SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

30.04.2019 Teambuildingsmiddag: combinatie natuur en creativiteit (besloten groep)

Teambuilding middels creatief spiegelen aan de natuur

 

* Ben je op zoek naar een laagdrempelige en doeltreffende verbindende dag met je team om zaken die op het werk of in de organisatie spelen eens op een creatieve en natuurlijke manier nader met elkaar te onderzoeken?

*  Zou je de onderlinge samenwerking  en taakverdeling graag eens onder de loep nemen en met elkaar uitkristalliseren wat ieders sterke punten en kwaliteiten zijn en hoe je elkaar daarin kunt versterken of juist ondersteunen?

* Is een dagje "op de hei" hiervoor een passende gelegenheid, lekker er even helemaal tussenuit en in een andere omgeving op een 'andere dan anders' manier met elkaar bezig zijn?

* En dit onder deskundige en liefdevolle creatieve begeleiding in een combinatiedag van zowel binnen creatief bezig zijn als buiten spiegelend aan de natuur?


Dan ben je bij SPIEGELING aan het juiste adres!

Er zijn tal van mogelijkheden om zo'n dag met je team invulling en inhoud te geven. Dit gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever én op maat in een programma dat wordt samengesteld op grond van de vraag, waarbij spiegelen aan de natuur en creativitieve werkvormen de ingang is. Ervaring met beide is niet nodig!

 

Recensie:
 

Mirjam is een geweldig inspirerend en creatief mens die een (grote) groep goed kan leiden. Ze straalt rust uit en geeft ruimte, is kundig en heeft een natuurlijk overwicht/overzicht.
Door haar creatieve manier van werken is zij zeer geschikt om voor welke doelgroep dan ook je natuur tot groei en bloei te laten komen en allerhande onderwerpen te begeleiden op een respectvolle en liefdevolle manier.

Wilma, december 2019

 

Inschrijven
Start: 30.04.2019
Vervolg:
Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, Austerlitz
13.00-17.00 uur
prijs voor een teambuildingsaktiviteit wordt in overleg vastgesteld


naar boven

Spiegeling