SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Inmiddels is 2024 alweer 5 dagen oud en hebben we nog 360 dagen voor de boeg om zelf in te kunnen kleuren. Ik ontving pas een mail met daarin de uitspraak 'Schilder van je eigen leven zijn' en die vind ik zo mooi, dat ik het in de titel van deze INSPIRATIE-mail heb verwerkt.

Het sluit ook prachtig aan bij hoe ik zelf de feestdagen heb doorgebracht: lekker cocoonen en creatief bezig zijn met inderdaad schilderen én collages maken met mijn Intentie(s) voor het komende jaar. Ik heb er meerdere....
Reuze leuk om te doen én je geeft daarmee je Verlangen manifestatiekracht omdat je de Wet van Aantrekking hiermee aktiveert.
 


Combinatie van schilderen en collage maken:
zelf kleur geven aan je leven


Creatieve Intentie workshop op 13 januari
 

Omdat het zo inspirerend is om te doen, vooral ook samen met gelijkgestemden, heb ik spontaan besloten om volgend weekend, op zaterdag 13 januari van 13.00 tot 16.00u in Maartensdijk, een creatieve intentie-workshop voor vrouwen aan te bieden.

We gaan dan creatief uiting geven aan jóuw intentie voor 2024 middels een collage of een schildering of een combinatie van beide, met een inleidende meditatie en afsluitende tarotkaart.
Niet alleen fijn om te doen, maar je geeft hiermee een impuls aan het realiseren van je verlangen door het zichtbaar te maken, waarmee je het dus zelf inkleurt > die schildercapaciteit van je eigen leven!

Er is plaats voor 4 vrouwen en er is nog één plek beschikbaar.

NOTABENE:
Deze workshop
staat niet op de agendapagina van Spiegeling.
Heb je belangstelling om mee te doen, stuur dan per omgaande een mailtje naar info@spiegeling.net voor deze laatste plaats.


Andere creatieve opties naast een schilder- en afbeelding combinatie:

Of alleen schilderen van je intentie,
of alleen afbeeldingen gebruiken


Terugblik en vooruitblik;

Ben zelf de verandering die je in de wereld wilt zien
 

Bert en ik hebben samen terug gekeken op 2023, op datgene waar we DANKBAAR voor zijn, zowel apart als samen, en wat onze belangrijkste "parels" waren in de vorm van levenslessen en groei-inzichten om dit komende jaar mee verder te gaan. En hetgeen we hiervan achterlaten of meenemen het nieuwe jaar in.
 

TIP: Zie bijlage voor een mooie afscheidsbrief aan 2023.
Je kunt ook zelf een brief schrijven aan het nieuwe jaar 2024 dat voor je ligt, op jóuw manier en met jóuw woorden.

 

Wij kijken al jaren geen tv meer wat ons heel goed bevalt. Uiteraard zijn we wel op de hoogte van al het 'wereldleed' en sluiten ons daar ook zeker niet voor af.
Echter, de mainstream media geven altijd alleen maar 'ellende verhalen' weer als zijnde 'het nieuws', anders is het géén nieuws wat dus een heel vertekend beeld geeft.
Positief nieuws is niet interessant en blijkbaar niet het vermelden waard.

Ik kan me van jaren geleden een Oudejaars conference herinneren van Freek de Jonge waarin hij als parodie hierop, alleen maar positieve geluiden naar voren bracht waar smakelijk om werd gelachen als 'komisch' tegenwicht van het zogeheten "normale" nieuws

Eigenlijk is dit heel triest. Evenals het negatieve effect wat alle dramaverhalen op de mensheid heeft, als je daar gevoelig voor bent en je hierdoor mee laat sleuren. Dit helpt geenszins aan 't bijdragen aan een betere wereld, integendeel...
Het is juist heel belangrijk om stevig op je eigen gronding te blijven staan om innerlijke veiligheid te ervaren, wat er ook buiten je gebeurt.

Daarnaast kun je je ook spiegelend afvragen hoe het bijvoorbeeld zit met de 'oorlog' en 'vrede' in jóu om een van de dominante nieuwe-items te noemen. En hoe de macrokosmos je eigen mikrokosmos weerspiegelt + andersom. Ook in 2024 blijft dit spiegelend kijken naar alles wat er gebeurt mijn passie én stokpaardje!
 


Uitdaging: contact houden met t LICHT
en stevig op je eigen wortels blijven staan!


 

Gandhi zei het al: 'Verbeter de wereld, begin bij jeZelf'. Het heeft méér effect als je in kleine kring probeert om je Licht te verspreiden door contact te maken met de Vrede in jeZelf en je dáár mee te verbinden.
Dan straal je dit ook vanzelf uit naar je omgeving wat op bredere schaal uiteindelijk méér effect heeft dan meetreuren met alle voorgeschotelde ellende. Althans, dit is míjn visie.

Wat ik letterlijk (!) heb achtergelaten is mijn laptop die het na 10 jaar trouwe dienst vlak voor de Kerst begaf wat er al een tijdje aan zat te komen. Ik schrijf deze mail nu op mijn nieuwe aanwinst die me hopelijk ook weer minstens 10 jaar gaat ondersteunen....
Tis nog even wennen en een en ander uitvogelen, onder andere hoe ik mijn foto's er goed in krijg.
 

Vooruitzicht 2024, zakelijk én privé
 

In mijn vorige schrijven gaf ik al aan dat ik in 2024 de splitsing van een individueel Opleidingstraject en een Supervisietraject, beide 'op maat', aanbied voor respectievelijk startende danwel reeds aktieve natuurcoaches.
In het Opleidingstraject leer je de basis van (intuïtieve) natuurcoaching en in het Supervisietraject is ruimte voor verdieping. Zie voor meer informatie  en ervaringen: supervisie

Wil je eerst eens kennismaken met Spiegeling en mijn werkwijze, dan is deelname aan de Proeverij wellicht een aanrader. Zie agenda voor de komende data.

Ook creativiteit zal dit jaar een vervolg krijgen, niet alleen voor mijzelf maar ook binnen de aktiviteiten van Spiegeling, waaronder dus de genoemde creatieve workshop op 13 januari aanstaande.

Wat in ieder geval een heel LEUK vooruitzicht is, is dat ik komend jaar mijn 66e verjaardag (groots) ga vieren. Ik heb al een datum en een locatie en de eerste uitnodigingen binnen intieme kring zijn de deur uit. Ik heb er nú al zin in!

Aldus alvast een eerste tipje van de sluier opgelicht in deze eerste Inspiratiemail van het jaar.
 


Laat je ook in 2024 weer kleurriijk inspireren...


Ken je mensen in je omgeving waarvan je denkt dat het Spiegeling aanbod ook voor hén van betekenis kan zijn, schroom dan niet hen op de website te wijzen: www.spiegeling.net of op de agendapagina: agenda

Hoe mooi zou het zijn als steeds MEER mensen anno 2024 zich zouden laten spiegelen, door de natuur én eveneens door alles wat zich in de buitenwereld aan je voordoet.
 

Zodat steeds méér duidelijk mag worden hoe het principe 'zo binnen, zo buiten' werkt.
Dat élke Crisis (groot of klein) altijd weer een nieuwe KANS in zich bergt.
En dat je zelf Verantwoordelijkheid in eigen hand kunt nemen voor jóuw leven.
 

WIE WIL DIT NU NIET?!
 

Dat wens ik jou en mij en iedereen van HARTE toe in de komende 360 dagen van dit nieuwe jaar 2024.


PS. Nog een leuke crea tip: houd in plaats van een geschreven dagboek eens een creatief dagboek bij, een art journal zogezegd. Daarin schrijf je niet, maar teken of schilder je hoe je je voelt. Ook hiermee breng je zelf kleur aan in je (dagelijks) leven.....
 

Een HART-verwarmend 2024 !!

Mirjam
 


Laat je Innerlijk Licht uitstralen naar de wereld....