakel
 

Ik was aanwezig bij een vriendinnendag natuurcoaching , geleid door Mirjam. Al ben ik een natuurliefhebster, deze ervaring om zo de natuur te beleven was nieuw voor mij. Het maakt je bewuster van je omgeving en de relatie die je met de natuur aangaat. En niet alleen de natuur, maar ook het werken met krachtdieren, aan de hand van kaarten, was een eyeopening. Ik ben een nuchter mens maar als je je hiervoor durft open te stellen,  doe je leuke ontdekkingen.
Mirjam is een prettige, deskundige, vrouw die weet waar ze het over heeft. Fijn om dit zo met een groep vrouwen (natuurlijk kunnen dit ook mannen zijn) mee te maken. Niet alleen gezellig maar je steekt er ook nog wat van op!

Kathy, gast