SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Vandaag 31 december, is het de laatste dag van het kalenderjaar 2019.

Vannacht om 00.00 uur stappen we een heel nieuw jaar in met nog 365 blanco dagen voor ons. Volgens verschillende astrologische berichten was 2019 het jaar van Groei en is 2020 het jaar van Vertrouwen.

Het is sowieso een bijzonder jaartal vanwege de dubbele cijfers én het begin van een nieuw decennium!

2020 is een jaar dat ons nóg dichter gaat brengen naar wie we wérkelijk Zijn en uitnodigt om afscheid te nemen van alles wat daar niet mee resoneert.
Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen om nóg meer te komen tot Bewustwording van de Lichtbron in ons zelf. Vaak hebben we júist de schaduw nodig om in contact te kunnen komen met die Lichtbron. 

De natuur laat het je duidelijk zien: zonder licht is er geen schaduw en ándersom. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille en horen bij elkaar als yin en yang.
Waarbij het een niet beter of slechter is dan het ander, wat door ons mensen wél zo wordt ervaren. We willen immers liever het licht dan het donker meemaken in ons leven en beseffen doorgaans pas later welke 'parels' het donker ons heeft gebracht.....
 


Uitdaging: ontdek de parels van Licht in t donker dat je ervaart
 

Lichtpunt ervaringen in 2019


Wat heeft het jaar 2019 jóu aan lichtpunten gebracht,misschien wel door het donker heen:

* Waar ben je t meest dankbaar voor?


* Wat was je beste beslissing?

* Wat is de meest waardevolle les die je hebt geleerd?


Als ik zelf deze vragen beantwoord, dan voel ik vooral een Grote Dankbaarheid voor alle bijzondere en vervullende ont-moetingen via Spiegeling in het afgelopen jaar.
Ont-moetingen die mij hebben verrijkt in mijn Zijn!

Mijn beste beslissing was het aanbod van de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel op Zuiderlicht dit afgelopen najaar. Opnieuw héél vervullend en verrijkend, niet alleen voor mijzelf maar vooral ook voor de enthousiaste deelneemsters, getuige hun hele positieve reakties en een '10' als waardering voor de begeleiding. Plus de afspraak om in 2020 de Cirkel eens per kwartaal voort te zetten.
Iedere avond staat er een ander natuurgerelateerd thema centraal met een andere creatieve werkvorm en steeds een kaart uit een ander bijpassend tarotdeck ter ondersteuning van je proces.
 

Feedback van een van de deelneemsters:
 

De Vrouwenkrachtcirkel is een prachtige reis geweest naar binnen. Niet alleen heb ik geweldige vrouwen mogen ontmoeten, ook droegen de creatieve, intuiitieve en spirituele opdrachten bij aan meer verbinding, compassie en zachtheid.
Er zijn prachtige inzichten ontstaan die ik nog steeds voel nawerken. Het was voor mij een verrijking en inspiratie om hieraan deel te nemen. Tijdens de vrouwencirkel is er een verbinding gemaakt voor het leven.
Jouw begeleiding daarbij was erg prettig. Er was een sfeer van rust, er mogen Zijn, gelijkwaardigheid en veiligheid. Je zorgde ervoor dat iedereen zich gezien en gehoord voelde; een dikke 10!

Heel fijn dat al het moois dat we met elkaar gedeeld hebben in de cirkel een vervolg krijgt in het nieuwe jaar.

 

Zie nadere informatie onder de link > creatieve-vrouwen-krachtcirkel
 


Naast onderlinge uitwisseling ook lekker creatief bezig zijn!


MIJN meest waardevolle les is dat ik nog méér mag vertrouwen op mijn intuïtie en me mag laten leiden door die allereerste innerlijke Stille Stem van de Ziel. Die in tweede instantie vaak wordt overschreeuwd door angsten en controle van het Ego waardoor je weer gaat twijfelen, bijvoorbeeld aan spontaan genomen keuzes of beslissingen die op het moment zelf heel kloppend voelden.

De ervaringen in de Vrouwencirkel illustreren keer op keer weer hoe synchroniciteit bevestigt wat de boodschap van je intuïtie is. De afwisselende tarotkaarten die we per keer trokken bleken steeds weer wonderbaarlijk treffend aan te sluiten bij ieders proces!
 

Focus voor 2020
 

Vragen om je eens op te focussen voor 2020:

* Wat gun je jezelf dit komende jaar?

* Waar is NU de tijd rijp voor?

* Wie of wat geeft jou inspiratie?

 

Als ik dit voor mij zelf samenvat kom ik uit op zaken als STILTE, RUST en RUIMTE, meer ZIJN en minder Doen, wat ook steevast het advies is van mijn businesscoach ten aanzien van het ondernemerschap (!). Voor mij een geheel nieuwe benadering......

De tijd is ook meer dan rijp om vanuit deze energie mijn toekomstige Spiegeling aanbod te ontwikkelen, wat in het verlengde zal liggen van de inhoud van de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel met daarbij de focus op Innerlijke Verrijking en Verdieping, Overgave en Vertrouwen op je Intuïtiie én Kosmische Leiding.

Het intuïtief spiegelen aan de combinatie 'natuur en creativiteit' blijft me inspireren en levert steevast verrassende boodschappen op die uit je eigen dieper gelegen Wijsheid naar boven komen.

Dit sluit helemaal aan bij wat ik ervaar als mijn GROTE PASSIE EN MISSIE:
 

'het Onbewuste bewust maken'
 

zowel voor mezelf en mijn eigen levenspad, alswel voor de deelnemers aan alle Spiegeling aktiviteiten.
 


2020: Poort naar t  Ziele-LICHT in jeZelf.....
 

Akitiviteiten voorjaar 2020
 

Zoals gezegd zal de focus in 2020 komen te liggen op het aanbod van de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel en daaruit voortvloeiende vervolgaktiviteiten.

* Dinsdag 4 februari: Start Creatieve Vrouwen Krachtcirkel op de dinsdagavond, 5x van 19.00 tot 22.00 Zuiderlicht Breda, zie agenda/vrouwen-krachtcirkel-zuiderlicht 
ER ZIJN NOG 2 PLAATSEN!

* Donderdag 13 februari, Start Creatieve Vrouwen Krachtcirkel op de donderdagavond, 5x van 19.00 tot 22.00, Maartensdijk (bij Utrecht), zie agenda/creatieve-vrouwen-krachtcirkel-maartensdijk ER ZIJN NOG 3 PLAATSEN!


INSCHRIJVEN KAN VIA  de link > inschrijven


Ken je andere (hoog)gevoelige vrouwen, voel je vrij dit bericht door te sturen en heb je zelf belangstelling wacht dan niet te lang met je aanmelden, want VOL = VOL!


* Ook de maandelijkse Proeverij in De Bilt voor degenen die kennis willen maken met het intuïtief spiegelen aan de natuur (ook voor mannen!) blijven op de agenda staan.
De eerstvolgende Proeverij vindt plaats op vrijdag 17 januari, van 10.00 tot 14.00 uur, zie agenda/proeverij-intuitieve-natuurcoaching

* Hieruit voortvloeiend is het ook mogelijk om een 1 op 1 intervisie traject bij Spiegeling te volgen. Dit was afgelopen jaar ook heel inspirerend om te doen!

* En er zullen ook weer (stitle)wandelingen worden aangeboden waar iedereen aan mee kan doen.
Houd de agenda in de gaten voor het actuele aanbod: www.spiegeling.net/agenda

spiegelende winterstilte in de natuur.....
 

Rest mij je voor NU een fijne jaarwisseling te wensen en een moeiteloos, inspirerend, liefdevol, creatief en natuurrijk 2020
in goede gezondheid !!
 


Een hele warme Engelen LICHT-groet en graag tot volgend jaar!

Mirjam