SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

CREATIEVE NATUURWORKSHOP

Creativiteit als spiegel
van de Ziel


Niet alleen de natuur is een perfecte spiegel van je Ziel, ook door creatief bezig te zijn maak je contact met je Ziel en geef je spontaan uiting aan wat er onbewust in je leeft. Je kunt hierdoor bij diepere lagen komen en eveneens antwoorden en inzichten opdoen waar je in het 'gewone' leven niet zo makkelijk bij uitkomt.  Dit opent deuren naar nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden.

Een creatieve natuurworkshop bestaat uit een onderdeel buiten in de natuur én een gedeelte binnen waar je creatief bezig bent. Dit kan bijvoorbeeld zijn door te tekenen, schilderen, boetseren, een collage te maken, of een andere creatieve werkvorm.
 


 

Ervaringen deelnemers:

Deze workshop heeft iets in mij veranderd. Al een hele tijd wil ik een nieuwe wending geven aan mijn leven en door mee te doen aan deze creatieve workshopdag is er heel wat duidelijk geworden over welke richting ik uit wil. Ik ben niet meer te stoppen, de ideeën stromen binnen!!
De natuur heeft me zoveel inzichten gegeven en ik ben ook aan de slag gegaan met de Soulcollage kaarten. De combinatie natuur en creativiteit is echt mijn ding! Dank je wel voor deze wondermooie geslaagde workshop. Het was de rit vanuit België zeker waard. Veel succes nog met andere workshops en aktiviteiten!

Monique, België


Ik heb de creatieve natuurworkshopdag in een fijne omgeving met hele fijne mensen als heel waardevol ervaren. Het was bijzonder voor mij om buiten in de natuur zo bij mezelf naar binnen te kunnen gaan. Om mezelf echt te ontmoeten, in gesprek te gaan en nieuwe inzichten te krijgen vanuit mijn onbewuste.
De rust, aandacht en eenvoud in dat prachtige herfstbos en de hele fijne begeleiding van Mirjam maakte dat ik al mijn beslommeringen kon loslaten en me open kon stellen voor wat er in mij leefde. Iets wat me doorgaans zo moeilijk lukt en mijn leven vermoeiend maakt. Ik heb me hier over verwonderd en dat gevoel van verwondering blijft!
Een heel mooie combinatie was het om 's middags een beeld te laten ontstaan en neer te zetten. Mijn ervaring en inzicht van de ochtend kon ik daardoor vastleggen. De koppeling naar mijn dagelijks leven werd gelegd en verstevigd. Het beeld klopte en voelde compleet.
Mooi om er vervolgens woorden aan te geven en die met een medemens, in wederzijdse aandacht en interesse, te mogen delen. Als een ietwat overrompeld maar vooral blij en dankbaar mens ging ik naar huis, dank je wel!

Gerda, De Bilt