SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Houd jij ook zo van dieren? En geloof jij ook in hun pure Wijsheid?

Op dit moment heb ik helaas geen huisdieren meer en past dat momenteel ook niet in mijn leven met 3 huizen waartussen ik steeds heen en weer pendel: mijn huurhuis in Bilthoven, mijn caravan in Zundert (Brabant) en het huis van mijn partner in Maartensdijk. Maar ik mis hun trouwe en liefdevolle gezelschap wel!

Zeven jaar lang heb ik voor Basje, de rode kater van mijn vader, gezorgd die ik afgelopen november op 20-jarige leeftijd in heb moeten laten slapen.
En mijn trouwe Berner Sennen maatje, Saar, is eind van deze maand alweer 4 jaar aan 'gene zijde'. Zij blijkt echter nog steeds bij mij te zijn als één van mijn Gidsen.

 

Basje op de veranda in Zundert

 

Hond als Krachtdier

 

Al mijn hele leven heb ik 'iets' met honden en trek ik ook steeds 'Hond' als Krachtdier kaart. Niet zo vreemd dus dat ik chronisch verliefd op honden ben en zij ook steeds naar mij toe komen voor een knuffel of een aai.
Op iedere bloemenseance die ik bijwoon, gemiddeld zo'n 2 keer per jaar, komt Saar als eerste in beeld die dan steevast aan mijn voeten ligt. En telkens heeft ze een treffende boodschap voor me. Afgelopen week was die ook weer heel kloppend: 'let de lat voor jezelf eens wat minder hoog'..... heel herkenbaar!

Dat dieren heel WIJS zijn, zie ik ook steeds geïllustreerd op de youtube filmpjes op mijn gsm, waar ik regelmatig van onder de indruk ben. Zoals laatst het filmpje waarin te zien was hoe dieren elkaar helpen als de ander in nood is, niet alleen andere dieren maar óók mensen. 

Er zijn regelmatig discussies of dieren wel kunnen denken en of ze, net als wij, dezelfde emoties hebben. Volgens Peter Wohlleben is in zijn boek 'het Innerlijke Leven van dieren' daar géén twijfel over mogelijk. Oók dieren kennen emoties als angst, jaloezie, schaamte en zijn in staat op creatieve manier oplossingen voor praktische problemen te vinden dat verder gaat dan alleen maar 'instinct'.

Wat mij vooral zo aanspreekt in dieren is hun Onvoorwaardelijke Liefde en Trouw.
Het doet me echt heel veel zeer als ik beelden zie van een grote kudde olifanten die is afgeslacht vanwege hun ivoor. En zo, net als neushoorns, met uitsterven worden bedreigd. Of honden en katten die verwaarloosd worden door hun baasjes en soms ook zonder pardon op straat gezet worden. Ik klik deze beelden en berichten snel weg want ik kan er niet tegen.

 

samen met Saar op haar laatste dag, 30 sept 2014


Laat je spiegelen door jóuw Krachtdier

 

Je Krachtdier hoeft overigens niet overeen te komen met je huisdier, het kan een totaal ander dier zijn. Je kunt ook meerdere Krachtdieren hebben, of verschillende in verschillende periodes van je leven.
Misschien weet je al wie je Krachtdier(en) is of zijn, maar het blijft altijd leuk om je te laten verrassen door wat diens boodschap jou NU te spiegelen heeft!

Wil je op een creatieve manier in contact komen met je eigen Krachtdier(en) en diens speciale boodschap op DIT moment in je leven, doe dan mee aan de workshop op zaterdag 13 oktober 'Laat je spiegelen door je Krachtdier' en laat je verrassen door diens persoonlijke boodschap voor jou.
Ik verzeker je dat die 'to the point' is; een bevestiging die je nu nét nodig hebt, een verrassend bericht dat je raakt of anderszins een bruikbaar teken op je pad.
 

Om het geld hoef je het niet te laten: de prijs voor deze workshop is slechts €69,50 inclusief 21% btw, koffie/thee/sap en lekkers gedurende de hele dag plus al het creatieve materiaal om te kunnen schrijven, tekenen en boetseren. 


Als je jezelf een kadootje wilt geven wacht dan niet te lang want VOL = VOL !!

Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding én ontvangen betaling
 

Zie voor meer informatie: agenda/workshopdag-ontmoet-je-krachtdier

 

Wat is de persoonlijke boodschap aan jou van jóuw Krachtdier?!

 

Wat levert deze creatieve Inspiratiedag je op?

 

* contact met je Krachtdier(en)

* en met diens specifieke spiegelende boodschap voor jou

* een dagje voor jezelf, lekker ontspannen en creatief bezig zijn temidden van gelijkgestemden

* contact met je Hoger Zelf en je creatieve Zielsenergie

* verrassende antwoorden en inzichten en wellicht zicht op nieuwe ideeën en te zetten stappen komende tijd waarbij je Krachtdier je kan helpen

* aanreikingen hoe ook ná deze workshopdag contact met je Krachtdier(en) te onderhouden

* je eigen geboetseerde 'Kunstwerk' ter verankering van je ervaring en beleving


Als je anderen kent die ook geïnteresseerd zijn in een inspirerende en creatieve natuurworkshop over de boodschap van je Krachtdier, voel je vrij om deze mail door te sturen. Mocht je geen bericht (meer) willen ontvangen, dan kun je je afmelden via de link hier onderaan.

Het zou heel leuk zijn je 13 oktober te ont-moeten! Wie weet tot dan....

 

Warme hartegroet, Mirjam