Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Wandelingen

THEMATISCHE STILTEWANDELINGEN

 

* Ben je graag in de natuur en houd je van wandelen?

* Ben je op zoek naar (meer) STILTE, zowel in de natuur om je heen als in jezelf?

* Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling en laat je je graag spiegelen door de natuur om tot antwoorden en inzichten te komen?

 

Dan is een STILTEWANDELLING bij Spiegeling wellicht een aanrader voor jou?!
 

Onze voorouders gingen vaak de natuur in om antwoorden te vinden op persoonlijke uitdagingen of problemen. Ze gebruikten de tekenen uit de natuur hierbij als "medicijn" en zagen dit als een reaktie van Groot Mysterie.
Elke levensvorm was voor hen een potentiële leraar en vriend: "elke bloem, boom of rots kan je boodschapper zijn". Ze hielden met zichzelf een "medicijnwandeling" als ze op zoek waren naar een oplossing. Ook wij kunnen dat heden ten dage zelf doen op een manier die bij ons past. Een mogelijkheid daartoe is meedoen aan de Stiltewandelingen van Spiegeling.

 

Effect van STILTE

SPIEGELING organiseert regelmatig STILTEwandelingen voor een ieder die van Stilte houdt én zich wil laten spiegelen door de natuur.
In deze drukke en hectische tijd met een overvloed aan (digitale) prikkels, is STILTE vaak ver te zoeken. Ook in de natuur hoor je veelal nog allerlei geluiden zoals auto's of treinen in de verte. Maar de natuur zelf, zoals ook je eigen innerlijke natuur, is "van nature" stil/verstild.


Met elkaar in STILTE en in een rustig tempo lopen....

Door met elkaar in stilte te lopen en contact te maken met de stilte in jezelf, beleef je de natuur om je heen dieper en intenser.
Je zakt uit het hoofd in je lijf, voelt je voeten bewust op de aarde staan én je ervaart wat er diep van binnen in jou leeft, dit zou overigens óók heel goed onrust kunnen zijn.....
Door daar in stilte naar te kijken en alles gewoon te laten zijn zoals het is, ontstaat er al heling.  De groepsenergie versterkt daarbij nog extra het helende effect leert de ervaring.

Daarnaast maak je bewust contact met de natuur en laat je spiegelen door wat de natuur je aanreikt aan antwoorden en inzichten op vragen die je bezighouden,  waardoor er verdieping plaatsvindt in je persoonlijke proces op je levenspad.


Thema's

De Stiltewandelingen die Spiegeling aanbiedt hebben steeds een speciaal thema, dit kan het ritme van de seizoenen zijn om de energie van de lente,  zomer, herfst en winter te kunnen ervaren en wat dit spiegelt ten aanzien van de items die in je leven actueel zijn op dat moment.

Het kunnen ook andersoortige thema's zijn zoalsbijvoorbeeld een Intuïtiewandeling, Orakelwandeling, Elementenwandeling en dergelijke.

Zieagenda/stiltewandeling

Het mooie van een stiltewandeling is dat je ALTIJD met een treffend antwoord of inzicht of bijzondere natuurervaring naar huis gaat!

 

Schrijf je in voor de regelmatige Ezine-berichten > nieuwsbrief

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen, cyclus van 5 avonden11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur02 november 2019Allerzielen wandeling in herinnering aan overleden dierbaren15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

"Wanneer het ervaren van de natuur even belangrijk wordt als ademhalen, worden onze zielen gevoed".

Voor aanmelding wandelingen:
06.423 65 144

info AT spiegeling DOT net

 

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230