SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

"Soms moet je stoppen om verder te gaan", stond er op een kaart die ik onlangs kreeg op het einde van een workshop. Met als ondertitel 'door jezelf een pauze te gunnen in je drukke bestaan, creëer je ruimte voor reflectie, verandering, of simpelweg voor de volgende stap'. 

Een periode van ziekzijn kan zo'n pauzemoment betekenen, zoals ik deze winter zelf heb ervaren. Mijn griep en de heftige nasleep daarvan heeft inderdaad voor reflectie gezorgd en verandering teweeg gebracht én maakt dat ik nieuwe stappen aan het zetten ben!

In mijn vorige bericht schreef ik ondermeer over de verandering in contacten, waar ik enorm veel reakties op heb mogen ontvangen, dank jullie wel daarvoor! Blijkbaar een thema dat ook bij veel andere mensen leeft....

 


Kruispunt van wegen: welk pad voelt goed en wat niet meer?

 

Contacten


Ik ben mijn relaties aan het opschonen door ondermeer uit te spreken wat me dwars zit in het contact. Afhankelijk van de reakties van de ander ben ik voor mezelf de balans aan het opmaken waar ik nog wel energie in wil steken en waarin niet meer. 

Wat voor mij essentieel is in een contact, is dat je beiden (!) bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen en naar jezelf en je eigen aandeel te kijken én dat de ander zich ook in MIJ kan/wil verplaatsen. Ik ben zelf altijd meer dan bereid om in de spiegel te kijken en knap af op uitleg, verdediging of de bal terugspelen door de ander. Dit geldt zowel in privé als in werkcontacten!

Schoon schip maken geeft ruimte voor nieuwe contacten en ervaringen en daarbij werkt de Wet van Aantrekking heel sterk. Door af te sluiten wat niet meer OK voelt, kun je mensen en situaties aantrekken die beter passen bij je nieuwe Zijn en Energie.
Dit kan spontaan gebeuren, maar je kunt het ook aktief naar je toe trekken door hiervoor BEWUST een Intentie neer te zetten. Dit doe je vanuit je diepere Verlangen door contact te maken met je Hart- en Ziels energie.

MIJN Intentie waar ik het nieuwe jaar mee inging, was om méér met gelijkgestemden te vertoeven én om met verschillende mensen samen te werken voor Spiegeling.
Ieder vanuit eigen zelfstandigheid en eigen inbreng, maar elkaar inspireren om gezamelijk iets in de Wereld te zetten en dat is nu ook moeiteloos (!) aan het gebeuren.
Die moeiteloosheid is ook illustratief voor de Wet van Aantrekking!

 


Bewuste keuze voor bloeiende en gelijkgestemde contacten....


Wet van Aantrekking

 

Ik ben al ruim een jaar enthousiast lid van de Geld is Liefde Community van Maartje Koper, dé expert op het gebied van de Wet van Aantrekking en hoe je je eigen leven kunt creëren cq manifesteren (zie www.maartjekoper.nl). 

Graag wil ik hier de stappen om je Ideale Leven te creëren met je delen:

1. WAT wil je ten diepste; wat is jouw Droom die je graag wilt realiseren?

2. Hoe VOELT het als je Droom NU werkelijkheid zou zijn?  

3. Visualiseer je leven alsof je Droom al is uitgekomen: wat denk je dan, wat doe je dan, hoe voel je je?

3.Sta OPEN voor ALLE wegen van het Universum om die Droom dichterbij te brengen en laat de uitkomst los. Het HOE is aan het Universum!

4. Heb Geloof en Vertrouwen dat de realisering van je Verlangen echt mogelijk is, affirmaties kunnen hierbij helpen. DANKBAARHEID alsof het NU al zo is als je wenst, is een hele krachtige geleider.

5. Onderzoek bij jezelf beperkende overtuigingen die dit geloof en vertrouwen in de weg staan en kijk hoe je die op kunt heffen.

6. Oefen dagelijks in het gevoel van Liefde, Vreugde en Dankbaarheid. Alles waar je je aandacht op richt groeit en hiermee verhoog je je trillingsfrequentie waardoor zaken makkelijker naar je toe kunnen komen.

7. Stap er als persoon tussen uit en laat het gebeuren. Laat de uitkomst los en vertrouw erop dat Het Universum datgene op je pad brengt, op de juiste tijd en de juiste manier, wat past bij het realiseren van je diepste Verlangen(s).

 


De weg naar je Droom: volg je Hart- en Ziels- Verlangen

 

Het onderwerp van je Droom of Verlangen kan van alles zijn: werk, gezondheid, relaties, wonen of anderszins. Zolang je Wens maar van binnenuit komt en aansluit bij je diepere Zielsverlangen.
De manier waarop zaken gerealiseerd worden, kan overigens wel eens heel anders zijn dan je zelf met je mind had kúnnen bedenken.....Sta open voor' WONDEREN' !!

 

Creatieve Manifestatiedag in de Natuur

 

Tijdens de Creatieve Manifestatiedag in de Natuur op zaterdag 16 juni in Zeist gaan we aktief aan de slag met deze regels van de Wet van Aantrekking.
In de ochtend laten we ons spiegelen door de natuur en in de middag gaan we schrijven en schilderen om de realisering/manifestatie van je Verlangens dichterbij te halen. 

Voor de duidelijkheid: je hoeft niet te kunnen schrijven of schilderen om aan deze dag mee te doen. Het gaat om het neerzetten van je INTENTIE en dit is daarbij een creatieve ondersteuning!

 


Creatiekracht; laat je verrassen door de reaktie van t Universum


Om iedereen de gelegenheid te geven aan deze dag mee te doen heb ik de prijs, inclusief al het materiaal, met opzet laag gehouden en geldt er óók nog een korting van €15 als je je vóór 15 april aanmeldt!

Zie creatieve-manifestatie-dag-in-de-natuur


Als je belangstelling hebt, wacht dan niet te lang met je aan te melden want de groep is al voor de helft vol (er is ruimte voor 12 mensen!). Aanmelding gaat op volgorde van inschrijving én ontvangen betaling.

Tot zover voor nu. Ik wens je een heel fijn Paasweekend én dat je steeds méér uit je ei mag komen en ZICHTBAAR worden!
 

Met creërende HARTEgroet, Mirjam

Toegift: zie in de bijlage nog een mooie dialoogtekst tussen Hoofd en Hart.....


NB. Ken je mensen in je omgeving voor wie dit bericht interessant kan zijn, voel je vrij om het door te sturen. Mocht je geen belangstelling (meer) hebben om regelmatig een update te ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link hieronder.