SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

01.12.2019 Intervisie op maat

INTERVISIE

 

Wil je zelf graag als natuurcoach aan de slag maar heb je daarbij nog inoudelijke ondersteuning nodig en wil je je kennis en ervaring graag verbreden en verdiepen, dan kun je contact opnemen voor een individueel intervisietraject 'op maat'.
Samen bekijken we dan wat je vragen zijn en wat je nodig hebt.

De intervisie kan zowel in De Bilt als in Breda plaatsvinden. Neem contact op voor de mogelijkheden: contact
 

Reaktie van een deelneemster aan de Proeverij:

Het was voor mij een heerlijke ervaring!
IInspirerend door je mooie begeleiding en me (opnieuw) realiserend dat natuur en buiten zijn en daarmee 'werken' een diep verlangen is dat ik echt wil toevoegen aan mijn 'werkvormen". Het staat zo dicht bij me.
Fijn om daarbij concrete oefeningen te leren, zoals je aanbiedt in de Proeverij. Er ligt zo'n rijkdom aan mogelijkheden....die ik nog lang niet allemaal ken maar vast gaandeweg ontdek, ook met behulp van een aantal goede boeken hierover.
En ja, het lijkt me ook waardevol om eens deel te nemen aan intervisie bij Spiegeling; ik weet je zeker te vinden wanneer ik daar behoefte toe voel. Dank voor de hele fijne ochtend met elkaar.

Gaby, Culemborg

Inschrijven
Start: 01.12.2019
Vervolg:
in De Bilt of Breda, ,

120 excl 21%btw voor een sessie van max 2 uur, inclusief alle voorbereidingstijd, nazorg, tussentijds contact en handouts


naar boven

Spiegeling

SPIEGELING
Intuïtieve en creatieve Natuurcoaching
Mirjam Bossink

Saturnuslaan 25
3721 SE Bilthoven

TEL 06-42 36 51 44
info AT spiegeling DOT net

KvK 30215230

Beroepsvereniging Groene Zorg