Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Stiltewandelingen

Stiltewandelingen


Een 'Medicijnwandeling' loop je in principe alleen met jezelf en in stilte, of onder begeleiding van een natuurcoach die je helpt om de tekenen uit de natuur op te merken en te verstaan. Dan noemen we het een Natuurcoachings wandeling. De natuurcoach helpt je daarbij om in de spiegel te kijken die de natuur je biedt en stelt verhelderende en verdiepende vragen.

Daarnaast organiseert Spiegeling regelmatig STILTEwandelingen.
In deze drukke en hectische tijd met een overvloed aan contact en sociale media, is STILTE vaak ver te zoeken. Ook in de natuur hoor je veelal nog allerlei geluiden zoals auto's of treinen in de verte. Maar de natuur zelf, zoals ook je eigen innerlijke natuur, is "van nature" stil/verstild.


Door met elkaar in stilte te lopen en contact te maken met de stilte in jezelf, beleef je de natuur om je heen dieper en intenser.
Je zakt meer uit het hoofd in je lijf, voelt je voeten bewust op de aarde staan en je ervaart wat er diep van binnen in jou leeft, dit zou óók heel goed onrust kunnen zijn!
Door daar in stilte naar te kijken en alles gewoon te laten zoals het is, ontstaat er al heling.  Het gewoon met elkaar wandelen in stilte en in een rustig tempo is al  'medicijn' op zich!

De Stiltewandelingen die Spiegeling aanbiedt volgen het ritme van het seizoen.

Stiltewandelingen volgens het Keltische Jaarritme

Spiegeling houdt regelmatig Stiltewandelingen  waarbij het ritme van de Keltische Jaarfeesten wordt gevolgd. Het thema van de Stiltewandeling is afhankelijk van het jaarmoment (lente, zomer, herfst, winter) en van de tussenliggende Keltische Jaarfeesten.

In een dergelijke Stiltewandeling spiegelen we ons aan de symboliek van het betreffende jaarmoment en laten ons inspireren door de natuur om ons heen, wat dit voor betekenis heeft voor onszelf en ons eigen leven.
 

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Spiegeling: info AT spiegeling DOT net
 


 

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230