SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INTERVISIE

Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf:
zo binnen,  zo buiten en andersomRegelmatig doen er mensen mee aan de Proeverij die op zoek zijn naar professionalisering van hun belangstelling tot natuurcoach en die ook graag een eigen natuurcoachingspraktijk willen starten.

Als vervolg op de Proeverij bied ik 'intervisie op maat' aan, waarbij we samen kunnen kijken naar de (coach)vragen die je hebt en ik je, met mijn jarenlange trainingservaring met het voorheen geven van de Opleiding Natuurcoaching, tips en tools kan aanreiken voor het inzetten van intuitieve natuurcoaching in een coachingsproces en je kan helpen om zelf als natuurcoach aan de slag te gaan.
Hierbij  kijken we naar waar jij specifiek behoefte aan hebt in een intervisietraject, maar kan er ook verdieping en verbreding plaatsvinden middels de thema's die in de voormalige Opleiding Natuurcoaching zaten en dan krijgt het traject meer de vorm van een 'opleiding natuurcoaching op maat'. Het is maar net wat het beste bij jou en je behoefte van dit moment past!

Oók als je NIET aan de Proeverij mee hebt gedaan en je de mogelijkheid om zelf als natuurcoach aan de slag te gaan nader wil onderzoeken, kun je contact opnemen voor een intervisie-traject op maat. De mogelijkheden bespreken we samen.

De Proeverijen zijn altijd in De Bilt, maar de intervisie bijeenkomsten kunnen zowel in De Bilt of in Breda plaatsvinden.
 

Ervaring

Ik nam in eerste instantie voor mezelf deel aan de Proeverij, maar gaandeweg merkte ik dat ik dit zelf ook met anderen zou willen doen. De combinatie van natuuroefeningen en creatieve opdrachten zoals Mirjam die inzet, vind ik heel erg leuk. Dat past echt bij mij. Ik zou zelf ook wel mini proeverijen en natuurworkshops of cursussen plus 1 op 1 natuurcoach sessies willen leren geven.

Ik volg momenteel een online cursus natuurcoaching en daarin mis ik dingen die ik wel vind bij Spiegeling. Het intuïtieve en creatieve spreekt me erg aan, dat vind ik echt genieten. Zo zou ik het zelf ook graag willen doen.  

Ik voel me ook heel prettig in het contact met Mirjam en zoals zij een en ander begeleidt, waardoor ik ook een intervisie afspraak heb gemaakt. Ik voel me zeer geïnspireerd door het intervisietraject zoals Mirjam dat aanbiedt. Ik ervaar het als heel ondersteunend en bevestigend voor de stappen die ik op het gebied van natuurcoaching aan het zetten ben en kan dit van harte aanbevelen!

Mariska, Veenendaal


NOTABENE: het tarief voor een intervisiestraject is €165 per afspraak van maximaal 2 uur, inclusief handouts. Betaling geschiedt bij aanmelding en is daarmee een bevestiging van de afspraak.
 

Het intervisie=traject kan plaatsvinden in De Bilt of in Breda, afhankelijk van waar je woont en welke locatie daar het beste bij past!

KORTING: bij 2 sessies tegelijkertijd vooruit betalen krijg je een trajectkorting van €15 en bij 3 sessies tegelijkertijd is de korting €25 

Als je ook belangstelling hebt voor een intervisietraject 'op maat ' dat precies bij jóu en je behoefte past, kun je een mailtje sturen: contact