SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Weet jij al wat jouw Krachtdier is en wat het jou te zeggen heeft? En maak je al gebruik van diens Hulp en ondersteuning?

Zoals we allemaal onze eigen Beschermengel hebben en andere spirituele Gidsen en kosmische Helpers, zo hebben we ook ons eigen Krachtdier(en) die ons bijstaan op ons levenspad.
Vaak is dit een dier dat je hele leven bij je is en kunnen er - net als met Engelen - andere dieren in bepaalde periodes van je leven bijkomen die dan een speciale taak vervullen.
Ook kun je bijvoorbeeld per windrichting een ander Krachtdier hebben dat je helpt bij specifieke thema's op je levenspad.

 

Laat je spiegelen door je Krachtdier


Op zaterdag 13 oktober vindt de creatieve Krachtdieren workshop plaats, een combinatiedag van 'natuur en creativiteit' met als titel 'Laat je spiegelen door je Krachtdier'

In deze eerste workshop van Spiegeling in het nieuwe seizoen, maak je contact met je Krachtdier(en) en diens specifieke boodschap voor jou.
We gaan naar buiten om ons te laten spiegelen door de natuur én we zijn creatief bezig middels tekenen, schrijven en boetseren om de energie en inzichten expressief tastbaar en zichtbaar te maken én daarmee te verankeren.

Zie voor nadere informatie agenda/workshopdag-ontmoet-je-krachtdier

 


Tijdens mijn zomerweek in juli bij Vakantie Anders in de Ardennen heb ik ook een Krachtdieren workshop gegeven en het was HEEL bijzonder wat daar uit kwam voor een ieder!
 


Krachtdieren workshop bij Vakantie Anders, juli 2018

 

Wat deelname aan deze creatieve Inspiratiedag je biedt:


* contact met je Krachtdier(en)

* en met diens specifieke spiegelende boodschap voor jou

* een dagje voor jezelf, lekker ontspannen en creatief bezig zijn temidden van gelijkgestemden

* contact met je Hoger Zelf en je creatieve Zielsenergie

* verrassende antwoorden en inzichten en wellicht zicht op nieuwe ideeën en te zetten stappen komende tijd waarbij je Krachtdier je kan helpen

* aanreikingen hoe ook ná deze workshopdag contact met je Krachtdier(en) te onderhouden

* je eigen geboetseerde 'Kunstwerk' ter verankering van je ervaring en beleving

 


foto van mijn 'Gevleugelde Hart' als boetseerwerk

 

Praktische informatie


Locatie van deze workshopdag is Hof van Barlo in Groenekan (www.hofvanbarlo.nl), een van de nieuwe locaties waar Spiegeling een aktiviteit verzorgt, nu de Boswerf in Zeist niet meer wordt verhuurd.

De tijd is van 10.30 tot 16.30 uur en de kosten voor deze dag zijn €69,50 inclusief 21% btw, koffie/thee/sap en lekkers gedurende de hele dag + al het benodigde creatieve materiaal.

Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en ontvangen betaling. De workshop gaat door als er op 1 oktober minimaal 6 deelnemers zijn.


Ik heb heel veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen!! Jij ook?


Het volgende Spiegeling bericht verschijnt begin september met informatie over alle NIEUWE aktiviteiten en ontwikkelingen in de komende maanden.

Als je anderen kent die ook geïnteresseerd zijn in een inspirerende en creatieve natuurworkshop over de boodschap van je Krachtdier, voel je vrij om deze mail door te sturen. Mocht je geen bericht (meer) willen ontvangen, dan kun je je afmelden via de link hier onderaan.

Tot de volgende keer, met BLIJDE groet!
Mirjam