SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Het nieuwe jaar is alweer ruim een halve maand 'jong' en wordt nog steeds geteisterd door verontrustende geluiden over het oprukkende coronavirus, nu ook in gemuteerde varianten, mét de bijbehorende maatregelen.
Daarnaast vullen berichten over de toeslagenaffaire, val van het kabinet, bestorming van het Capitool en dreigende ongeregeldheden bij de inauguaratie van president Biden het nieuws. Het is kommer en kwel in de wereld als je de berichten volgt.

"Nieuws" is blijkbaar alleen maar 'nieuws' als het om negatieve berichtgeving gaat.
Positieve geluiden bereiken zelden het journaal en daarvan hebben we derhalve geen weet. Dit geeft een heel vertekend beeld van wat we daardoor via de media als de "werkelijkheid" gaan beschouwen en waar we onze blik op richten.
 


Hoe je de werkelijkheid ziet, hangt af van je blik en kijkrichting


Om deze reden kijk ik geen tv meer en al helemaal géén journaals of eindeloze discussie-programma's. Ik volg de nieuws-items op mijn telefoon en lees alleen de titels, zodat ik in grote lijnen op de hoogte blijf van wat er in de wereld gebeurt volgens de media, en zelf kan beslissen of ik verder wil lezen of niet.

Een stuk relaxter moet ik zeggen, om me niet mee te laten slepen door alle ellende-details die uitgebreid worden uitgemeten en je alleen maar naar beneden halen in je energie.
 

Verbind je met je LICHTkracht


Als 'tegenbeweging' wil ik me liever focussen op 't LICHT!

Dat begint met contact maken met het Licht in je Zelf en de Lichtvonk die we allemaal van nature zijn. Dit geldt óók voor de zogeheten 'criminelen' en 'uitschot' van de maatschappij...

Dit spreekt me zo aan in de boeken over / van Christina von Dreien die ik in mijn vorige Spiegeling bericht noemde. Háár herhalende boodschap is dat als eenieder zich richt op 't Licht dat in ons aanwezig is, dat we daarmee afzonderlijk én als totaal onze frequentie verhogen en dat het Onlicht dan op den duur aan macht verliest. 

Dát is ook MIJN uitnodigng in deze Inspiratiemail!
 


Pad naar het LICHT


Zelf richt ik me op het Licht door me bijvoorbeeld te voeden met inspirerende boeken, teksten en filmpjes* ) En door mijn aandacht te richten op alles wat fijn is en mijn leven verrijkt. Bijvoorbeeld door (app- en mail) contact met gelijkgestemden, met wie ik me op Hartsniveau verbonden voel, ook al zien we elkaar niet life.

Of door veel te wandelen en mooie natuurfoto's te maken, mijn gevoel te volgen in plaats van 'to do lijstjes' af te werken. Ook mediteren en creatief bezig zijn werkt in mijn ervaring prima om je aandacht te verleggen naar positiviteit.

*) Een inspirerende aanrader is de prachtige en indrukwekkende documentairefilm 'Down to earth' die eerder in de bioscoop heeft gedraaid en nu via Internet ook te zien is als je op deze link klikt: https://youtu.be/RoWgEOxoQy4 
De film duurt anderhalf uur en begint na het korte advertentiestukje.
 

Vraag aan jou:

* wat helpt jou om je te verbinden met (je) Lichtkracht?

* waar krijg JIJ positieve energie van?

* en: hoe verspreid jij jóuw Lichtkracht in de wereld om je heen?

 

Ik probeer mijn steentje bij te dragen door het verspreiden van mijn Inspiratiemail én via de individuele coach-contacten die gelukkig nog wél mogelijk zijn in deze coronatijd.

Helaas heb ik de groepsaktiviteiten vanuit Spiegeling zoals wandelingen, Proeverij en de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel alwéér door moeten schuiven, maar ik haal veel voldoening uit de 1 op 1 sessies en mijn 'klanten' eveneens.
 

Intervisietraject op maat


Afgelopen week had ik de vierde afspraak met een super gemotiveerde klant uit België die via een intervisietraject op maat, delen van de voormalige Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching van mij ontvangt.

Voor ons beiden een feestje vanwege de voortdurende synchroniciteiten die daarbij opvallen. Héérlijk om met zo'n positieve 'spons' klant te werken, waarbij via het spiegelen aan de natuur als vanzelf zinvolle antwoorden en bruikbare aanwijzingen worden aangereikt en door hem ook heel enthousiast worden opgepakt.
 


J. de 'Bomen-Sjamaan'.......


Al vanaf onze allereerste ontmoeting tijdens de Proeverij afgelopen najaar, bleek dat hij een bijzondere connectie en contact heeft met bomen en daar heel BLIJ van wordt. Hij vertelde tijdens onze sessie dat hij sinds kort een 'Boomvriend' heeft, waar hij dagelijks langs gaat en mooie gesprekken mee voert op telepathisch niveau.

Voor maart heb ik ook een aanvraag lopen voor een intervisietraject op maat, waar ik me nu al op verheug. Ik ervaar het als een cadeau om vanuit Spiegeling met gemotiveerde mensen te mogen 'werken' en getuige te mogen zijn van alle 'wonderen' die gebeuren, waardoor het totaal niet als werk voelt.

Voor de mogelijkheid van een intervisietraject zie: intervisie
 

Individuele natuurcoachings sessie(s)


Ook kun je éénmalig een natuurcoachings sessie afspreken of een persoonlijk traject van meerdere keren als je met persoonlijke vragen zit, waar je graag meer inzicht in zou willen via het spiegelen aan de natuur. Ook hierbij vinden de synchroniciteiten steevast automatisch plaats, reden waarom natuurcoaching zo bijzonder is om te doen!

Reaktie van twee klanten eind vorig jaar:

Een fijne wandeling op een mooie plek waarbij ik steeds werd uitgenodigd om in t NU te zijn. Mirjam gebruikte opdrachten die alles met elkaar verbonden en de symboliek van de natuur werd gebruikt om mijn vragen helder te krijgen. We vonden "zomaar" antwoorden, heel bijzonder.
Mijn Ziel werd gevoed en het was ook heel fijn om een creatieve opdracht mee te krijgen om thuis mijn natuurervaring in te verwerken, dat maakte de wandeling compleet. Mirjam is een fijne mens die met veel aandacht coacht en zich eveneens laat verwonderen door alle 'toevalligheden'.
Marjan, Zundert
 


1 op 1 sessie: symbolisch orde scheppen
in chaotische gedachten


Ik was op zoek naar andersoortige begeleiding dan eindeloze gesprekken met een psycholoog. Ik wilde mijn gevoel en intuïtie meer de ruimte geven en kwam bij Mirjam van Spiegeling terecht. Ik merkte tijdens de sessies dat ik ontspannender werd en dat er meer ruimte kwam voor mijn gevoel en intuïte en antwoorden op mijn vragen als vanzelf ontstonden.
De symboliek van de natuur, de beelden onderweg en het spirituele aspect in de manier waarop Mirjam alles integreert, maakt dat naast nieuwe inzichten en bewustwording ook mijn vertrouwen in Leiding vanuit 't Universum weer is terug gekomen. Isabella, De Bilt


Heb je een vraag die je bezighoudt of een dilemma waar je zelf niet goed uitkomt én wil je je ook laten spiegelen door de natuur, dan kun je een afspraak maken voor een individuele natuurcoachings sessie, zie voor meer informatie: individuele-natuurcoaching

Ken je anderen in je omgeving die hier baat bij zouden hebben, voel je vrij dit bericht door te sturen. Mocht je geen Inspiratiemail (meer) willen ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link hieronder.
 


Laat je spiegelen door de (winterse) natuur


Wat ik nog leuk vind om te vertellen is dat ik gister een hele mooie bedank-kaart in de bus vond van een trouwe lezeres, dat ze altijd zo geniet van mijn schrijfsels en alweer uitkijkt naar de volgende overdenking. Nelleke, heel hartelijk DANK, bij deze!
 

Ik wens je VEEL LICHTkracht toe komende tijd én dat je de voor jou juiste manier vindt om - ondanks alle hectiek in de wereld - toch bij jeZelf te blijven!!

Geniet dit weekend van de witte lichtheid waarmee de sneeuw het landschap siert. Met lichtende Hartegroet, Mirjam