SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Vandaag vrijdag 9 juni is het weer Volle Maan. De energie van deze Maan sluit naadloos aan op het thema van de Zomer stiltewandeling van volgend weekend (zondag 18 juni), vandaar deze extra nieuwsbrief editie met aanvullende informatie!

Bloemenmaan


De warmte neemt toe, het is steeds langer licht en de natuur bruist van energie.
De groeikracht is op weg naar een hoogtepunt.
Met deze volle maan van 9 juni, die ook wel Bloemenmaan wordt genoemd, staat de energie in het teken van vurig bloeien. Alle energie gaat naar het maximaliseren van de potentie die aanwezig is in de bloem of plant.

Bloemen openen zich, tonen hun kleur en geven geur af. Alles groeit overdadig hard in deze tijd. De combinatie van de elementen vuur (zonkracht) en water (regen) voedt de natuur en bevordert haar groeikracht volop.
Zo is het ook bij jou: ook jouw Vuurenergie is aanwezig en laat zich voeden door ideëen die spontaan bij je binnen stromen 
Hoe bewuster jij je bent van wat je wilt, van je diepere Dromen en Verlangens, hoe gerichter je vuurkracht je zal helpen om je passie ook daadwerkelijk in de wereld zetten.
 


In de Ardennen staat NU de brem in volle bloei (foto Pinksterweekend)
 

Richt je op je Doel


Niet alleen planten en bloemen staan in volle bloei, ook het zogenaamde "onkruid" groeit hard. Het is aan jou om dat – letterlijk en figuurlijk – binnen de perken te houden.
Blijf je bij je echte wensen en verlangens of laat je je plannen gemakkelijk overwoekeren door bijzaken?

Sta bewust stil bij je eigen groei, kijk wat je al hebt gemanifesteerd in de afgelopen tijd en welke resultaten je wilt bereiken in de komende maanden.

Door in verbinding te blijven met je hart en de wensen die daar leven kun je je eigen groeikracht leiden en vormgeven. Volg de impulsen van je intuïtie en ingevingen die bij het element water horen en ga mee met de stroom, maar gebruik je energie doelgericht.

Wat is belangrijk om NU te laten (vol)groeien en bewust aandacht te geven en wat minder?

Wat is je Zielsverlangen dat je wilt verwezenlijken? Op korte termijn of wat verder in de toekomst?

Richt je pijlen op de verwezenlijking van je Doel en laat los wat je hierbij belemmert.
Dit kan betekenen dat je mensen, situaties en projecten los moet laten die je Hogere Doel niet (meer) dienen. Luister naar je Innerlijke Stem en vertrouw op je Innerlijke Leiding.
Niets gebeurt voor niets, let op de tekenen op je pad en wat het leven je aanreikt in dit groeiproces.

Bij mezelf is dit heel actueel. Ik zit momenteel in een groot transformatieproces, zowel ten aanzien van Spiegeling als in mijn persoonlijk leven. Er zijn allerlei nieuwe ontwikkelingen gaande, waarover meer in de volgende nieuwsbrieven!
 


Laat je leiden door de Vuurenergie van de Volle Maan


Verbind je met de energie van deze Volle Maan; ga de natuur in en vraag om inzicht in de volgende te nemen stap. 

Dit kun je vandaag en alleen met jezelf doen, maar ook op een ander moment en samen met anderen onder begeleiding tijdens de komende:


Zomer Stiltewandeling op 18 juni


Tijdens de Stiltewandeling van zondag 18 juni in het Bredase Mastbos laten we ons spiegelen door wat de natuur ons aanreikt ten aanzien van bovengenoemd thema.

De wandeling is van 11.00 tot ongeveer 14.00 uur, zodat je daarna nog tijd hebt om je aan Vaderdag te wijden. We verzamelen om 11.00 uur in Huize den Deijl voor een korte kennismaking. De kosten zijn €15 inclusief koffie/thee bij de kennismaking.

Je kunt je aanmelden via info@spiegeling.net
Voor meer informatie over de wandeling zie spiegelende-stiltewandeling

Ken je anderen voor wie deze informatie interessant kan zijn, voel je dan vrij om dit bericht door te sturen. Als je geen nieuwsbrief (meer) wilt ontvangen, kun je je afmelden via de link hieronder.

Fijn weekend allemaal.
Geniet van de groeizame regenbuien gecombineerd met de voorspelde zomerse dagen!

Met transformerende groet, Mirjam