SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Op onderstaand bericht is een groot aantal aanmeldingen binnengekomen voor de 'Creatieve Inspiratiedag in de natuur' op zaterdag 18 november.
Zoveel dat de groep met maximaal 12 deelnemers nu bijna vol is en er nog een paar plaatsen beschikbaar zijn. En dat ruim 6 weken voordat de dag plaatsvindt!

Heel verheugend voor Femmie en mij die deze dag met heel veel plezier aanbieden én voor de mensen die zich heel enthousiast hebben opgegeven!

Als je je aanmeldt vóór vrijdag 6 oktober, dat is dus morgen (!), dan kom je nog net in aanmerking voor de €10 korting als extra welkom en betaal je €55 exclusief btw ipv €65 excl btw.

 

Hierna nogmaals het verzonden bericht, mocht het je ontgaan zijn.....

 

Weet je dat je je vraag kunt stellen aan de natuur en dat je dan antwoord krijgt?

Zoals je op een cursus dierencommunicatie leert hoe je telepathisch met dieren kunt communiceren, zo kun je met alles in de natuur contact leggen en een 'gesprek' aangaan.
Michael Roads heeft hier een heel boek over geschreven "gesprekken met de natuur" waarin hij zijn dialoog met de rivier met je deelt.

Wij en de natuur zijn één; alles in de natuur is bezield en heeft een vorm van Bewustzijn waar je intuïtief contact mee kunt maken.
Een steen "vertelde" mij ooit hoe belangrijk het is om te gronden en hielp mij daarbij op het steile wandelpad waar ik hem vond.
Mijn lievelingsboom liet mij weten 'dat ik in de relatie die ik toen had beter bij mezelf moest blijven en mijn grenzen aan moest geven'. Zo'n zin komt als een soort 'diarree' opzetten in mijn hoofd en had ik zelf nooit zo kunnen bedenken!
 


de voormalige 'Heilige Boom' in het Mastbos, hij is niet meer helaas.....


Ik vind het steeds weer heel bijzonder om te ervaren hoe de natuur tot je spreekt, als je tenminste weet hoe je haar taal kunt verstaan.
Dit gaan we ontdekken op de Creatieve Inspiratiedag in de natuur op zaterdag 18 november, zie combinatie-workshop-natuurcoaching-en-soulcollage-kaart-maken

Wil je meer in contact komen met je intuïtie en daarop (leren) vertrouwen, laat je dan verrassen door je - misschien nog ongekende - talent op dit vlak!


SOULCOLLAGE
 

Weet je dat je niet alleen antwoord krijgt in de natuur op je vragen, maar dat je óók kunt communiceren met je eigen Soulcollage kaart?!
In je Zielekaart, die je zelf maakt, spreekt je Ziel tot je met haar boodschap. Net zoals in een droom ieder aspect iets van je Zelf laat zien, zo is elk onderdeel van je kaart ook een stukje van jóu dat je iets wil vertellen, een boodschap voor je heeft.

Bij Soulcollage ga je ondermeer aan de slag met het spiegelende zinnetje 'Ik ben degene die....'

Zie eigen gemaakte voorbeeldkaart hierna:


eigen Soulcollage kaart


- Ik ben degene die op weg is naar het Licht en al veel Wijsheid heeft vergaard
- Ik ben degene die meegaat met de stroom en mijn eigen flow volgt
- Ik ben degene die mijn Kracht verbergt en me verschuilt achter....
- Ik ben degene die via de natuur contact heeft met "het Hogere"

waarop nog andere verdiepende vragen volgen in het boeiende Soulcollage proces.....


Als je benieuwd bent wat er diep in jou leeft en hoe je op een speelse en creatieve manier meer in contact kunt komen met jouw eigen unieke Natuur én de rol die je Ziel daarin speelt, verwen jezelf dan met deze bijzondere combinatieworkshop dag op 18 november in Zeist!   Zie ook de flyer in de bijlage.

Ik ben persoonlijk dol op de combinatie 'natuurspiegeling en creativiteit' om in contact te komen met je onbewuste en de in jou sluimerende Wijsheid bewust te krijgen. Mijn ervaring is dat het elkaar versterkt en beide zijn verrassend: je kunt van tevoren niet bedenken wat eruit gaat komen! Ik laat me altijd graag verrassen..... jij ook?

Gegarandeerd dat je in contact komt op deze dag met je creatieve Intuïtie en innerlijk Weten, waar je Ziel van gaat stralen.
Je gaat ontspannen en met nieuwe inspiratie weer naar huis. En uiteraard met je zelf gemaakte Soulcollage kaart!


Wat houdt je tegen om mee te doen en jezelf te verrassen? Geef jezelf een kado en aarzel niet om je eens intuitief en creatief te verwennen. Ervaring met natuurspiegeling of soulcollage is niet nodig, alleen je openstellen voor wat er naar je toe wil komen....

Deze hele dag van 10.00 tot 17.00 uur kost je slechts €65 excusief btw, inclusief Soulcollage materiaal, koffie/thee en de hele dag door lekkere versnaperingen; geen geld toch voor zo'n 'verwen jezelf' dag?!

En als je je aanmeldt vóór vrijdag 6 oktober geven we je nog €10 korting als extra welkom en betaal je €55 exclusief btw!


Ik zou het wel weten: gun jezelf een Lichtpuntje op weg naar het donker van de winter die eraan komt!
 

een lichtpuntje op weg naar het donker....


Wij, Femmie en ik, vinden het reuze leuk als je meedoet om er met elkaar een vreugdevolle en inspirerende dag van te maken. Hoe meer Zielen, hoe meer Vreugd!
Wij zijn net zo benieuwd als jij wat er op zo'n dag aan onverwachte inzichten en antwoorden mag ontstaan waarmee je de winter in kunt gaan...... 

Voor onze contactgegevens zie ook weer de flyer in de bijlage en/of combinatie-workshop-natuurcoaching-en-soulcollage-kaart-maken


Wie weet tot 18 november?
Met enthousiaste en creatieve Zielegroet, Mirjam en Femmie

NB. Ken je anderen die blij zouden zijn om deel te nemen aan deze dag, voel je dan vrij om dit bericht door te sturen. Mocht je geen bericht (meer) willen ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link hieronder.