SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Het nieuwe jaar is inmiddels een paar weken jong. Namens Spiegeling wensen Sandra en ik je een strálend 2017, waarin je je Licht kunt laten schijnen!

In de laatste nieuwsbrief van 2016 sloten we het jaar af met je Droom: welke droom of verlangen wil jij in het nieuwe jaar graag in de wereld zetten? Wat heb je daarvoor nodig? Iedere grote reis begint met een kleine stap; welke stap of stappen wil jij zetten komend jaar om je Droom werkelijkheid te laten worden?
Welke droomzaadjes die wellicht al enige tijd in je liggen te sluimeren wil je tot leven wekken, zodat ze dit voorjaar met hun stengeltjes boven de grond uit kunnen komen en richting Licht kunnen groeien?

Een heel mooi citaat met betrekking tot Licht, zeker voor coaches, is het volgende:

Let your Light shine so brightly, that others can see their way out of the dark!
 

Let your LIGHT shine!

Mijn ervaring is dat het heel krachtig werkt om het nieuwe jaar een 'motto' of thema mee te geven wat jóuw rode draad is voor de komende 12 maanden. Dit helpt je om te focussen én om de juiste energie aan te trekken die bij je thema past. Je kunt het ook 'intentie' noemen.

Wat daarbij bijvoorbeeld behulpzaam kan zijn, is een jaarlegging met tarotkaarten te doen. Voor het midden trek je een 'Jaarkaart', dat is jouw motto/intentie voor 2017.
En voor iedere afzonderlijke maand trek je een aparte kaart die je als leidraad kunt gebruiken voor die betreffende maand.

Dit heeft een bijzonder krachtig effect!
Toen ik een aantal jaren geleden 'Overvloed' als thema had, kwamen er het hele jaar door uit onverwachte hoek allerlei financiële meevallers naar me toe. Dat gaf me een gevoel van 'wonderen', die ook het gevolg zijn van de Wet van Aantrekking: de energie die je uitzendt, komt naar je terug!

Het jaar 2016 stond voor mij in het teken van Verbinding: met meZelf, mijn partner, Spiegeling en de mensen om mij heen. 
Mijn Jaarthema voor 2017 is Overgave Bijzonder omdat ik in december al spontaan een collage had gemaakt waarin Overgave het centrale thema was. Hierover heb ik een blog geschreven die je op de website kunt lezen onder de link weblog

Ook het maken van een collage of visionboard met jouw intentie voor het nieuwe jaar werkt heel sterk als bekrachtiger. Daarmee maak je je droom of verlangen tastbaar én zichtbaar, waardoor het zich ook kan manifesteren.
Als je van creativiteit houdt, is het ook erg leuk om te doen. Hang het op een plek die je dagelijks ziet en je voedt daarmee je intentie.
 

OVERGAVE, een mooie uitdaging voor 2017


De hele maand januari kun je beide nog doen: een jaarlegging en een visionboard maken!

Voor Sandra stond 2016 in het teken van de Katharen. Zij inspireerden haar op haar weg van 'levenskunst' om als mens in vrijheid, Licht en Liefde te kunnen leven. Ze heeft haar bezinningsweek van de zomer ook in Katharenland gehouden.
Voor 2017 is haar focus de Joodse mystiek die eveneens aangeeft hoe je vanuit vrijheid kunt leven. Sandra werkt ook 1 dag in de week als decaan op een Joodse school in Amsterdam en heeft al van jongs af aan grote interesse en affiniteit met deze stroming.

Voor ons beiden en voor Spiegeling geldt dat we dit jaar ons Licht willen verspreiden door in de wereld te zetten waar we blij van worden en energie van krijgen en wat we graag aan anderen doorgeven om ook hún Licht te kunnen laten stralen.
 

HET JAARMOTTO VAN SPIEGELING VOOR 2017 IS FLOW !!
 

Voor onze samenwerking binnen Spiegeling betekent dit dat Sandra haar prioriteit en passie vooral ligt bij het geven van de training intuïtieve Natuurcoaching en de kennismakings workshops 4x per jaar.

Daarnaast geeft ze dit voorjaar in Nederland de mini Vision Quest in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 mei.
Je bent dan een dag en nacht op jezelf in de Natuur om te ZIJN en te ontdekken wat de natuur je aanreikt aan antwoorden en inzichten die van belang zijn op jouw levenspad. Nadere informatie hierover volgt in de nieuwsbrief hierna.

Voor mijzelf houdt het in dat ik graag via mijn schrijftalent mijn Licht laat schijnen op levens thema's die de revue passeren waarin ik mijn opgedane ervaring en 'levenswijsheid' met de lezer deel. En uiteraard geldt voor ons allebei dat 'SPIEGELEN' onze leidraad is!Spiegelende winterbomen


Concreet betekent dit dat ik namens Spiegeling en ons beiden de nieuwsbrieven schrijf én dat ik begonnen ben met wekelijks een blog op de website te plaatsen. De eerste drie thema's  staan inmiddels op de weblog pagina. Het zijn onderwerpen 'uit het leven gegrepen', waarvan ik graag mijn ervaring met je deel, zodat je je eraan kunt spiegelen.

De geplaatste onderwerpen gaan over Overgave, Gemiste Kans en Inspiratie.
De nieuwste blog heeft als titel Nep-spiritualiteit en staat sinds vandaag op de website.
Alle schrijfsels komen voort uit dezelfde situatie die ik onlangs heb meegemaakt en die me een boost aan inspiratie heeft opgeleverd!

Klik voor genoemde teksten door naar weblog. Ik zou het leuk vinden als je een reaktie wilt plaatsen.....

Zoals in onze vorige nieuwsbrief aangegeven, laten we ons dit jaar qua aktiviteiten voor Spiegeling vooral leiden door de flow van wat zich aandient. Wat al wel in de agenda gepland is vind je hierna vermeld.
 

AGENDA  AKTIVITEITEN
 

* Kennismakingsworkshop natuurcoaching in de bossen van Austerlitz/Woudenberg op vrijdag 10 februari van 10.00 - 14.00 uur olv Sandra.
Zie voor info en aanmelding:kennismakingsworkshop-natuurcoaching

* Training Intuïtieve Natuurcoaching olv Sandra, start van deze 6-daagse training in de Boswerf in Zeist is op vrijdag 18 maart van 10.00 - 17.00 uur.  
Er zijn nog slechts 2 plaatsen beschikbaar!

Zie voor info en aanmelding training-natuurcoaching-voor-mensen-die-met-mensen-werken en klik door naar trainingen-natuurcoaching als je nog wat meer achtergrond informatie over de training wilt.

* Lente stiltewandeling olv Mirjam in 't Bredase Mastbos op zondag 19 maart
van 10.00 - 13.00 uur 
Zie voor aanmelding lente-stiltewandeling en voor meer achtergrond informatie stiltewandelingen

* Mini Vision quest op 27 en 28 mei olv Sandra en Annette Beerens.
Nadere informatie over locatie, tijden en kosten volgt; houd de website in de gaten!
 

Januari 2017, een winters plaatje


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je eerder contact met Spiegeling hebt gehad.
Mocht je mensen kennen voor wie dit bericht interessant is, voel je dan vrij om het door te sturen. Mocht je geen nieuwsbrieven (meer) willen ontvangen, dan kun je je afmelden via de link hieronder.

Voor NU wensen we je een strálend 2017 toe en dat je helder je Licht mag laten schijnen in en op alles wat je doet.
 

Ben zélf het stralende LICHT waar je naar verlangt!


warme hartegroet, Mirjam en Sandra


NOTABENE
Mocht je onverhoopt niet in zo'n "lichte" situatie zitten op dit moment, wat natuurlijk ook altijd kan, onderzoek dan wat je tegenhoudt om werkelijk te stralen en het Licht van je Ziel te laten schijnen. En vraag hulp, indien nodig, om weer in contact met je eigen Lichtbron te kunnen komen.

Het LICHT is er altijd, want dát is wat je in Wezen bent, maar soms wordt het door omstandigheden verduisterd.
Je kunt bij Sandra terecht voor een individuele natuurcoachings-sessie om via de natuur weer in contact te komen met het stralende Licht dat je van nature bent. 
Voor informatie over het maken van een afspraak klik door naar individuele-coaching


Een eveneens treffend citaat is: "Je laat de duisternis niet verdwijnen door haar te bestrijden, maar door er Licht in te brengen".

Doe er je voordeel mee!