SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

MIJLPAALVIERING
Aanbod op maat


SPECIAAL in het aanbod van SPIEGELING is een (creatieve) natuuraktiviteit op maat, om een speciale mijlpaal in je leven te vieren.

Dit kan van alles zijn: 

Het bereiken van een bepaalde leeftijd, een jubileum, een afscheid of een nieuw begin van iets wat belangrijk is in je leven zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een oude baan loslaten (bijv pensioen) en een nieuwe aktiviteit (bedrijf?) starten, het begin of einde van een relatie, of iets heel anders.

Om zo'n speciaal levensmoment te vieren bekijken we samen wat de wensen zijn voor de invulling daarvan en maak ik een 'aanbod op maat'  op een in overleg afgestemde datum en tijd.

Dit kan alleen binnen zijn, alleen buiten of een combinatie van beide. Een hele dag of een dagdeel, alles is mogelijk.
Het kan een aktiviteit op maat zijn voor jou alleen, samen met een vriend(in) of met een groep, in overleg naar behoefte


NB. De prijs bepalen we in overleg en is afhankelijk van tijdsduur, locatie, aantal deelnemers, al dan niet gebruik van creatieve middelen en dergelijke.
 

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK:
 

Proeverij op maat ter ere van HUWELIJK


Wat een bijzondere natuurwandeling hebben wij gemaakt met Mirjam van Spiegeling!
Het was een huwelijkskado en zo hebben we het ook ervaren.  Onze relatie stond centraal, hoewel we natuurlijk allebei ook onze issues los van elkaar hebben. 
Telkens kregen we een opdracht die iets te maken had met de omgeving waar je in loopt. Daardoor ben je oplettend en wakker aanwezig in de natuur. En de kaartjes, telkens een ander kaartje trekken, wat zegt het je op dit moment?
Alles is te spiegelen in de natuur, heel verrassend….Dat geeft nieuwe inzichten en wel op een zachte en verrassende manier.

Dit alles begeleidt Mirjam heel liefdevol, heel betrokken, het past haar als een natuurlijke jas. Ze schroomt daarbij niet om ook eigen voorbeelden in te brengen.     
Deze manier van spiegelend kijken naar jezelf, in relatie tot de ander en wat je omgeving je laat zien, geeft ons ruimte in ons hoofd en dat geeft weer rust.
Het was een hele fijne middag die tot onze verrassing werd afgesloten met het vinden van een hoefijzer.
Hoeveel geluk en spiegeling wil je hebben?!
 
Jolien en Hanneke
 


Een 'Hoefijzer' voor Huwellijks Geluk.....
 


Vast onderdeel bij Spiegeling: kaartjes trekken


KRACHTDIEREN WORKSHOP 65e verjaardag


Ik heb voor Mirjam van SPIEGELING gekozen voor het invullen van een speciale vriendinnendag om mijn 65e verjaardag te vieren. Op de website zag ik dat Mirjam onder andere een creatieve natuurworkshop geeft waarin je op zoek gaat naar je Krachtdier. Daar had ik nog geen ervaring mee en dat sprak me enorm aan. Ik heb heel veel met de natuur en verblijf daar graag in. De verbinding met dieren en de natuur was nieuw voor mij. Spannend om te kijken wat je hiermee kunt en welke nieuwe inzichten je krijgt.
Ik heb bij SPIEGELING in 2013 de Opleiding tot natuurcoach gevolgd. Daar heb ik nog steeds hele goede en warme herinneringen aan en ik wandel regelmatig met mensen in het bos die coachvragen hebben.

Mirjam had voor deze speciale dag een heel mooi programma samengesteld met leuke en verrassende (creatieve) werkvormen voor zowel binnen als buiten, wat bijzondere ervaringen en inzichten bracht en ook onderling heel verbindend was.
Héél speciaal om - wederom - bevestigd te krijgen dat de Olifant mijn 'Krachtdier' is en dat ik die altijd kan "oproepen" en om Hulp kan vragen! Ik ben heel BLIJ met deze dag die voor mij onvergetelijk was en die ik meeneem in mijn hart.

Mirjam is een geweldig inspirerend en creatief mens die een (grote) groep goed kan leiden. Ze straalt rust uit en geeft ruimte, is kundig en heeft overwicht/overzicht. Alles is in balans.
Ook door de eenvoud van haar creatieve wijze van werken is Mirjam zeer geschikt om voor welke doelgroep dan ook je natuur tot groei en bloei te laten komen. Dit hoeft uiteraard niet een grote groep mensen te zijn, een tweetal kan net zo goed bij haar.

Wilma, jarige gastvrouw, De Kwakel
 Creatieve Natuurworkshop: Je KRACHT-dier boetseren
 

Ik was aanwezig bij een vriendinnendag creatieve natuurcoaching die werd begeleid door Mirjam van SPIEGELING.
Al ben ik een natuurliefhebster, deze ervaring om zo de natuur te beleven was nieuw voor mij. Het maakt je bewuster van je omgeving en de relatie die je met de natuur aangaat.
En niet alleen de natuur, maar ook het werken met krachtdieren, aan de hand van kaarten, was een eyeopener.
Ik ben een nuchter mens maar als je je hiervoor durft open te stellen, doe je leuke en verrassende ontdekkingen.

Mirjam is een prettige, deskundige vrouw die weet waar ze het over heeft.
Fijn om dit zo met een groep vrouwen (natuurlijk kunnen dit ook mannen zijn) mee te maken.
Niet alleen feestelijk en gezellig maar je steekt er ook nog wat van op!

Kathy, gast

Ervaringen

Ik heb voor Mirjam van SPIEGELING gekozen voor het invullen van een speciale vriendinnendag om mijn 65e verjaardag te vieren.  Op de website zag ik dat Mirjam onder andere een creatieve natuurworkshop geeft waarin je op zoek gaat naar je krachtdier. Daar had ik nog geen ervaring mee en dat sprak me enorm aan. Ik heb heel veel met de natuur en verblijf daar graag in. De verbinding met dieren en de natuur was nieuw voor mij. Spannend om te kijken wat je hiermee kunt en welke nieuwe inzichten je krijgt.
Ik heb bij SPIEGELING in 2013 de Opleiding tot natuurcoach gevolgd. Daar heb ik goede en warme herinneringen aan; ik wandel regelmatig met mensen in het bos die coachvragen hebben.
Mirjam had voor deze dag een heel mooi programma samengesteld met leuke en verrassende (creatieve) werkvormen voor zowel binnen als buiten, wat bijzondere ervaringen en inzichten bracht en onderling ook heel verbindend was.
Héél speciaal om - wederom - bevestigd te krijgen dat de Olifant mijn 'Krachtdier' is en dat ik die altijd kan "oproepen" en om hulp kan vragen!
Ik ben heel BLIJ met deze dag die voor mij onvergetelijk was en die ik meeneem in mijn hart. Mirjam is een geweldig inspirerend en creatief mens die een (grote) groep goed kan leiden. Ze straalt rust uit en geeft ruimte, is kundig en heeft overwicht/overzicht. Alles is in balans. Ook door de eenvoud van haar creatieve wijze van werken is Mirjam zeer geschikt om voor welke doelgroep dan ook je natuur tot bloei en groei te laten komen.

Wilma, jarige gastvrouw, De Kwakel
 

Ik was aanwezig bij een vriendinnendag natuurcoaching , geleid door Mirjam. Al ben ik een natuurliefhebster, deze ervaring om zo de natuur te beleven was nieuw voor mij. Het maakt je bewuster van je omgeving en de relatie die je met de natuur aangaat. En niet alleen de natuur, maar ook het werken met krachtdieren, aan de hand van kaarten, was een eyeopening. Ik ben een nuchter mens maar als je je hiervoor durft open te stellen,  doe je leuke ontdekkingen.
Mirjam is een prettige, deskundige, vrouw die weet waar ze het over heeft. Fijn om dit zo met een groep vrouwen (natuurlijk kunnen dit ook mannen zijn) mee te maken. Niet alleen gezellig maar je steekt er ook nog wat van op!

Kathy, gast


naar boven


 

Ervaring uit de praktijk:

Lieve Mirjam,

We kijken met plezier terug op onze natuurwandeling en de bespiegelingen die daarbij ter sprake kwamen!
We lopen nog regelmatig hetzelfde rondje, gaan op een bankje zitten en kijken goed om ons heen en laten binnenkomen wat er is of wat we tijdens de wandeling met jou hebben ervaren. Dat is heel mooi om samen te doen.

Nogmaals heel veel DANK dat je ons met zoveel enthousiasme, liefde en aandacht hebt meegenomen op avontuur tijdens deze bijzondere natuurwandeling.
We hebben ons mooie spiegelavontuur al aan verschillende mensen doorverteld, want we kijken er met heel veel plezier op terug!

Veel liefs van ons, 

Jolien en Hanneke,
Bilthoven, sept 2023