Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Proeverij

Proeverij Intuïtieve Natuurcoaching


* Houd je van buiten zijn en voel je je verbonden met de natuur?
 

* Ben je graag in beweging en in contact met gelijkgestemden?

* Wil eens aan den lijve ervaren wat natuurspiegeling met je doet en wat coachen in én met de natuur inhoudt?

* Wil je op een speelse en intuiïtieve manier ervaren hoe de natuur je zinvolle antwoorden en treffende inzichten aanreikt ten aanzien van jouw levenspad?

 

Dan kom je in de maandelijkse Proeverij helemaal aan je trekken!


Je maakt kennis met het doeltreffende effect van natuurcoaching en hoe de spiegel van de natuur via haar krachtige werking van synchroniciteit precies datgene laat zien en aanreikt wat voor jou op DIT moment belangrijk is in je leven.

Je ervaart aan den lijve wat dit met je doet en wat het aan ervaringen teweeg kan brengen, zowel fysiek, energetisch, emotioneel én spiritueel. Dit kan je helpen met keuzes maken en het zetten van (nieuwe) stappen in je leven.

Je zult verrast staan door de eenvoud maar tevens de doeltreffendheid van wat de natuur om je heen je laat zien over je Eigen Natuur! Je kunt het van tevoren niet bedenken, het openbaart zich als vanzelf en er gebeurt altijd precies wat nodig is!

 Oefening tijdens de Proeverij: een natuurstilleven leggen
en je laten verrassen 
door de spiegelende inzichten

 

Persoonlijke Groei en Bewustwording
 

Deelname aan de Proeverij is  geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is om meer over zichZelf te ontdekken en die zich wil laten verrassen door wat de natuur als vanzelf aanreikt door haar automatische spiegelwerking.

Het enige dat je hoeft te doen is je OPEN te stellen en de boodschappen van de natuur binnen te laten komen. Open de deuren van je Hart en de rest wijst zich vanzelf!

 

Voor meer informatie zie ook: agenda/proeverij-natuurcoaching

 

NOTABENE: op de kennismakingsworkshop van 11 januari 2014 liep er een deelnemer mee die voor de Proeverij van het Tijdschrift voor Coaching van de introductieworkshop bij Spiegeling een mooi verslag met foto's heeft gemaakt van zijn ervaringen. Dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching

Zie ook: reakties-cursisten

 

Schrijf je in voor de regelmatige Ezine-berichten > nieuwsbrief

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen, cyclus van 5 avonden11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur02 november 2019Allerzielen wandeling in herinnering aan overleden dierbaren15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230