SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

03.05.2015 Stiltewandeling Beltane

STILTEWANDELING BELTANE

 

Op zondag 3 mei staat de Spiegeling-wandeling in het teken van het Keltische 'Beltane'.

Beltane is van oudsher een Vruchtbaarheidsfeest.

De natuur straalt, bloeit en geurt je tegemoet en is vol belofte; we vieren het begin van de vruchtbare tijd. Door de samensmelting van de mannelijke en vrouwelijke energieën, zal de natuur vrucht dragen en alles in bloei zetten.

Dit is ook het spiegelende THEMA van de wandeling: hoe kun je IN jezelf je mannelijke en vrouwelijke krachten integreren om tot bloei te komen en je plannen die je eerder "gezaaid" hebt "bevruchten", zodat je later in het jaar kunt genieten van je "oogst".

We zullen hier letterlijk en figuurlijk bij stilstaan door af en toe een korte meditatie of natuuropdracht en ons laten spiegelen door de natuur. Aan het eind van de wandeling zul je ontdekt hebben wat jóuw sterke mannelijke én vrouwelijke krachten zijn én welke je nog meer mag ontwikkelen. De spiegel van de natuur helpt je hierbij.

Je zult meer in balans met jezelf de komende periode ingaan en weten wat je volgende stap(pen) kan zijn om je eigen bloei te versterken. Dit kan gelden voor alle gebieden in je leven die voor jou op dát moment belangrijk zijn: werk, relaties, gezondheid etcetera.

Doe mee en laat je verrassen door wat er in je eigen mannelijke / vrouwelijke natuur naar buiten wil komen om gezien te worden!

 

Praktische informatie

We verzamelen om 10.00 uur in hotel Masbosch/Heeren van Oranje voor een gezamenlijk kopje koffie/thee en kennismaking.  
De eindtijd is rond 13.00 uur. De kosten zijn €22,50 per persoon inclusief koffie/thee.


Aanmelden via info@spiegeling.net

Inschrijven
Start: 03.05.2015
Vervolg:
Start vanaf de vanaf Hotel Mastbosch (Breda), Burg. Kerstenslaan 20, 4837 BM, Breda

€22,50 incl. koffie/thee bij de kennismaking


naar boven

Spiegeling