SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Merk jij ook dat de dagen aanzienlijk langer worden en het later donker wordt?! Het scheelt zeker 1,5 uur met eind december. We gaan richting lichte(re) tijd van t jaar, de Lente ("het lengen der dagen") komt er aan!

Je hoort t ook aan t vrolijke gekwetter van vogels op minder koude dagen en de eerste lentebodes zijn al zichtbaar.
In mijn tuin in Zundert steken sneeuwklokjes en crocussen voorzichtig hun vroljke kopjes boven de grond. En ik hoor van veel kanten dat mensen zich verheugen op het naderende voorjaar met meer Lichtkracht.
 


De eerste Lentebode....
 

Nieuw leven
 

Zoals we allemaal weten is het voorjaar de tijd van nieuw leven: van zaadjes planten en eitjes leggen, van een nieuwe geboorte. Zowel letterlijk in de natuur als figuurlijk als spiegelende symboliek voor ons persoonlijk.

Wat wil er in jóu of in jóuw leven t Licht zien als een nieuw begin, de geboorte van iets waar je naar verlangt of naar uitkijkt en misschien ook al wel mee bezig bent qua voorbereidingen?

In mijn geval is dat achter de schermen werken aan een verbeterde website-versie van Spiegeling wat ik hier al eerder heb vermeld. Niet iets wat je 1,2,3 voor elkaar hebt overigens. Daar is wel een en ander voor nodig en daarbij heb ik dit keer een HULPVRAAG aan jou.
 


LENTE:
een zacht nestje om Nieuw Leven te koesteren

 

Wat is jóuw Behoefte of Verlangen?
 

Op een website is de Homepage als eerste kenningsmaking essentieel voor je bezoeker. Én dat je als aanbieder weet WIE je Ideale Klant is voor wie je iets kunt betekenen en vooral ook hoe je die t beste aan kunt spreken.

Zoals inmiddels wel duidelijk is, is mijn stokpaardje dat iedere crisis in je leven een nieuwe kans biedt. Zoals ook in de natuur ieder einde automatisch weer een nieuw begin inhoudt en het nu na de Winter ook weer vanzelf Lente wordt.
 

MIJN HULPVRAAG AAN JOU:


Als JIJ in een situatie verkeert waar je zelf niet uitkomt en dat kan van alles zijn: werk, relatie, gezondheid, jezelf, zingeving, you name it, en dan via Internet op zoek gaat naar Hulp of Ondersteuning van buitenaf, wat zou Jij dan als 'hulpvraag' intikken?
 

Wáár ben je dan naar op zoek?
 

Ik noem wat voorbeelden:

* Tegen welke problemen of dilemma's loop je dan aan waar je graag Hulp bij zou willen? (Bijvoorbeeld: burnout, relatiecrisis)

* Wat is je behoefte of verlangen dat je dan graag vervuld wilt zien?
(Bijvoorbeeld: meer energie, betere verbinding met je partner)

* Naar welke oplossing  / ondersteuning ben je dan op zoek om verder te kunnen?
(Bijvoorbeeld: inzicht en/of handreikingen om meer energie of beter contac te krijgen)
 

WAT voor ZOEKTERM zou JIJ gebruiken

die in jóuw geval van toepassing is?

En nog een algemene vraag:
WAAROM zou je hierbij voor natuurcoaching kiezen?

 


Wat spiegelt de natuur jóu

op een diepere laag?
 

Ik ben heel benieuwd naar de ZOEKTERM die JIJ zou gebruiken?!

Meer zicht hierop kan mij enorm helpen bij het beter omschrijven van mijn Doelgroep ofwel IDEALE KLANT op mijn Homepage én om daardoor beter gevonden te worden met Spiegeling.

IK
ben je héél DANKBAAR als je de moeite zou willen nemen om mij dat via de mail te laten weten: info@spiegeling.net
 

Een (spiegelend) kadootje
 

Als je mij wilt helpen om in kaart te brengen wat jóuw vraag zou zijn die je bij een zoekmachine intypt, dan wil ik je graag als DANK aanbieden dat je dit voorjaar mee kunt doen aan een van beide Proeverijen die gepland staan op 24 februari of 4 april.

Uiteraard als je dit zou willen.....

Je betaalt dan slechts €27,50 in plaats van €57,50 voor een 4 uur durende spiegelende natuurmiddag in de Bilt: 'Proeven aan intuïtieve en creatieve natuurcoaching'.


Er is plaats voor max 6 deelnemers per keer!


Zie: proeverij en agenda
 Deelname aan de Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching:

Ervaren elke boodschap de natuur voor jou heeft

 

Gratis Homepage week


Een ander 'kadootje' is de gratis 'Homepage Bootcamp' volgende week,van maandag 12 t/m donderdag 15 februari, bij Rimke de Groot van Ikhelpjouonline nl

Bij Rimke volg ik een online websitecursus waar ik heel enthousiast over ben omdat die heel informatief, duidelijk én laagdrempelig is, zaken die ik belangrijk vind.
Ik ben heel BLIJ met deze verhelderende cursus (zónder marketing "trucjes")  en dat gun ik jou ook, indien aan de orde.

Als je zelf ook aan het nadenken bent over een nieuwe of andere website en hoe dat aan te pakken, kan ik je komende Homepage-week van Harte aanbevelen!

Wil je hier aan meedoen of meer over weten, kik dan op: http://ikhelpjouonline.nl/homepagebootcamp-2024/ Dan kom je bij de juiste informatie over dit mooie aanbod.
Of wellicht ken je iemand in je omgeving voor wie dit interessant kan zijn. You never know.

Wellicht komen we elkaar daar volgende week tegen, want ik doe zelf ook mee.

Het zou daarom héél FIJN zijn als je mij je antwoord op mijn HULPVRAAG vóór de start van maandag 12 februari kunt laten weten, ook als je geen behoefte hebt aan een van beide "bedank kadootjes". Ik ben heel benieuwd.....

 

Met verwachtingsvolle Hartegroet,

Mirjam