SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

SEIZOENSWANDELING

Wat je zaait, zul je oogsten

Na iedere winter wordt het weer lente
en na iedere zomer weer herfst


In een seizoenswandeling spiegelen we ons aan de spiegelende symboliek van het betreffende jaarmoment (lente, zomer, herfst, winter) en kijken wat dit voor boodschap dit heeft voor je eigen leven.

In de lente kijken we bijvoorbeeld naar wat er in je wil ontluiken aan nieuwe plannen en ideeën en in de zomer kan het thema zijn wat je nodig hebt in jouw leven om tot bloei te komen.

Bij de herfst horen thema's als oogsten, loslaten wat je niet meer dient en transformatie: wat is er aan verandering toe in je leven? En in de winter staan we (letterlijk) stil bij deze periode van rust en inkeer en hoe je dat kunt integreren in je leven van alle dag.

Door je te spiegelen aan de levensprocessen in de natuur ontdek je wat voor natuurlijk ritme er bij JOU en in jóuw leven past of aan de orde is. Als je meebeweegt met het ritme van het seizoen wordt het leven een heel stuk eenvoudiger!
 Herfstwandeling
 

Ervaring

Ik ben een trouwe fan van SPIEGELING en heb alle seizoenswandelingen afgelopen jaar gevolgd. Heel mooi hoe dit mijn eigen proces steeds heel treffend weerspiegelt.
In de natuur vind ik veel herkenning en daardoor ook steun en troost, vooral als zaken even lastig zijn in mijn leven.
De begeleiding van Mirjam vind ik daarbij heel erg fijn en bemoedigend. Door haar manier van ZIJN, kan ik volledig mezelf zijn en laten zien wat er zich in mij afspeelt, heel fijn!

Ed, Delft


Ik heb zelf de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching bij SPIEGELING gevolgd en ben graag buiten in de natuur. Bij Mirjam heb ik meegedaan aan de cyclus van seizoens (stilte)wandelingen. Dit zijn voor mij heerlijke oplaadmomenten in mijn drukke leven, waarbij ik me graag laat spiegelen door de natuur.
Door deze wandelingen kom ik tot rust en doe ik weer nieuwe inspiratie op. Mirjam heeft een eigen stijl die me erg aanspreekt. Ook het contact met medewandelaars ervaar ik als verrijkend. Ik kan de seizoenswandelingen van Mirjam van harte aanbevelen!

Richard, Helvoirt