SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Heb jij ook het gevoel dat de tijd zo snel gaat én steeds sneller lijkt te gaan? Zeker naarmate je ouder wordt....

Mijn vorige bericht heb ik eind februari verstuurd en het is inmiddels alweer begin mei, ruim 2 maanden later, time flies. Nét gewend aan het feit dat ik de Oude Wijze Vrouwen leeftijd van 60 heb behaald, word ik aanstaande 16 mei alweer 61; tis wat.
Ook al blijft het een tijdje stil vanuit Spiegeling, dat wil nog niet zeggen dat er niets gebeurt. Achter de schermen vindt er van alles plaats aan nieuwe ideeën en aktiviteiten, waarover zo meer.
 

Zenuwpijn
 

Ik heb nog steeds rekening te houden met de na-klachten van mijn gordelroos afgelopen winter die vallen onder de dure term "post herpetische neuralgie", wat zoveel betekent als 'zenuwpijn ná de gordelroos'.
In de praktijk betekent dit dat ik nog regelmatig last heb van een pijnlijke en opgezette zijkant en pink van mijn rechterhand en ga ik daarmee nu mijn zesde maand in. Volgens de huisarts kunnen die naverschijnselen nog wel tot een jaar duren.....

Dagelijkse handelingen als koken en schrijven leveren me vaak na-klachten op en ook computeren gaat niet zoals weleer. Vandaar dat er minder berichtgeving vanuit Spiegeling is verschenen de afgelopen tijd en ook de website nog altijd niet op orde is zoals ik het graag zou willen. Mijn hand dwingt me regelmatig om RUST te nemen!

Maar ik vond het nu toch wel weer eens tijd worden om wat van me te laten horen
 

 


poseren op de Buisse Heide (Brabant)....
 

Moeiteloosheid: van het een komt het ander.....
 

Het wordt steeds duidelijker dat ik heel goed ben én heel BLIJ word van de inhoud van aktiviteiten, maar dat ik niet voor ondernemer in de wieg ben gelegd.
Ondanks alle zinvolle tips en adviezen in de verschillende businesscoach programma's die ik in het afgelopen jaar heb gevolgd, blijft het feit dat ik van de inhoud energie krijg en dat het ondernemen me energie kost!

In eerdere berichtgeving gaf ik aan dat mijn motto voor dit jaar 2019 'Moeiteloosheid' is, op alle gebied maar zéker ook ten aanzien van SPIEGELING.

Het bijzóndere is dat er nu ook spontaan allerlei aanvragen op mijn pad komen voor aktiviteiten waar ik veel Vervulling aan beleef. Het blijkt een PRIMA besluit geweest te zijn om met het geven van de Opleiding Natuurcoaching te stoppen en zelf processen te begeleiden.

Zo ben ik bezig met een 1 op 1 coachingstraject van een aantal keer in omgeving Bilthoven, waar na de eerste afspraak al heel veel gebeurde aan nieuwe stappen en inzichten bij de coachee. Wat een ándere mindset al niet doet!
Speciaal om mee te kunnen/mogen lopen op iemands pad en daar mijn steentje aan bij te dragen.

Naast natuurcoaching maak ik ook gebruik van creatieve werkvormen; die combinatie is en blijft nu eenmaal mijn Passie! 
Ook is het altijd heel leuk en verrassend om te ervaren wat een kaart trekken aan kloppende en bevestigende informatie geeft ten aanzien van het proces van de coachee > synchroniciteit alom! Om die reden is dit eveneens een vast onderdeel binnen het Spiegeling aanbod.
 


1 op 1 creatieve natuurcoachings sessie
 

Reaktie van de coachee: Prachtig hoe tijdens de sessie alle puzzelstukjes in elkaar vielen door de meditatie, het tekenen, het geroffel van de Specht en de kaarten. Heel fijn hoe Mirjam dit heeft begeleid en mij heeft ondersteund en ook na afloop nog haar betrokkenheid toonde; ik voelde mij 'gedragen'.  Annelies

Van het een komt het ander....

Door de enthousiaste ervaring van Wilma voor wiens 65e verjaardag ik in december een zeer geslaagde Krachtdierenworkshop heb verzorgd, kreeg ik uit haar kennissenkring de aanvraag om een teambuildingsmiddag te verzorgen die eind april plaatsvond. Ook weer naar grote tevredenheid van mijzelf én de deelnemers.

En déze middag heeft weer geleid tot de aanvraag om binnenkort een 'mediation' gesprek te begeleiden in de betreffende organisatie en zo rol ik moeiteloos van het een in het ander, met veel PLEZIER!!
 

Komende Spiegeling aktiviteiten
 

Maar ook "bekende" aktiviteiten vinden nog steeds plaats, zoals de maandelijkse Proeverij in De Bilt: voor iedereen die kennis wil maken met intuïtieve natuurcoaching en de werkwijze van Spiegeling.

* Op vrijdag 10 mei is de eerstvolgende gelegenheid om mee te doen; tijd van 9.30 tot 13.30. Zie flyer in de bijlage en agenda/proeverij-intuitieve-natuurcoaching; De volgende Proeverij is op 14 juni.
 


Enthousiaste deelnemers aan de Proeverij in maart, De Bilt
 

Reaktie van een van de deelneemsters: Mirjam liet ons tijdens de Proeverij allerlei prachtige natuurcoachingsoefeningen ervaren. Ik was geroerd hoe snel je met behulp van de spiegel van de natuur tot de Kern komt.
Het was voor mij echt een oplaadmoment om samen met een mooie groep vrouwen, onder de liefdevolle en stimulerende begeleiding van Mirjam, op deze manier in de natuur bezig te zijn. Ik heb erg genoten van de veiligheid die Mirjam weet te creëren en deze heerlijke middag met elkaar!  Enske.


Blijkbaar is het een van mijn kwaliteiten om een veilige sfeer te creéren, want dit is één van de reakties die ik standaard terughoor na een aktiviteit, heel fijn!
Wil je ook eens ervaren wat het met een groep in de natuur zijn jóu kan bieden dan zijn er komende tijd 2 gratis mogelijkheden:

* Op zaterdag 25 mei doe ik als 'aanbieder' mee aan de 8e Nationale Wandelcoachdag en houd ik een GRATIS groeps Inspiratiewandeling van 10.00 - 12.30 uur in het Bredase Mastbos. Zie flyer in de bijlage en voor meer informatie en aanmeldingagenda/nationale-wandelcoach-dag + de website: www.nationalewandelcoachdag.nl/noord-brabant
 


Mastbos Breda
 

* Daarnaast ben ik zondag 26 mei van 11.00 - 13.30 uur aanwezig met een gratis aanbod in De Bilt tijdens Fête de la Nature, hét grootste grassroots natuurfestival van Nederland dat 3 dagen duurt (24-26 mei).
Zie flyer en de link op fetedelanature.nl/kennismaking-intuitieve-natuurcoaching-kijk-in-de-spiegel-van-de-natuur voor meer informatie. Je kunt je aanmelden via de Spiegeling website: agenda/fete-de-la-nature

Kortom, zoals ik al zei: ook al blijft het qua berichtgeving stil, Spiegeling zelf zit zeker niet stil!


Dus wie weet kom ik je tegen op een van bovengenoemde aktiviteiten; je bent van HARTE welkom! Bij alle aktiviteiten geldt dat aanmeldingen gaan via info@spiegeling.net

Ken je mensen die geïnteresseeerd zijn in het aanbod van Spiegeling, voel je vrij om dit bericht door te sturen. Wil je geen updates (meer) ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link hieronder.

Ik wens je een mooie meimaand en tot de volgende keer.
Met vrolijke HARTE-groet, Mirjam