Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Proeverij

Proeverij Natuurcoaching


* Ben je coach, counsellor, trainer, loopbaanadviseur of anderszins een professional die met mensen werkt?

* Houd je van buiten zijn en voel je je verbonden met de natuur?

* Zou je je werkgebied willen verplaatsen van binnen naar buiten en je cliënten willen leren coachen via de spiegelwerking van de natuur?

* Ben je in voor een intuïtieve manier van werken én in contact met de natuur zelf en ben je wellicht geïnteresseerd in de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching van Spiegeling?

 

Dan kom je in de Proeverij helemaal aan je trekken!


Je maakt kennis met een paar algemene basisbeginselen van natuurcoaching en leert en ervaart daarnaast hoe je de spiegelwerking van de natuur op een intuïtieve manier kunt inzetten in begeleiding van mensen met een coachvraag. Je maakt daarbij kennis met de krachtige werking van synchroniciteit en hoe daarop in te spelen als coach. 
Je oefent onder andere in tweetallen met een natuurcoachingsopdracht om te proeven wat natuurcoaching met je doet en om het doeltreffende effect ervan aan den lijve zelf te ervaren.

 


In tweetallen oefenen met een natuur stilleven leggen....


Deelname aan de Proeverij is voor iedereen die meer wil weten én ervaren met betrekking tot natuurcoaching. Het is tevens een ideale gelegenheid om kennis te maken met de intuïtieve werkwijze van Spiegeling als je overweegt om de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching te volgen die op zaterdag 24 november van start gaat.

Voor meer informatie over de Proeverij zie ook: agenda/proeverij-natuurcoaching


Zie voor locatie, overige data en andere praktische gegevens van de Opleidingagenda/opleiding-intuitieve-natuurcoaching
 

NOTABENE: op de kennismakingsworkshop van 11 januari 2014 liep er een deelnemer mee die voor de Proeverij van het Tijdschrift voor Coaching van de introductieworkshop bij Spiegeling een mooi verslag met foto's heeft gemaakt van zijn ervaringen.
Dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching

 

Schrijf je in voor de regelmatige Ezine-berichten > nieuwsbrief

naar boven

Agenda

14 september 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 30 september 2018Stiltewandeling in Breda: de natuur als orakel05 oktober 2018Kennismaking Natuurcoaching op Opleidingendag BVGZ11 oktober 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 13 oktober 2018Creatieve Inspiratiedag: laat je spiegelen door je Krachtdier!28 oktober 2018Landelijke dag van de Stilte: Stiltewandeling vanuit Spiegeling, thema volgt nog24 november 2018Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching voor mensen die met mensen werken

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230