SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

INTERVISIE

Kijk in de spiegel van de natuur en zie je Zelf:
zo binnen,  zo buiten en andersomRegelmatig doen er mensen mee aan de Proeverij die op zoek zijn naar professionalisering van hun belangstelling tot natuurcoach en die ook graag een eigen natuurcoachingspraktijk willen starten.

Als vervolg op de Proeverij bied ik 'intervisie op maat' aan, waarbij we samen kunnen kijken naar de (coach)vragen die je hebt en ik je, met mijn jarenlange trainingservaring met het voorheen geven van de Opleiding Natuurcoaching, tips en tools kan aanreiken voor het inzetten van intuitieve natuurcoaching in een coachingsproces en je kan helpen om zelf als natuurcoach aan de slag te gaan.
Hierbij  kijken we naar waar jij specifiek behoefte aan hebt in een intervisietraject, maar kan er ook verdieping en verbreding plaatsvinden middels de thema's die in de voormalige Opleiding Natuurcoaching zaten en dan krijgt het traject meer de vorm van een 'Opleiding Natuurcoaching op maat'. Het is maar net wat het beste bij jou en je behoefte van dit moment past!

Oók als je NIET aan de Proeverij mee hebt gedaan en je de mogelijkheid om zelf als natuurcoach aan de slag te gaan nader wil onderzoeken, kun je contact opnemen voor een intervisie-traject op maat. De mogelijkheden bespreken we samen.

De Proeverijen zijn altijd in De Bilt, maar de intervisie bijeenkomsten kunnen zowel in De Bilt of in Breda plaatsvinden.
Het basistraject omvat 3 sessies, deze zijn uit te breiden naar behoefte.

 

Ervaring

Ik nam in eerste instantie voor mezelf deel aan de Proeverij, maar gaandeweg merkte ik dat ik dit werk zelf ook met anderen zou willen doen. De combinatie van natuuroefeningen en creatieve opdrachten zoals Mirjam die inzet, vind ik heel erg leuk. Dat past echt bij mij. Ik zou zelf ook wel mini proeverijen en natuurworkshops of cursussen plus 1 op 1 natuurcoach sessie willen geven.
Ik volg momenteel een online cursus natuurcoaching en daarin mis ik dingen die ik wel vind bij Spiegeling. Vooral het intuïtieve en creatieve spreekt me erg aan, dat vind ik echt genieten. Zo zou ik het zelf ook graag willen doen.  
Ik voel me ook heel prettig in het contact met Mirjam en zoals zij een en ander begeleidt, en voel me zeer geïnspireerd door het intervisietraject zoals Mirjam dat aanbiedt. Ik ervaar het als heel ondersteunend en bevestigend voor de stappen die ik op het gebied van natuurcoaching aan het zetten ben en kan dit  traject van harte aanbevelen!

Mariska, Veenendaal


Het individuele intervisietraject natuurcoaching van 6 sessies dat ik bij Mirjam heb gevolgd, heeft me een stevige basis gegeven om op weg te gaan als natuurcoach.
De sessies worden door Mirjam op een boeiende, leerrijke en ervaringsgerichte manier begeleid. 
Mirjam is een uitstekende natuurcoach en een bekwame overbrengster van informatie. 
Ze heeft oog voor structuur en houdt mooi de balans tussen diepgang en humor.
Het traject is inhoudelijk heel goed van kwaliteit en alle uitgereikte informatie in de vorm van handouts is uitstekend geschikt als naslagwerk.

Vele groetjes uit België, Jurgen


Omdat ik graag zelf ook als praktiserend natuurcoach aan de gang wil heb ik bij SPIEGELING een intervisietraject van 3 sessies gevolgd als basis. Iedere keer was ik weer verrast door de synchroniciiteiten die zowel zichtbaar werden door het spiegelen aan de natuur als in de creatieve werkvormen die Mirjam inzet. Ook het trekken van kaartjes gaven de juiste informatie op het juiste moment, magisch!
Ik heb Mirjam ervaren als een superenthouiaste en hele deskundige natuurcoach. Iedere sessie was weer een feestje en een kado aan mezelf waar ik erg van heb genoten. De uitgebreide aanvullende informatie die ik na iedere sessie op papier meekreeg zijn een heel fijn naslagwerk waar ik nog regelmatig uit kan putten. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit traject heb gegund; het smaakt zeker naar meer!

Leentje uit Limburg

 

NOTABENE: het tarief voor een intervisiestraject is €185 per afspraak van maximaal 2 uur, inclusief handouts.

Betaling geschiedt vooraf (!) bij aanmelding en is daarmee tevens bevestiging van de afspraak. Het basistraject is 3 sessies, daarna uit te breiden naar behoefte.


NB. Bij uitzondering kan - in overleg - ook een éénmalige intervisiesessie plaatsvinden.
 

Het intervisie-traject kan zijn in De Bilt of in Breda, afhankelijk van waar je woont en welke locatie daar het beste bij past.
 

KORTING: bij 3 sessies tegelijkertijd vooruit betalen is de korting €30 dus betaal je €525 ipv €555 voor de begeleiding, inclusief handouts.


Als je belangstelling hebt voor een intervisietraject 'op maat ' dat precies bij jóu en je behoefte past, meld je dan aan via deze link: inschrijven