SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Geniet jij ook zo van de eerste Lente Zonnestralen en aanstaande zomerse temperaturen?

Van de jonge knoppen die ontspruiten, het prille lentegroen, de bloesems die - na een lange en koude winter - weer hun kleuren- en geurenpracht laten zien en ruiken, én van de pasgeboren lammetjes in de wei?
We hebben er lang op moeten wachten maar nu is het dan eindelijk zover: de natuur VIERT het nieuwe leven en nodigt jou uit hetzelfde te doen!!

Weet je dat je heel bewust, via de Wet van Aantrekking, je eigen werkelijkheid kunt creëren waardoor je steeds méér het leven kunt leiden wat je wilt en je Bestaan vieren?!
Zonder dat we het in de gaten hebben creëren we de hele dag door onze ervaringen via onze gedachten, overtuigingen en intenties, waar we ons vaak niet eens bewust van zijn.

Maar wát als je daar zelf meer invloed op kunt uitoefenen door wél heel BEWUST het leven te creëren dat echt bij je past en aansluit bij je Dromen en Verlangens? Dit doe je onder andere door je INTENTIE!

De Natuur heeft als intentie om te groeien EN laat zien hoe groot en vanzelfsprekend haar Creatiekracht is. De Natuur IS en gaat moeiteloos mee met de Flow van wat zich aandient. Mijn persoonlijke ervaring in de afgelopen (bijna!) 60 jaar is dat Bewuste Intenties heel sterk werken.


lentebloesem in mijn tuin


pas geboren lammetjes in de wei


Ik geef ieder nieuw kalenderjaar een Motto mee voor dát jaar. Enige jaren terug was dat Overvloed. Tot mijn verrassing kreeg ik toen uit onverwachte hoek gedurende dat jaar verschillende financiële meevallers wat ik daarvoor en daarna niet op die manier heb mee gemaakt. Toeval?! Daar geloof ik niet in....

Voordat ik uitkwam bij mijn luxe stacaravan op het recreatieterrein in Zundert had ik als Intentie 'rustig wonen in de natuur en in het groen' en daarvan een Moodboard gemaakt met bijpassende plaatjes en teksten. Een half jaar later kwam mijn Brabantplek spontaan op mijn pad.
Ik kar nu (on)regelmatig heen en weer tussen mijn huurhuis in Bilthoven en mijn buitenplek in Zundert en voel me in beide woonsituaties helemaal thuis!

Mijn Motto voor 2018 was aan het begin van het jaar 'Go with the Flow', waaronder ook het ont-moeten van gelijkgestemden, zowel privé als voor Spiegeling waar ik het in de afgelopen nieuwsbrieven al meer over heb gehad.
 


2018: GO WITH THE FLOW !


Na de valse start van begin dit jaar, begin ik nu steeds méér die Flow te ervaren en ontstaan er - mede door mijn nieuwsbrieven (!) -   spontaan bijzondere contacten én bijzondere ontmoetingen met mensen, waar wellicht ook een vruchbare samenwerking uit voort kan komen ten aanzien van Spiegeling en natuurcoaching.

Een diepe Wens/Verlangen die al veel langer in mij leeft is om op één of andere manier ook wat met dieren te doen, al dan niet binnen Spiegeling. Ik ben vooral VERLIEFD op honden en mijn in 2013 overleden Berner Sennen Saar, is in de energie ook nog steeds bij me hoor ik steeds als ik wel eens een bloemenseance volg.
Het past momenteel niet in mijn leven om zelf weer een hond of kat in huis te nemen, maar ik sta open voor andere mogelijkheden om dieren te ontmoeten en te kijken wat daaruit wil ontstaan.....

 


sept 2013: laatste dag van van mijn lieve Saar

Wat ik bij Maartje Koper bij de Wet van Aantrekking ('vraag en het wordt je gegeven') leer, is dat het niet voldoende is om iets heel graag te willen en dan vervolgens met je armen over elkaar op de bank te zitten wachten tot het op je pad komt.
Er is 'geïnspireerde aktie' en een eerstvolgende (logische) stap van jezelf voor nodig om het Universum te laten zien dat je Wens serieus is én dat je zelf ook bereid bent om initiatieven te nemen. 

Hier gaan we op de Creatieve Inspiratie -of Manifestatiedag op 16 juni aktief mee aan de slag. We laten ons spiegelen door de Creatiekracht van de Natuur én we gaan creatief uiting geven aan ons Zielsverlangen om het daarmee concreter en dichterbij te halen.
Dit keer niet door een collage te maken, maar door middel van schrijven en schilderen. Zoals eerder aangegeven is ervaring hiermee niet nodig, het gaat om de Intentie die je hiermee neerzet om je wens tot realiteit te brengen.
 

Er is nog één (kortings)plaats beschikbaar tot 15 april, dan is de groep met 10 personen VOL en het is pas half april... !!
 

Bij grotere belangstelling wordt dezelfde dag op zaterdag 30 juni herhaald, eveneens van 10.30 tot 16.30 in de Boswerf in Zeist.
 


schilderen in voormalige Studio Mattias

 

Ook dit workshopaanbod sluit aan bij MIJN Verlangen én Intentie om méér met mijn geliefde combinatie natuurspiegeling EN creativiteit te doen vanuit Spiegeling.
Ik heb daar zelf veel plezier in; het werkt versterkend is mijn ervaring én ik vind het heel leuk om anderen hierin mee te nemen.

Dus wil je ervaren hoe je je eigen leven kunt creëren zoals JIJ dat graag wilt en hoe natuurspiegeling, gecombineerd met creativiteit, je hierin daadwerkelijk kan ondersteunen, wacht dan niet met je aanmelden maar zorg dat die ene beschikbare plek voor JOU is!!
Voor de prijs hoef je het niet niet te laten.....
 

Tot 15 april betaal je slechts €60 inclusief materiaal voor deze hele dag. 
Doe mee en laat je verrassen door de/je natuur!


Zie voor meer informatie de flyer in de bijlage of link door naar: creatieve-manifestatie-dag-in-de-natuur


Ik kijk ernaar uit om met elkaar onze Zielewensen te gaan realiseren!
Met creatieve Hartegroet, Mirjam


Ken je menseen voor wie dit bericht interessant kan zijn, voel je dan vrij het door te sturen. Als je geen update (meer) wilt ontvangen, kun je je afmelden via de link hieronder.