SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

STILTEWANDELING

Wat slaap is voor het lichaam,
is Stilte voor de geest


* Ben jij nog wel eens écht stil of ben je altijd maar druk en doende?

* Gun je jeZelf voldoende rust en tijd om te niksen, om gewoon maar eens te zitten en eens even helemaal stil te zijn?

* Heb je wel oor voor het gefluister van je stille innerlijke stem of zijn je oren alsmaar gericht op de buitenwereld?

* Heb je behoefte aan even een 'pas op de plaats' en genieten van de Leegte en de Stilte die je dan ervaart; en van de ingevingen die dan spontaan bij je binnen kunnen komen?
 

Hoe zorg jij voor regelmatige STILTE in je leven?


In deze drukke en hectische tijd met een overvloed aan digitaal contact en prikkels, is STILTE vaak ver te zoeken. Ook in de natuur hoor je vaak nog allerlei geluiden van auto's of treinen in de verte.  Maar de natuur zelf, zoals ook je eigen innerlijke natuur, is "van nature" stil/verstild.

Door tijdens een Stiltewandeling met elkaar in stilte te lopen en contact te maken met de stilte in jezelf,  beleef je de natuur om je heen dieper en intenser dan wanneer je "gewoon" gaat wandelen. Het samen met anderen in stilte lopen, versterkt dit effect nog meer.
Stilte heeft een helend effect: je zakt uit het hoofd in je lijf en voelt je voeten bewust op de aarde staan. Je ervaart wat er diep van binnen in jou leeft; dit zou overigens óók heel goed innerlijk lawaai en onrust kunnen zijn!

Door daar alleen maar naar te kijken en alles gewoon te laten zoals het is, ontstaat er rust en heling. Je gaat na een stiltewandeling opgeladen en met hernieuwde energie naar huis.
 Veel belangstelling voor STILTE en een Stiltewandeling

Ervaring

De Stiltewandelingen van SPIEGELING zijn voor mij rustbakens in mijn hectische leven. De stilte brengt mij in contact met mijn diepere innerlijk gevoel. Ik merk dat ik van 'hyper'actief en gericht op de buitenwereld, terug kan komen bij rust, kalmte en ontspanning, bij meZelf. En dat doet me goed.
Het samen met anderen in stilte lopen onder de bezielde begeleiding van Mirjam versterkt dat gevoel nog meer. Ik vind de stiltewandelingen daarom echt een aanrader!

Annelies, Roosendaal