SPIEGELINGintuïtieve en creatieve natuurcoaching

01.02.2024 Individuele Opleiding / Supervisie intuïtieve natuurcoaching

INTERVISIE

 

Wil je zelf graag als natuurcoach aan de slag maar heb je daarbij nog inhoudelijke ondersteuning nodig óf wil je je kennis en ervaring met natuurcoaching graag verbreden en verdiepen, dan kun je contact opnemen voor een individueel Opleidings of Supervisietraject 'op maat'. Samen bekijken we wat je vragen zijn en wat je nodig hebt.

Beiden kunnen zowel in De Bilt als in Breda plaatsvinden. Neem contact op voor de mogelijkheden: contact of kijk voor nadere informatie en praktische gegevens: supervisie
 

Reaktie van een deelnemer
aan de individuele opleiding natuurcoaching

Het individuele Opleidingstraject Intuïtieve Natuurcoaching bij SPIEGELING was voor mij een heerlijke ervaring, een gevoel van thuiskomen!

Geïnspireerd bij de Proeverij door de mooie begeleiding en me (opnieuw) realiserend dat natuur en buiten zijn en daarmee 'werken' een diep Verlangen is dat ik echt wil integrereren in mijn werkende leven, heb ik me aangemeld voor een intervisie traject van 2x drie bijeenkomsten. Natuurcoaching staat van nature heel dicht bij me.

Fijn om daarbij concrete oefeningen en werkvormen aangereikt te krijgen.!
Er ligt zo'n rijkdom aan mogelijkheden die ik nog lang niet allemaal ken maar gaandeweg ontdek, ook met behulp van alle uitgedeelde documentatie en tips voor goede boeken hierover.
Met name ook de communicatie met de natuur opent voor mij een hele nieuwe maar tegelijkertijd ook bekende wereld.

Het was een bijzondere en verrijkende ervaring onder jouw jarenlange deskundige en praktisch spiegelende begeleidng;  Ik heb er veel aan gehad en veel geleerd dat ik kan gaan toepassen. Dank voor deze hele fijne en bijzondere reis met elkaar!

Jurgen, België

 

Omdat ik graag met natuurcoaching van start wil op mijn eigen natuurplek heb ik bij Spiegeling een supervisie sessie geboekt. Een aantal jaren geleden had ik een Proeverij gevolgd en daar ben ik nog altijd van onder de indruk.

Mirjam was bereid om naar mij toe te komen om samen met mij de mogelijkheden bekijken op mijn eigen coachingsplek in de natuur. Ik heb deze sessie als heel fijn ervaren en kan het aankomende natuurcoaches van harte aanbevelen als je zelf ook op je eigen natuurplek van start wilt gaan.

Als kers op de taart zijn we zelfs tot een mooie co-creatie gekomen met betrekking tot de titel van mijn toekomstig aanbod.
Deze sessie ‘op locatie’ heeft mij weer een boost en vertrouwen gegeven om aan de slag te gaan als natuurcoach.
Nogmaals dank, lieve Mirjam voor je enthousiaste begeleiding op maat!

Anna 
Inschrijven
Start: 01.02.2024
Vervolg:
, , Bilthoven of Breda (eventueel op locatie)

185,00 voor eenmalige sessie van max 2 uur, korting bij traject


naar boven

Spiegeling