Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching

Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching


Ben je coach, counsellor, trainer, loopbaanadviseur of anderszins een professional die met mensen werkt?

Hou je van buiten zijn en voel je je verbonden met de natuur?

Zou je je werkgebied willen verplaatsen van binnen naar buiten en je cliënten op een intuïtieve manier willen leren coachen via de spiegelwerking van de natuur?

 

In de Proeverij maak je kennis met een paar algemene basisbeginselen van natuurcoaching. Je leert en ervaart daarnaast hoe je de spiegelwerking van de natuur op een intuïtieve manier kunt inzetten in begeleiding van mensen met een coachvraag. Je maakt daarbij kennis met de krachtige werking van synchroniciteit en hoe daarop in te spelen als coach. Je oefent in tweetallen met een natuurcoachingsopdracht om te proeven wat natuurcoaching met je doet en om het effect ervan aan den lijve zelf te ervaren.


Deelname aan de Proeverij is ook ideaal als je nog niet zeker weet of je de training Natuurcoaching wilt volgen. Je kunt ook meedoen als je 'gewoon' eens kennis wilt maken met het intuïtief coachen in en met de natuur. Zie voor locatie en andere praktische gegevens: agenda/proeverijintroductieworkshop-natuurcoaching
 

NOTABENE: op de kennismakingsworkshop van 11 januari 2014 liep er een deelnemer mee die voor de Proeverij van het Tijdschrift voor Coaching van de introductieworkshop bij Spiegeling een mooi verslag met foto's heeft gemaakt van zijn ervaringen.
Dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching
 

Zie ook opleiding-natuurcoaching en agenda/opleiding-intuitieve-natuurcoaching

 

Schrijf je in voor de regelmatige Ezine-berichten > nieuwsbrief

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230