SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Gisteren heb ik mijn Halloween nieuwsbrief aan je verstuurd en vandaag kom ik erachter dat ik in de tariefstelling voor de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching in 2018 een berekeningsfout heb gemaakt!
Over perfectionisme en controle gesproken......

De prijzen zijn iets hoger dan in de vorige bijlage bij de nieuwsbrief vermeld, zie de nieuwe flyer.
Nieuw is namelijk dat er na de 6 Opleidingsdagen nog een terugkomdag na 3 maanden in het programma zit én ruimte voor tussentijdse supervisie na de eerste 3 bijeenkomsten.
Ook de vermelde prijzen op de website zijn nu gecorrigeerd!

Met excuus voor de verwarring.
 


Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching 2018


Op zaterdag 24 maart 2018 gaat de volgende Opleidingsronde Intuïtieve Natuurcoaching voor professionals van start voor coaches, counselors, trainers, loopbaanbegeleiders of andere professionals die aantoonbare ervaring hebben in het begeleiden van mensen en die graag willen leren hoe ze de spiegel van de natuur intuïtief kunnen inzetten bij het coachen.

Zie voor uitgebreide informatie over opzet en inhoud van de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching, link 1: opleiding-natuurcoaching en link 2: natuurcoaching + de GECORRIGEERDE flyer in de bijlage!

JE KUNT JE NU AL AANMELDEN!
 

NOTABENE: de tarieven zijn gewijzigd. Er geldt vanaf nu één prijs (niet meer gedifferentieerd in 'particulieren of ondernemers') en er is een verschil van €90 bij aanmelding vóór 1 januari 2018 of daarna!!

Kijk op de agendapagina van de website voor de tarieven, de vermelding daarvan is exclusief btw; zie: agenda/opleiding-intuitieve-natuurcoaching

 

Intuïtieve natuurspiegeling


In 2006 was Spiegeling de eerste in Nederland die een Opleiding Natuurcoaching aanbood. Sindsdien zijn er meerdere opleiders bijgekomen, ieder vanuit hun eigen achtergrond en invalshoek + werkwijze.

Wat kenmerkend is voor de werkwijze van Spiegeling is dat de 3 C's centraal staan in het aanbod Intuïtieve Natuurcoaching: Contact, Communicatie en Co-creatie met de natuur.
In de visie van Spiegeling is natuurcoaching niet een 'methodiek' maar een manier van omgaan met de natuur en haar tekenen leren verstaan, waarbij synchroniciteit een belangrijke rol speelt!intuítieve natuurspiegeling

 

Reakties cursisten
 

Femmie: Ik had elders een natuurcoachingstraining gevolgd waar ik veel over de 'methodiek' heb geleerd, maar ik miste daarbij het intuïtieve stuk en het contact met de natuur. De Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching bij Spiegeling sloot perfect aan bij mijn beleving van de natuur. Wat ik bij Spiegeling eveneens heel prettig vind, is de combinatie van natuurcoaching met inzet van ook creatieve werkvormen. Ik vind de Opleiding een aanrader en een cadeau aan jezelf, ook als je er in je werk niets mee doet.

Wouter: Voordat ik me als deelnemer bij Spiegeling aanmeldde voor de Opleiding Natuurcoaching, heb ik me uitgebreid verdiept in alle opleidingsmogelijkheden op dit gebied en Spiegeling stak er voor mij bovenuit. Ondermeer omdat de opleiding gericht is op op mensen die - net als ik - al coach zijn, maar ook vanwege de toegankelijke prijs en opleidingsperiode.
Wat me erg aanspreekt bij Spiegeling is de spirituele verbondenheid met de natuur en de intuïtieve werkwijze ten aanzien van het coachen in en met de natuur, ik vind de Opleiding bij Spiegeling daarom echt een aanrader!
 

Zie voor meer ervaringen van deelnemers: opleiding-natuurcoaching/reakties-cursisten


Dit als aanvulling op de verstuurde nieuwsbrief van gisteren.

warme hartegroet, Mirjam

Ken je mensen voor wie de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching interessant kan zijn, voel je dan vrij om dit bericht door te sturen. Wil je geen informatie (meer) ontvangen, meld je dan af via de link hieronder.