SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

KOM JE OOK NAAR ONS JUBILEUM FEEST OP 4 JUNI?

Zoals jullie weten vieren wij FEEST dit jaar. Spiegeling bestaat 10 jaar! Mirjam en ik zijn heel druk met het organiseren van ons Jubileumfeest op 4 juni. We hebben een prachtig programma gemaakt. 

Oud-cursisten aan de trainingen Natuurcoaching van Spiegeling in de afgelopen 10 jaar bieden 's middags natuurworkshops aan. Er zijn 2 workshoprondes, zodat je aan 2 verschillende workshops mee kunt doen. Op deze manier kun je kennismaken met Spiegeling en met de aktiviteiten die – mede vanuit Spiegeling – in “natuurcoachings land” zijn ontstaan én kun je je laten verrassen door de wonderbaarlijke spiegel van de natuur! De middag wordt afgesloten met een feestelijke borrel.

Voor meer informatie over het programma en de inhoud van de workshops zie:                 10-jarig-jubileum-spiegeling. De middag is van 13.30 tot 17.30. 
Je bent van HARTE welkom om met ons het 10 jarig Jubileum van Spiegeling mee te vieren. Deelname gaat op volgorde van inschrijving en ontvangen betaling. Vol = Vol

 

 

10 jaar Spiegeling   Wij trakteren   10% korting 

Op alle opleidingsaktiviteiten van Spiegeling zijnde de Kennismakingsworkshop en Training Natuurcoaching geldt dit hele jaar 10% korting!

Deze zomer is er – op herhaald verzoek –  ook een Trainingsweek Natuurcoaching in Zuid Frankrijk.

 

BezinningsWeek en Training Natuurcoaching deze zomer op Terra Nova in Frankrijk


“Het is hier zo stil dat je je hart kunt horen kloppen”


In de voorjaarsvakantie was ik een week op Terra Nova Center in Zuid-Frankrijk. Ik was daar voor de eerste keer om de Bezinningsweek voor te bereiden en was zeer benieuwd naar de plek die ik hiervoor op mijn intuïtie had uitgekozen. Was het beeld dat ik er van had ook de realiteit?

De dag van aankomst was het zo zonnig dat ik aan het zwembad op een ligbedje kon zonnen. De eerste warme zonnestralen op mijn blote huid. En het was er zo stil, ik lag er diep te genieten van puur Zijn en Geluk. Tijdens de lunch in de zon verwoordde de eigenaar het zo mooi: “ Het is hier zo stil dat je je hart kunt horen kloppen”.

Deze diepe stilte en rust heb ik de hele week ervaren. De sfeer op Terra Nova en de hele omgeving, zijn liefdevol, warm en vrij. En de natuur prachtig met zijn wonderschone vergezichten, in het wild levende paarden en uitzicht op de Pyreneeën.

 

Natuur rondom Terra Nova Center


In de week na mijn thuiskomst bemerkte ik dat mijn hart overliep van liefdevolle warmte. Ken je dat?

De vraag die het bij mij opriep was: "Hoe ga ik om met een hart dat overloopt van liefde?” Als je een geliefde hebt dan deel je dit al snel met elkaar. Hoe ga  je hiermee om als je zoals ik alleen leef? Dat houdt me nog steeds bezig. Misschien heb jij uit ervaring een antwoord. Schrijf me want ik ben echt benieuwd naar jouw ervaring. Want ook als je samenleeft is de wereld veel groter dan je geliefde en kinderen.

En dit allemaal als gevolg van het volgen van mijn intuïtie…

Op www.terranova.center en op de website van Spiegeling www.spiegeling.net lees je alle informatie over de Bezinningsweek en de Training Natuurcoaching die ik er deze zomer geef. Ik verheug me erop je daarbij te mogen ontmoeten!

 


Mont Segur, bijzondere krachtplek

 

ACTIVITEITENKALENDER

www.spiegeling.net/agenda
 

22 maart            Kennismakingsworkshop Natuurcoaching *  

23 april              Training Natuurcoaching *

27 mei               Kennismakingsworkshop Natuurcoaching  *

4 juni                 Feestelijke Jubileummiddag 10 jaar Spiegeling!

26 juni               BezinningsWeek Terra Nova Center Frankrijk

2 sept                Kennismakingsworkshop Natuurcoaching  *

11 sept              Trainingsweek Natuurcoaching Terra Nova Center Frankrijk *

29 okt                Training Natuurcoaching *

9 dec                 Kennismakingsworkshop Natuurcoaching *   

* met 10% jubileumkorting!
 

De volgende nieuwsbrief schrijft Mirjam. Zij zal jullie dan ook vertellen over haar nieuwe plannen die aan het ontkiemen zijn. Voor nu geniet van de prille lente.
En ... ik ben benieuwd naar jullie antwoorden....Hoe ga jij om met een hart dat overloopt van liefde? 

Liefdevolle hartegroet, Sandra en Mirjam