Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Proeverij

Proeverij Natuurcoaching


* Ben je coach, counsellor, trainer, loopbaanadviseur of anderszins een professional die met mensen werkt?

* Houd je van buiten zijn en voel je je verbonden met de natuur?

* Zou je je werkgebied willen verplaatsen van binnen naar buiten en je cliënten op een intuïtieve manier willen leren coachen via de spiegelwerking van de natuur?

 

In de Proeverij maak je kennis met een paar algemene basisbeginselen van natuurcoaching.
Je leert en ervaart daarnaast hoe je de spiegelwerking van de natuur op een intuïtieve manier kunt inzetten in begeleiding van mensen met een coachvraag. Je maakt daarbij kennis met de krachtige werking van synchroniciteit en hoe daarop in te spelen als coach. 
Je oefent in tweetallen met een natuurcoachingsopdracht om te proeven wat natuurcoaching met je doet en om het effect ervan aan den lijve zelf te ervaren.


Deelname aan de Proeverij is ideaal als je nog niet zeker weet of je de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching bij Spiegeling wilt volgen. Je kunt ook meedoen als je 'gewoon' eens kennis wilt maken met het intuïtief coachen in en met de natuur. Zie voor locatie en andere praktische gegevens: agenda/proeverijnatuurcoaching 
 

NOTABENE: op de kennismakingsworkshop van 11 januari 2014 liep er een deelnemer mee die voor de Proeverij van het Tijdschrift voor Coaching van de introductieworkshop bij Spiegeling een mooi verslag met foto's heeft gemaakt van zijn ervaringen.
Dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching

 

Zie ook opleiding-natuurcoaching en agenda/opleiding-intuitieve-natuurcoaching

 

Schrijf je in voor de regelmatige Ezine-berichten > nieuwsbrief

naar boven

Agenda

06 juli 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 14 september 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 30 september 2018Stiltewandeling in Breda: de natuur als orakel12 oktober 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 13 oktober 2018Creatieve Inspiratiedag: laat je spiegelen door je Krachtdier!28 oktober 2018Landelijke dag van de Stilte: Stiltewandeling vanuit Spiegeling, thema volgt nog24 november 2018Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching voor mensen die met mensen werken

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230