SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

11.11.2016 Workshop met Hans Andeweg: Contact en communicatie met de natuur

SPIEGELING, School voor Intuïtieve Natuurcoaching staat in haar benadering van natuurcoaching voor de 3 C's: Contact, Communicatie en Co-creatie met de natuur. Daarmee onderscheiden we ons van andere aanbieders op het gebied van Natuurcoaching. De aktiviteiten van Spiegeling zijn erop gericht je meer in contact te brengen met de natuur, met haar te communiceren en samen te werken. In dat kader wordt er in november een speciale DAGWORKSHOP gehouden 'CONTACT EN COMMUNICATIE MET DE NATUUR.'

Op vrijdag 11 november geven Sandra Ramaekers van Spiegeling en Hans Andeweg van Ecointention, zie  www.ecointention.com gezamenlijk een boeiende workshopdag voor mensen die geïnteresseerd zijn in contact en communicatie met de natuur en daar graag méér in willen leren en ervaren.

Hans zal de deelnemers laten beleven hoe je intuïtief contact kunt maken met de natuur, ondermeer door je te laten ervaren hoe je op tal van manieren de energieën in de natuur kunt uitnodigen én beleven.

Sandra zal de mensen begeleiden in het houden van intuïtieve natuurcoachings sessies met elkaar.


Doelgroep:

Deze dagworkshop is voor iedereen die meer in contact wil leren komen met de natuur. Je hoeft om deel te kunnen nemen niet zelf natuurcoach te zijn. Mensen die daar nog geen ervaring mee hebben, worden door Sandra hierin meegenomen. Voorwaarde is wel dat je enige ervaring hebt met een energetische en intuïtieve manier van werken.

 

Praktische informatie:

Aanmelding: Via het Center for ECOintention. Klik op de link: www.centerforecointention.com/spiegeling/

Locatie: Speulderbos, Boshuis Drie, Ermelo; www.boshuisdrie.nl

Tijd: 9.00 - 17.00 uur

Kosten: €99 zonder btw voor de hele dag, inclusief lunch, koffie en thee, ter plekke contant te voldoen. Dan krijg je ook een factuur.

Max aantal deelnemers: 30

Deelname gaat op volgorde van ontvangen aanmelding. Je kunt kosteloos annuleren tot een week van tevoren, daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Begeleiding: Hans Andeweg en Sandra Ramaekers

Voor nadere informatie over deze dag kun je een mailtje sturen naar info@spiegeling.net of telefonisch contact opnemen met Sandra: 06.360 26 595

 
 

Inschrijven
Start: 11.11.2016
Vervolg:
Speulderbos op de Veluwe, Sprielderweg 205, Speulderbos, Ermelo
9.00 - 17.00 uur
De workshop kost 99 euro inclusief lunch


naar boven

Spiegeling

SPIEGELING
Intuïtieve en creatieve Natuurcoaching
Mirjam Bossink

Saturnuslaan 25
3721 SE Bilthoven

TEL 06-42 36 51 44
info AT spiegeling DOT net

KvK 30215230