SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Mijn laatste Spiegeling bericht dateert van 6 november en had de titel 'Crisis als kans; hoe ga Jij om met crisissen in je leven?"

Sindsdien is er veel gebeurd en is het - noodgedwongen - al die tijd stil gebleven aan deze kant. Ik ben namelijk in een behoorlijke crisis terecht gekomen!

In mijn vorige bericht maakte ik melding van een verkoudheid die langer duurde dan verwacht en had ik het over CRISIS ALS KANS situaties in je leven. Ik schreef toen ondermeer:

"Herken jij ook in je leven dat crisis situaties die je meemaakt óók nieuwe kansen met zich meebrengen die zich anders niet hadden voorgedaan?
En dat situaties die in eerste instantie aanvoelen als een (heftige) crisis vaak achteraf een bijzondere kans blijken te zijn om een andere weg in te slaan of een ongekende nieuwe ervaring op te doen? 
Vaak ontdek je dit pas achteraf en meestal niet als je er nog middenin zit. Dan is het zaak om te ervaren én te doorvoelen wat er aan de hand is en dit niet weg te rationaliseren."


Niet wetende dat mijn verkoudheid gevolgd zou worden door aansluitend een heftige gordelroos virusinfectie met bijbehorende hevige zenuwpijn in rechterarm en vooral rechter(!) hand en pink, waardoor ik -  letterlijk - ont-hand ben. Ik kan heel moeilijk schrijven of computeren, vandaar de lange radiostilte
Ik ga hiermee nu mijn 6de week in en logeer bij mijn vriend omdat ik niet kan snijden of koken en geen auto kan rijden met mijn pijnlijke hand. En dit ook niet mag vanwege de zenuwpijn medicatie.
 


Hoe 'bewolkt' je leven ook is, achter de wolken schijnt altijd de Zon!


Ik heb nog NOOIT in mijn leven zóveel pijn gehad!
Ik kon de héle dag (én nacht!) alleen maar met die alles overheersende pijn bezig zijn.
Het ergste was nog de angst en paniek dat deze "helse" zenuwpijn (zoals op internet genoemd) chronisch zou worden/blijven, welk risico in 30% van de gevallen aanwezig is zoals de huisarts - heel opbeurend maar niet heus - meteen zei bij mijn allereerste bezoek.


Wát een TEST om bovenstaand eigen citaat in de praktijk te brengen!!!

Om de pijn te doorvoelen en te ervaren en niet weg te willen hebben of me ertegen te verzetten.....(wat ik natuurlijk wel deed....)

Sinds afgelopen week beginnen er voorzichtig aan wat kwartjes te vallen waar deze situatie goed voor is en wat hier de diepere bedoeling van is.
Na mijn bezoek aan de pijnpoli deze week én door de spiegelende Zielekaarten met positieve (!) en moed gevende boodschappen die ik trok, is de pijn wat aan het minderen en mijn angst en paniek aan het zakken.
Ik voel me ondersteund door het online 30 dagen programma dat ik sinds begin december volg om 'je mindset om te buigen van tekort naar overvloed' en de tips daaruit in de praktijk te brengen.

Ook het gesprek dat ik van de week had met collega Jacinta Kogelman die de orakelset 'Spiegel van de Ziel 'kaarten zelf heeft ontworpen én geschreven, was heel behulpzaam om een en ander van wat ik nu meemaak een plekje te kunnen geven.
Ik kan je haar kaartenset van harte aanbevelen, zie: www.kleurenreis.nl .

Bij Jacinta heb ik vorig jaar rond deze tijd ook de 12 Heilige Nachten challenge gevolgd die ze dit jaar ook weer aanbiedt. Ik vond het toen een hele fijne en verdiepende manier om me -  creatief - onder te dompelen in de speciale energie van deze dagen; misschien ook iets voor jou? Meer informatie hierover vind je eveneens op haar site.
 


Getrokken 'Spiegel van de Ziel' kaarten:
resp. Innerlijke Bron, Levenservaringen, Kom uit je ei en Overgave

 

In mijn volgende schrijven in het nieuwe jaar hoop ik méér uit de doeken te kunnen doen van wat deze eerst ogenschijnlijk uitzichtloos lijkende situatie mij aan "kado's" brengt en hoe ik verder ga in 2019, zowel persoonlijk als met SPIEGELING.

Ik wil mijn proces graag met je delen als spiegelend voorbeeld hoe ALLES wat je in je leven meemaakt je een spiegel voorhoudt om aan te groeien en te ontwikkelen op je (spirituele) pad en niet voor niets is. Dit geldt niet alleen voor de spiegel van de natuur!!

Een en ander betekent dat mijn website én aktiviteitenaanbod voor komend jaar niet up to date is. Mijn voornemen om mijn teksten en aanbod aan te passen voor 2019, kon en kan (nog) geen uitvoering krijgen door deze gedwongen pauze.
De stress en frustratie daarover heb ik inmiddels maar losgelaten. Blijkbaar past deze 'pas op de plaats' nu in mijn huidige proces.
 

De boodschap van de Gier die ik vrijdag als Krachtdier kaart trok, luidt:
 

"Ik leer je over de cyclus van leven en dood, over verteren van levenslessen en loslaten van oude staten van Zijn. Zo zuiver je jezelf, maak je plaats voor nieuwe processen en openen zich nieuwe Zielewegen".
 

Deze boodschap zou ik JOU ook graag mee willen geven voor het nieuwe jaar: 
 

Dat je het Oude wat je niet meer dient in dankbaarheid (!) los mag laten en je jezelf - met alles wat er is - kunt openen voor Nieuwe Kansen en Mogelijkheden, Nieuwe Uitdagingen en Ervaringen waaraan je in 2019 mag GROEIEN, om stééds meer te worden Wie je Bent, om steeds dichter bij je Ware Natuur te komen, in contact met jóuw Innerlijke LICHT-BRON!

 


Kerstmis, Feest van het (Innerlijk) Licht....


Waar laat JIJ je Licht op schijnen?


Op mijn manier draag ik daar in het nieuwe jaar graag aan bij, middels mijn spiegelende berichten en het SPIEGELING-aanbod dat zich in 2019 nog moet of beter gezegd "mag" gaan ont-sluieren. Ik houd je op de hoogte.

Wil je anderen die eveneens in een pijnlijke situatie zitten - fysiek of emotioneel of anderszins - een hart onder de riem steken, voel je dan vrij om mijn voorbeeld-proces aan hen door te sturen.
Mogelijk kan het een steuntje in de rug zijn en een 'lichtje in de duisternis' betekenen dat er (vroeg of laat) altijd lichtpuntjes zijn, hoe moeilijk en uitzichtloos je situatie in eerste instantie ook lijkt, zoals ik nu aan den lijve zelf ervaar.
Wil je geen spiegelbrieven meer ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link hieronder.
 

IK WENS JE GRAAG HELE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN SPRANKELEND, LICHTGEVEND, INSPIREREND, GEZOND, LIEFDEVOL VERBINDEND 2019 !!

 

Graag tot volgend jaar!
Warme hartegroet, Mirjam


Merry Christmas