SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

De eerste maand van 2016 is alweer voorbij, een hele zachte en vooral natte maand!
Het klimaat is duidelijk van slag; elke maand worden er op het journaal weer nieuwe records vermeld: de warmste, de natste, de zonnigste maand sinds de eerste metingen etc.etc.
In Zundert is het nog steeds heel fijn, wat voor weer het ook is. Kat Bas en ik hebben het vanaf het begin erg naar ons zin hier en ook met Bert samen (mijn "nieuwe" relatie sinds afgelopen zomer) is het goed toeven in mijn Brabantse buitenverblijf.

Inmiddels is het alweer februari en is het precies 10 jaar geleden dat de website van Spiegeling het levenslicht zag en ook als natuurcoachingspraktijk bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven.
Aanvankelijk was het motto van Spiegeling 'ontdek je natuur in de natuur', vanuit de visie dat de natuur om je heen als vanzelf je eigen natuur weerspiegelt. Later is dit verfijnd en geworden tot 'in de ziel van de natuur, vind je de natuur van je Ziel', een citaat dat ik ergens las en dat me meteen raakte.

 

In de ziel van de natuur, vind je de natuur van je Ziel....


De eerste naam bij de start 10 jaar geleden was 'Coachingspraktijk Spiegeling'. Daar is later 'School voor intuïtieve Natuurcoaching en contact met de natuur' aan toegevoegd.
Vooral vanwege het feit dat het geven van natuurcoachings trainingen al 10 jaar de hoofdaktiviteit van Spiegeling is én vanwege het feit dat we ons onderscheiden van andere aanbieders door onze intuïtieve manier van werken en contact met de natuur zelf binnen het coachingsproces.
Tijdens de trainingen blijkt steeds wéér dat cursisten vooral op zielsniveau (!) hun contact met de natuur hervinden danwel verdiepen en dat natuurcoaching vanuit de benadering van Spiegeling bijzondere "zielservaringen" oplevert, zowel in de rol van natuurcoach als van de gecoachte.

Met veel plezier zijn Sandra en ik samen bezig om onze Jubileumdag op zaterdag 4 juni voor te bereiden en gestalte te geven. Onze nauwe samenwerking beleven we allebei als heel plezierig!
Sandra zal in de volgende nieuwsbrief meer vertellen over de Jubileumdag van 4 juni en de bezinningsweek in Zuid Frankrijk die zij gaat geven en aan het voorbereiden is.

De komende aktiviteiten van Spiegeling zijn de kennismakings-workshop natuurcoaching op vrijdag 4 maart, zie /agenda/4-kennismakingsworkshop-natuurcoaching/ en de training (intuïtieve) natuurcoaching die op zaterdag 26 maart weer van start gaat, zie /agenda/2-training-natuurcoaching/
In verband met het 10-jarig jubileum van Spiegeling geldt voor beide 10% korting!

 

een zonnig spiegelende winterfoto....


Vanwege onder andere onze samenwerking ben ik nog (on)regelmatig in mijn eigen huis in Bilthoven. Ook Bert woont daar in de buurt. In maart moet hij een bypass operatie ondergaan en ga ik samen met kat Bas 2 weken in Bilthoven zitten om dicht bij hem te kunnen zijn.
Samen zijn we bezig mijn huis zodanig in te richten dat ik vanaf juni een kamer kan verhuren. Mocht je iemand weten die op zoek is naar onderdak in Utrecht of omgeving, dan heb ik over een paar maanden die mogelijkheid ter beschikking!

Dit is weer een nieuwsbrief van mijn hand, de volgende zal door Sandra worden geschreven.
Als ik inspiratie heb schrijf ik soms ook een blog. Vorig weekend heb ik op de weblogpagina een artikeltje geplaatst met als titel 'de spiegel van Carnaval' en dit weekend een blog over Valentijn zie /weblog/

met feestelijke jubileumgroet, Mirjam en Sandra


Ken je anderen in je omgeving die je blij kunt maken met de informatie uit deze nieuwsbrief, voel je dan vrij om dit bericht door te sturen. Mocht je geen prijs (meer) stellen op ontvangst van de nieuwsbrief, dan kun je je afmelden via de link hierna.