SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Wat kan ik met Spiegeling voor jóu betekenen?

Als je mij al langer volgt, weet je dat de Spiegeling website sinds 1 september is vernieuwd met een nieuwe look en uitstraling. Maar eveneens met een nieuw aktiviteiten aanbod!

Sinds ik vorig jaar heb besloten om na 12 jaar te stoppen met het geven van de Opleiding Natuurcoaching, zijn er heel organisch andere aktiviteiten op mijn pad gekomen.
Omdat ik daar zelf heel enthousiast over ben én vanwege de positieve reakties van de deelnemers is daaruit een nieuw aanbod ontstaan.

Mijn doelgroep bestaat uit mensen die geïntereseerd zijn in persoonlijke groei en ontwikkeling en die verder willen komen in hun proces van bewustwording, om steeds méér te worden wie je 'van nature' bent.
Mensen die onder meer via het spiegelen aan de natuur maar ook aan creativiteit, in contact willen komen met de diepere en onbewuste lagen in zichzelf en zo verder willen groeien op hun levenspad.
Mijn passie van de combinatie 'natuur en creativiteit' is daarbij op verschillende manieren in te zetten.
 


natuur en creativiteit.....
 

Nieuw Spiegeling aanbod + kortings cadeau
 

DE NIEUWE AKTIVITEITEN VAN SPIEGELING OP EEN RIJTJE:
 

* Invulling van een mijlpaalviering met een creatieve natuurworkshop op maat

Heb je iets speciaals te vieren, bijvoorbeeld je 65e verjaardag of een andere mijlpaal, dan kan ik een leuke workshopdag voor jou en je gasten verzorgen, zoals onder meer een Krachtdierenworkshop, maar het kan ook iets anders zijn.
Inhoud en programma gaat in overleg en is afhankelijk van wat jij wilt. Zie voor informatie en ervaringen: mijlpaal-viering
 

* Teambuilding

Werk je in een organisatie of ken je er een waar wel wat verbeterd kan worden aan de onderlinge samenwerking, denk dan eens aan een creatieve natuurworkshop als invulling van 'een dagje op de hei'.
Het is een laagdrempelige en speelse, maar heel doeltreffende manier om de teamgeest te versterken. Dit jaar heb ik mijn eerste teambuildingsmiddagen mogen verzorgen en dit smaakt naar meer! Zie voor informatie en ervaringen: teambuilding
 

* Intervisie

Weliswaar geef ik de Opleiding Natuurcoaching na 12 jaar niet meer, maar houd ik wel nog steeds de maandelijkse Proeverij waarin je kunt kennismaken met het coachen in én met de natuur. Je ervaart aan den lijve hoe je via de spiegel van de natuur heel spontaan en intuïtief tot antwoorden en inzichten komt op thema's die je bezig houden.
De Proeverij is zowel voor particulieren als voor mensen die zelf iets met natuurcoaching willen gaan doen in hun werk.

Als vervolg op de Proeverij kan ik je een 1 op 1 intervisie traject op maat aanbieden, waarin we gaan kijken wat je vragen zijn om zelf ook als natuurcoach aan de slag te kunnen gaan en wat jíj specifiek nodig hebt om hierin stappen te zetten. Mijn eerste afspraken dit najaar staan gepland! Zie voor informatie en ervaring: intervisie
 

*  Creatieve Vrouwen Krachtcirkel

Ben jij ook een (hoog)gevoelige zelfbewuste vrouw en ontmoet je graag andere gelijk gestemde vrouwen om elkaar te steunen en inspireren én vind je het fijn om op een speelse en creatieve manier méér over je Zelf te ontdekken? 
Dan voel je je in deze Vrouwen Cirkel vast helemaal op je plek om verder te kunnen groeien op jouw unieke levenspad. De huidige Krachtcirkel is van start, maar je kunt je nu al opgeven voor de volgende 5 avonden cyclus in t voorjaar van 2020. Zie voor informatie en ervaring: creatieve-vrouwen-krachtcirkel
 

* Rouw wandelingen

Doordat ik dit voorjaar het team van een Hospice heb mogen begeleiden in hun teambuildings proces, ben ik - nog meer dan ik al was - geïnteresseerd geraakt in het proces van leven en dood en de eindigheid van het leven. En wat het voor nabestaanden betekent om een dierbare te moeten missen die is overgegaan.
Maar ook hoe het voor je is als je met een terminale ziekte te maken krijgt, of iemand kent in je omgeving die daarmee worstelt.

Ik wilde al langer rouw wandelingen aanbieden, maar daar kwam het alsmaar niet van.
Voor komend jaar staat dit als aktiepunt op de agenda om verder te ontwikkelen.
De eerste mogelijkheid om aan een rouw wandeling deel te nemen is op zaterdag 2 november: Allerzielenwandeling.  Zie voor meer informatie over opzet en inhoud: allerzielen-wandeling-in-herinnering-aan-overleden-dierbaren
 

Wát zou ik met mijn nieuwe Spiegeling aanbod
voor JOU kunnen betekenen?

 

Omdat ik, ondanks de Herfstperiode van loslaten, nu met Spiegeling in de vernieuwingsfase zit die meer bij de Lente hoort wil ik dit graag met je vieren.

Uitgaande van het principe van 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' doe ik je als cadeau-aanbod dat je 15% korting krijgt wanneer je aan een van genoemde aktiviteiten meedoet én een tweede persoon aandraagt die nog niet eerder iets bij SPIEGELING heeft gedaan. 
 

Dit kortingsaanbod is 10 dagen geldig
tot vrijdag 11 oktober!

 

Als je je vóór 11 oktober aanmeldt én eveneens een vriend(in), collega, buurman/vrouw, familielid of anderszins iemand als tweede persoon als deelnemer aanmeldt, sla je twee vliegen in één klap en geldt de 15% korting voor jullie beiden.
Een derde persoon mag natuurlijk ook, dan verhoog ik de korting naar 20% per persoon......

Als  extra BONUS geldt deze kortingsregeling óók voor deelname aan de Proeverijen die dit jaar nog gepland staan, ook al is dit geen nieuwe aktiviteit.
 

NB. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding
 

Als je graag met iemand ergens aan mee wilt doen, reageer dan op tijd want ik hanteer een maximum aantal deelnemers per aktiviteit en VOL = VOL! Ik zou het jammer vinden als je te lang wacht met reageren en dan buiten de boot valt.
 

Klik voor aanmelding op > inschrijven


Als je je inschrijft voor een van genoemde aktiviteiten, zet er dan even bij wie je als tweede (of derde) persoon aanmeldt en dat je van deze aktie gebruik wilt maken. Dan regel ik voor jou de rest en neem ik contact met je op. Vergeet niet ook je telefoonnummer te vermelden!

Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten!

Met lenteachtige herfstgroet, Mirjam