Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Publiciteit

SPIEGELING IN DE PUBLICITEIT

Verschenen artikelen in de pers

 

2016 JUBILEUMJAAR 10 JAAR SPIEGELING: Spiegeling in de publiciteit


Dit jaar, 2016, bestaat Spiegeling 10 jaar en heeft daarmee weer op verschillende manieren de publiciteit gehaald.

Zo verschenen we ondermeer met een Jubileumartikel in de regionale kranten: de Zeister Nieuwsbode én de Biltse Courant, met daarin een aankondiging van de Lustrumdag die we op 4 juni hebben gehouden.

 

mei/juni 2016, regionale media


Zeister Nieuwsbode:

artikel Zeister Nieuwsbode 2016 (pdf)


Biltse Courant:

artikel Biltse Courant 2016 (pdf)

NB. Op grond van het artikeltje in de Zeister Nieuwsbode, zijn we ook uitgenodigd om deel te nemen aan Radio Live Report, een live praatprogramma van radio Slotstad Zeist dat op zaterdag 17 september plaatsvond. Het werd een heel bijzonder gesprek over waar we met Spiegeling voor staan anno 2016. Wie geïnteresseerd is om dit 45 minuten durende radioprogramma te beluisteren kan terecht op:
 

Radio Live Report, Slotstad Zeist:

Dropbox: interview-spiegeling.mp3 >  NB. Het interview wordt eerst nog vooraf gegaan door een ander item en begint na ongeveer 16 minuten.

 

Mei 2016, Spiegelbeeld
Ook is er een leuk jubileumstukje verschenen in het blad Spiegelbeeld:

artikel meinummer Spiegelbeeld 2016 (pdf)

 

Oktober 2016, Paravisie
In het oktobernummer van Paravisie heeft hoofdredacteur Niels Brummelman op aangrijpende wijze zijn ervaring beschreven tijdens de natuurcoachings sessie met Spiegeling in juni:

artikel Oktobernr Paravisie 2016 (pdf)


Publiciteit in 2006
 

Spiegeling is in 2006 van start gegaan. In de eerste jaren daarna zijn er diverse artikelen in de pers verschenen over achtergrond en aktiviteiten van Spiegeling. Zie het overzicht hierna. Om een artikel te lezen, klik je op de erbij vermelde link.

 

april 2009,  Spiegelbeeld
Journaliste Anne-Christine Staals heeft een artikel geschreven over de Training Natuurcoaching van Spiegeling op grond van haar ervaring tijdens het elementenblok waar ze aan mee heeft gedaan.

artikel Spiegelbeeld 2009 (pdf)

 

Onthaasten & Bezinnen gids 2008
Eind 2007 heeft de redactie van de Dagelijkse Gedachte, de Onthaasten & Bezinnengids 2008 uitgebracht. Hierin staan, naast 300 omschrijvingen van trainingen, therapieën en begrippen, een aantal artikelen opgenomen die met onthaasting te maken hebben. Eén daarvan gaat over het helende effect van coaching in de natuur "Kijk in de spiegel van de natuur en zie jezelf"
onthaasten (pdf)
 

maart 2007, Biltse Courant
Naar aanleiding van een lezing over 'de natuur als spiegel' bij spirituele kring Isis in Bilthoven, verscheen in de Biltse courant een kort artikel met als titel "Elk einde is een nieuw begin"  naar aanleiding van de cycluswerking in de natuur:
Biltse Courant mrt 2007 (pdf)


april 2007, Zens
In maart 2007 nam een journaliste van het blad Zens (voorheen Jonas) deel aan een Stiltewandeling met het thema 'Vertrouwen' en schreef een leuk persoonlijk stukje over haar ervaring tijdens de wandeling"De natuur als metafoor". Dit is gepubliceerd in het aprilnummer van Zens:
zens (pdf)


juli 2007, Paravisie
In het julinummer van Paravisie, ook in 2007, staat een mooi artikel met daarin een uitgebreid interview over visie en aktiviteiten van SPIEGELING: "Een kijkje in de spiegel van de én jouw natuur". Daarin kun je lezen hoe de natuur je spiegelt.
paravisie (pdf)


september 2007, Eigenaardig
In het najaarsnummer 2007 van het kwartaalblad van het Netwerk Aarde, Milieu en Spiritualiteit verscheen een artikel over achtergrond en inhoud van de cursus natuurcoaching die Spiegeling aanbiedt: "De natuur als coach":
artikel eigenaardig (pdf)


oktober 2007, Koorddanser
De redactie van de Koorddanser nodigde mij,  Mirjam,  uit om mee te werken aan een stukje voor het KD lezersprofiel in het oktobernummer van 2007 om daarin iets te vertellen over mijn werk en visie op het leven:
koorddanser okt 2007 (pdf)

 

Terug naar homepage: home

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen, cyclus van 5 avonden11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur02 november 2019Allerzielen wandeling in herinnering aan overleden dierbaren15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

"Bomen zijn wijze spirituele leermeesters, die ons kunnen onderwijzen in de geheimen van het leven".


 

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230