SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

CREATIEVE VROUWENCIRKEL
voor (hoog)gevoelige en zelfbewuste vrouwen

Alles in de natuur betaat uit yin en yang,
dag en nacht,  mannelijk en vrouwelijk

Kom in contact met je creatieve vrouwelijke Kracht!

 

* Je bent een enthousiaste vrouw die (hoog)gevoelig is en zelfbewust in het leven staat

* Je bent geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling en in spiritualiteit

* Je vindt het fijn om gelijkgestemde “Wijze” vrouwen te ontmoeten en in een warme en veilige sfeer persoonlijke ervaringen uit te wisselen

* Je wilt graag geïnspireerd worden, maar ook ánderen inspireren vanuit verbondenheid en respect voor elkaars Vrouw Zijn

* EN je staat open om op een speelse en creatieve manier meer over je Zelf en je 'binnenwereld' te ontdekken én zo verder te groeien op je pad
 

Liefdevolle Zusterschap
 

De Creatieve VrouwenKracht Cirkel op Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven in Breda, biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan een warme en inspirerende Kring van gelijkgestemde (hoog)gevoelige vrouwen, om samen te 'groeien en te bloeien'.
 



Creatieve Vrouwenkrachtcirkel met 4 van de 6 vrouwen (2 afwezig...)


De volgende kernwaarden zijn daarbij belangrijk: veilig, integer, authentiek, respect, open, liefdevol, contact, hartsverbinding, kracht, kwetsbaarheid; kortom een plek waar je helemaal je Zelf kunt ZIJN met alles wat er is!!

Je ervaart een sfeer van liefdevolle Zusterschap die ook buiten de Cirkelavonden nog doorwerkt en die je steunt en sterkt in de voor ieder uitdagende procesgang door het leven.

De Creatieve Vrouwen Krachtcirkel  is om de week en komt 5 dinsdagavonden bij elkaar. Iedere avond staat er een ander thema centraal. We werken met verschillende tarotkaarten, geleide meditatie en visualisatie, deelrondes en elke keer een andere creatieve werkvorm zoals: schrijven, tekenen, schilderen, boetseren.  Ervaring met creativiteit is niet nodig!
 

Ervaringen


Ik geniet enorm van de warme sfeer van gelijkgestemde spirituele vrouwen onder elkaar, waarbij ik me helemaal op mijn gemak voel onder de bezielde begeleiding van Mirjam Er gebeuren hele bijzondere dingen tijdens de avonden waar ik veel energie van krijg en mooie inzichten aan ontleen. Het ondersteunt me op mijn pad en bij alles wat ik daarbij meemaak.
Mirjam is een inspirerende en ondernemende vrouw die doet wat bij haar past. Ze draagt dit op een mooie creatieve manier uit in een intieme veilige sfeer en dat laatste is heel belangrijk. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.  (oktober 2019)

Astrid, Driebergen
 

De Vrouwencirkel is een prachtige reis geweest naar binnen. Niet alleen heb ik geweldige vrouwen mogen ontmoeten, ook droegen de creatieve, intuiitieve en spirituele opdrachten bij aan meer verbinding, compassie en zachtheid.
Er zijn prachtige inzichten ontstaan die ik nog steeds voel nawerken. Het was voor mij een verrijking en inspiratie om hieraan deel te nemen. Tijdens de vrouwencirkel is er een verbinding gemaakt voor het leven.
Jouw begeleiding daarbij was erg prettig. Er was een sfeer van rust, er mogen Zijn, gelijkwaardigheid en veiligheid. Je zorgde ervoor dat iedereen zich gezien en gehoord voelde; een dikke 10!

Heel fijn dat al het moois dat we met elkaar gedeeld hebben in de cirkel een vervolg krijgt in 2020. (december 2019)

Nicole, Halsteren


Voor meer informatie en aanmelding, zie agenda/vrouwen-krachtcirkel-verdiep-het-contact-met-je-creatieve-natuur