SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Daar is ie dan: de nieuwe SPIEGELING website!!!
 

De eerste versie van de nieuwe site is online met een heel andere layout en EIGEN foto's op alle pagina's: zie www.spiegeling.net

Ben heel BLIJ dat het er nu eindelijk van is gekomen, dankzij de fijne samenwerking met mijn websitebouwer en zijn professionele ondersteuning.

Niet alles is al helemaal 100% zoals ik het wil hebben, daar heb ik wat meer tijd voor nodig. Onder andere voor het aanpassen van de tekst hier en daar, maar daar wordt achter de schermen komende tijd nog verder aan doorgewerkt. Het belangrijkste staat er; het ei is gelegd!

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en hoor graag je reaktie. Ook als je (nog) zaken tegen zou komen die niet helemaal naar behoren werken, you never know.....
 

Recensies en foto's
 

Bij de link 'Ervaringen', rechts bovenin, heb ik een aantal recensies overgenomen die ik van verschillenden van jullie heb mogen ontvangen na deelname aan een SPIEGELING aktiviteit.
Zoals bijvoorbeeld de Nationale Wandelcoachdag afgelopen mei en diverse Proeverijen in de afgelopen anderhalf jaar.

Uiteraard met toestemming voor plaatsing en alleen met voornaam en woonplaats, soms met functie. Wellicht handig om zelf op deze pagina nog even te kijken of je er zo inderdaad mee akkoord kunt gaan. Zo niet, dan hoor ik het graag! 
Zie ervaringen

Ook bij de nieuwe aktiviteiten, mijlpalen en teambuilding, heb ik ter illustratie reakties toegevoegd om de website bezoeker een beeld te geven van wat de aktiviteit inhoudt of voor effect geeft bij de deelnemers.
Met de meeste feedback schrijvers heb ik nog even contact gehad vóór plaatsing....
 

SPIEGELING, Intuitieve Natuurcoaching


Hetzelfde geldt voor gebruik van fotomateriaal. Ook daarvoor vraag ik bij een aktiviteit altijd (van tevoren) toestemming bij het maken. En ik probeer zoveel mogelijk foto's te gebruiken waarop mensen niet recht van voren of heel herkenbaar in beeld zijn.

Desalniettemin is het in verband met de Privacywet toch fijn om nog even te weten of je definitief akkoord gaat met plaatsing op de website, mocht je jezelf tegenkomen en we nog geen contact hebben gehad.
Maar, zoals gezegd, het is nog niet definitief af. Komende tijd ga ik in een rustig tempo verder met de puntjes op de i zetten.
 

Wil je zelf ook een website laten maken, dan kan ik je Erwin Bot van ZZPStudio van HARTE aanbevelen:  www.zzpstudio.nl


Erwin heeft verstand van zaken, hij denkt en kijkt met je mee en biedt op een fijne manier praktische ondersteuning. En met "digibeten" heeft hij veel geduld. Hij laat zich niet gek maken door 'stress kippen' zoals ik.....

Bovendien is Erwin heel klantgericht en altijd bereid om tijd en ruimte te maken voor je vraag. Kortom, een hele FIJNE en waardevolle combinatie waar ik al sinds 2006 met grote tevredenheid gebruik van maak!!
 

Programma Open dag Zuiderlicht a.s. zondag
 

Tot mijn schrik kwam ik er begin van de week achter, na het versturen van mijn vorige bericht, dat ik in mijn vorige mail de link van het Opendag Programma van vorig jaar heb mee gestuurd, in plaats van die van aanstaande zondag.

En dat de tijd van mijn eerste workshopronde niet klopt. Die is niet van 12.00 tot 13.00, maar van 13.00 tot 14.00 uur!

En de juiste link naar het programma is: 

www.zuiderlichtbreda.nl/zondag-1-september-open-dag

 

De altijd héél gezellige Open Dag van Zuiderlicht 


Natuurlijk vindt de perfectionist in mij het héél vervelend dat ik foutieve informatie heb rond gestuurd. Maar gelukkig krijg ik zelf ook (on)regelmatig een correctiemail in de bus van iets wat bij een ander fout is gegaan in de berichtgeving. Niets menselijks is ons vreemd dus, mij ook niet....

Dus: mocht je belangstelling hebben om zondag naar de Open dag op Zuiderlicht te komen, en aan de kennismakings workshop van de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel mee te doen, dan vind je bovenstaand het juiste programma! Zou leuk zijn je te ont-moeten....
 

GRATIS (!) Herfstwandeling 22 september
 

Om te vieren dat SPIEGELING een nieuwe website heeft én dat je al zo lang mijn berichten enthousiast volgt (en daar regelmatig een leuke reaktie op geeft), bied ik voor jou als trouwe lezer de HERFST-wandeling op zondag 22 september GRATIS aan!!

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers en VOL = VOL.

Dus wil je meedoen aan de gratis Herfstwandeling, stuur me dan snel een berichtje.
Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding: info@spiegeling.net

Voor praktische informatie over de wandeling zie: agenda/herfstwandeling-de-kleurrijke-kracht-van-transformatie
 


GRATIS Herfstwandeling op 22 september


Aldus deze update, als aanvulling op mijn vorige bericht van vorig weekend.

Op de nieuwe site heet de 'nieuwsbrief' voortaan Inspiratiemail. Hier kunnen ook andere belangstellenden uit je omgeving zich voor inschrijven, als je denkt dat het iets voor hen zou zijn. Dus voel je vrij dit bericht door te sturen als je wilt.....

Dan ga ik nu met een voldaan gevoel het (wederom tropische?) weekend in!
Heel graag tot wandelens, of op een andere manier tot ont-moetens.


Met feestelijke en enthousiaste HARTegroet,

Mirjam