SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

Terug naar inspiratiemail / Archief

Even een kort tussentijds bericht met aankondiging van de komende aktiviteiten, een meer inhoudelijke nieuwsbrief met de gebruikelijke bespiegelingen komt volgende keer.

Aanstaande zondag 25 oktober is het de vijfde keer dat de Landelijke Dag van de Stilte wordt gehouden. In het hele land worden er dan stilte aktiviteiten aangeboden waar je aan mee kunt doen. Spiegeling houdt op deze dag in Breda en in Zeist ook weer een Stiltewandeling die aansluit bij het Jubileum thema 'Stilte verbindt'.
Het is de láátste stiltewandeling in Breda. Na 10 jaar lang stiltewandelingen te hebben gehouden, vind ik het mooi geweest en stop ik ermee.
De wandeling wordt weer van 10.00 tot 13.00 uur gehouden in het Bredase Mastbos. Om 10.00 uur starten we zoals altijd met een korte kennismaking met koffie/thee bij Heeren van Oranje.Zie voor meer info: landelijke-dag-van-de-stilte-wandeling-breda

Stel je vraag aan de natuur en ervaar middels een korte meditatie of spiegelende natuuropdracht wat er in stilte aan antwoord naar je toe wil komen. Laat je verrassen!

Ook de wandeling in Zeist met Sandra is van 10.00 tot 13.00 uur.
Aanmelden van tevoren voor beide wandelingen is noodzakelijk. zie ook de agendapagina van de website: landelijke-dag-van-de-stilte-wandeling-austerlitz

Op zaterdag 31 oktober gaat er weer een training intuïtieve Natuurcoaching van start in Zeist die door collega Sandra Ramaekers wordt gegeven. We zijn druk bezig met het vernieuwen van de lesinhoud en bijpassende reader. De training van 6 lesdagen loopt door t/m maart 2016. Je kunt je nog aanmelden! Voor meer info zie: training-natuurcoaching

De startdatum van de vervolgtraining, de Keltische Jaarcyclus, bestemd voor wandel- en natuurcoaches, is verschoven van 7 november naar 6 februari.
Deze training beslaat 7 bijeenkomsten t/m november 2016 en volgt het Keltische jaarritme. Ook hiervoor kun je je al aanmelden. Zie: keltische-jaarcyclus

Voor de kennismakingsworkshop Natuurcoaching in Austerllitz op zaterdag 12 december van 10.00 tot 14.00 uur zijn al belangstellenden. Sandra verzorgt de workshop; een mooie manier om kennis te maken met het coachen in én met de natuur!
Je kunt dan ook ervaren of de training intuïtieve Natuurcoaching iets voor je zou zijn: kennismakingsworkshop-natuurcoaching

Dit zijn op een rijtje de aktiviteiten van Spiegeling in de komende tijd. Ken je mensen die geïnteresseerd zouden zijn in de natuuraktiveiten van Spiegeling, voel je dan vrij om de nieuwsbrief aan hen door te sturen. Wil je geen informatie (meer) ontvangen, dan kun je je afmelden via de link hieronder.

De volgende nieuwsbrief zal weer uitgebreider zijn met de gebruikelijke wat meer persoonlijke bespiegelingen en illustratieve foto's!

Voor Nu een warme en kleurrijke herfstgroet, mede namens Sandra.

Mirjam