SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

CREATIEVE VROUWEN KRACHTCIRKEL
voor (hoog)gevoelige en zelfbewuste vrouwen

Alles in de natuur betaat uit yin en yang,
dag en nacht,  mannelijk en vrouwelijk

Kom in contact met je creatieve vrouwelijke Kracht!

 

* Je bent een enthousiaste vrouw die (hoog)gevoelig is en zelfbewust in het leven staat

* Je bent geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling en in spiritualiteit

* Je vindt het fijn om gelijkgestemde “Wijze” vrouwen te ontmoeten en in een warme en veilige sfeer persoonlijke ervaringen uit te wisselen

* Je wilt graag geïnspireerd worden, maar ook ánderen inspireren vanuit verbondenheid en respect voor elkaars Vrouw Zijn

* EN je staat open om op een speelse en creatieve manier meer over je Zelf en je 'binnenwereld' te ontdekken én zo verder te groeien op je pad
 

Liefdevolle Zusterschap
 

De Creatieve VrouwenKracht Cirkel op Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven in Breda, biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan een warme en inspirerende Kring van gelijkgestemde (hoog)gevoelige vrouwen, om samen te 'groeien en te bloeien'.
 


 

De volgende kernwaarden zijn daarbij belangrijk: veilig, integer, authentiek, respect, open, liefdevol, contact, hartsverbinding, kracht, kwetsbaarheid; kortom een plek waar je helemaal je Zelf kunt ZIJN met alles wat er is!!

Je ervaart een sfeer van liefdevolle Zusterschap die ook buiten de Cirkelavonden nog doorwerkt en die je steunt en sterkt in de voor ieder uitdagende procesgang door het leven.

De Creatieve Vrouwen Krachtcirkel  is om de week en komt 5 dinsdagavonden bij elkaar. Iedere avond staat er een ander thema centraal. We werken met verschillende tarotkaarten, geleide meditatie en visualisatie, deelrondes en elke keer een andere creatieve werkvorm zoals: schrijven, tekenen, schilderen, boetseren.  Ervaring met creativiteit is niet nodig!
 

Ervaringen

Inmiddels is de eerste bijeenkomst van de 5 avonden-cyclus najaar 2019 geweest, zie reaktie van twee deelneemsters:

Ik ben een grote fan van Spiegeling en vind Mirjam een geweldig inspirerende vrouw en volg haar graag in de aktiviteiten die ze aanbiedt, ook al moet ik er voor uit Driebergen komen. Dat heb ik er graag voor over, want ik wil heel graag meedoen aan de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel op Zuiderlicht (Breda)
Inmiddels hebben we de eerste avond gehad en die smaakt naar meer. Het was heel leuk en heel fijn en ik kijk al uit naar de volgende keer! Ik heb genoten van de warme sfeer van gelijkgestemde spirituele vrouwen onder elkaar, waarbij ik me helemaal op mijn gemak voel onder de bezielde begeleiding van Mirjam.
Mirjam is een mooie inspirerende en ondernemende vrouw die doet wat bij haar past. Ze draagt dit op een mooie creatieve manier uit in een intieme veilige sfeer en dat laatste is heel belangrijk.

Astrid, Driebergen


De Vrouwencirkel was ontzettend fijn, een leuke groep dames en een mooie invulling van de avond. Ik heb een mooi boekje waarin ik altijd teken en schrijf en een speciaal gedeelte daarvan heb ik nu ingevuld voor alle ervaringen van de Vrouwen Krachtcirkel. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Nicole, Halsteren


Voor meer informatie en aanmelding, zie agenda/vrouwen-krachtcirkel-verdiep-het-contact-met-je-creatieve-natuur

SPIEGELING
Intuïtieve en creatieve Natuurcoaching
Mirjam Bossink

Saturnuslaan 25
3721 SE Bilthoven

TEL 06-42 36 51 44
info AT spiegeling DOT net

KvK 30215230

Beroepsvereniging Groene Zorg