SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Heb je oók zo genoten van die heerlijke zomer met het uitzonderlijk groot aantal zonne-uren?! Dat hadden we ook wel verdiend na die lange koude winter waar maar geen einde aan leek te komen! In mei liep ik nog in mijn winterjas de hond uit te laten.

Dit is de eerste nieuwsbrief die automatisch via mijn website wordt verstuurd. Als je deze informatie niet (meer) wilt ontvangen, kun je je nu ook automatisch afmelden en word je definitief (!) uit het adresbestand verwijderd. Ik heb het bestand opgeschoond, maar het kan zijn dat je deze nieuwsbrief onverhoopt toch nog krijgt, terwijl je je al eerder had afgemeld of dat je het dubbel ontvangt. Daarvoor dan mijn excuus, vanaf nu zal dat niet meer gebeuren.

Ik verblijf nog steeds voor het grootste gedeelte van de tijd in het huis van mijn vader in Brabant en ga af en toe naar mijn eigen huis in Bilthoven. Ik zit hier nu inmiddels twee en een half jaar en voel me steeds meer Brabantse onder de Brabanders!
Mijn vader wordt in januari 90 jaar en gaat toch wel merkbaar achteruit in geheugen en helderheid. Maar we hebben nog steeds heel fijn contact samen en dáár ligt ook nog steeds mijn prioriteit.

Aktiviteiten Spiegeling komende tijd:

Op zondag 27 oktober is het weer de Landelijke Dag van de Stilte.  Dan houd ik net als vorig jaar weer een stiltewandeling in Brabant, dit keer in Breda op uitnodiging van Stichting Present  www.stichtingpresent.com 
Stichting Present heeft tot doel: Geven en Doorgeven. Daarvoor organiseert de Stichting allerlei bewustwordingsactiviteiten. Dit gaat met gesloten beurzen; de aanbieders werken pro deo en de deelnemers geven een vrijwillige donatie. Stichting Present Breda bestaat 10 jaar.
De stiltewandeling in het Bredase Mastbos (10.00-13.00) zal in het teken staan van de herfst en het thema 'oogsten'. Voor meer informatie zie de aktiviteiten onderaan de agendapagina van de website.

Het maximum aantal deelnemers is 20. Inschrijving vooraf is noodzakelijk en gaat op volgorde van aanmelding. Dit kan PER MAIL bij Geer van den Brink: geervandenbrink@stichtingpresent.com.

Vol is vol! Bij grote belangstelling wordt de wandeling op zondag 17 november herhaald.

wat zijn de 'vruchten' die jij in de afgelopen maanden hebt geoogst?

Mijn collega Sandra Ramaekers zal in het midden des lands (Zeist) ook in 2014 weer namens Spiegeling de cursus natuurcoaching geven 'voor mensen die met mensen werken' zoals coaches, trainers, loopbaanadviseurs en dergelijke professionals.De cursus die voor het 8e jaar gegeven zal worden begint op zaterdag 8 februari.

Op zaterdag 12 oktober 2013 verzorgt Sandra een kennismakingsworkshop voor iedereen die wil kennismaken met 'het coachen in de natuur'. Ook een mooie gelegenheid om te ervaren of je de basiscursus natuurcoaching in 2014 zou willen volgen, Ook biedt Sandra maandelijks seizoenswandelingen aan in Austerlitz (nabij Zeist) en volgt daarbij het ritme van de natuur, zoals ook beschreven in het boek van Jaap Voigt 'het ritme van de seizoenen'.

Spiegeling deelt graag de liefde voor natuurcoaching met anderen!

Voor nadere informatie over genoemde aktiviteiten, kosten en aanmelding zie de agendapagina van de website.

Met zonnige herfstgroet,
Mirjam en Sandra