Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Gastdocenten Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching

GASTDOCENTEN OPLEIDING INTUITIEVE NATUURCOACHING

 

Ik vind het fantastisch om in de komende Opleiding samen te werken met twee gastdocenten die allebei ook bij Spiegeling als cursist de Opleiding Natuurcoaching hebben gevolgd: Hannie Mellema en Natascha Rens.
Hannie en Natascha hebben ieder hun eigen intuïtieve talenten als het gaat om contact maken met de natuur en zullen ieder op twee Opleidingsdagen hun kennis en kunde mee overdragen. Ik verheug me zeer op deze inspirerende samenwerking!

Hierna stellen beiden zich voor:

 

Gastdocent Hannie Mellema

 

De natuur speelt vanaf mijn geboorte een belangrijke rol. In aanvang wás het er gewoon; op de boerderij waar ik ben opgegroeid was er ruimte, land, dieren... en speelden de seizoenen een grote rol.Later in mijn leven ben ik me echt BEWUST geworden van de grote waarde die de natuur voor mij heeft, hoe ik intens kan genieten van haar schoonheid en hoezeer de aarde mij aan het  hart gaat. Maar dat bewustzijn was er niet meteen.

Mijn overstap van de studie geneeskunde naar de Theaterschool was een grote ommezwaai.
Het was voor mij een ontwaken van mijn creativiteit en gevoeligheid. Daarnaast werd ook mijn spirituele kant wakker. Ik heb in die tijd ook de opleiding Cochenille gevolgd, waar er een verbinding tussen Creativiteit en spiritualiteit werd gemaakt. Voor mijn gevoel kon ik vanaf dat moment pas echt een beetje landen op aarde.

Een belangrijke rol hierin heeft ook mijn verbinding met Hawaii, de dolfijnen en de walvissen gespeeld: in 2000 werd ik “geroepen” om naar Hawaii te gaan en met de dolfijnen te zwemmen. Dat was een magische reis, waarin ik voor mijn gevoel op een diepe manier THUIS kwam.
Sindsdien ben ik vele malen op Hawaii geweest en heb ik daar de opleiding tot Soundhealer gevolgd. Ik werd me meer en meer bewust van de wereld “achter de zichtbare wereld” en ook dat het voor mij makkelijk is om verbinding met die wereld te maken.

Ik ben naast mijn werk als (rollenspel)actrice, de opleiding tot Intuïtief coach gaan volgen en een aantal jaren later de Opleiding tot natuurcoach bij Spiegeling. Vanaf dat moment is de verbinding met de natuur een steeds sterkere rol gaan spelen en ben ik geraakt daar haar helende, rustgevende en spiegelende werking.

Ik ervaar haar werkelijk als een partner....waarbij er over en weer liefde stroomt en ik gemotiveerd ben om ook de aarde te kunnen helen! De afgelopen jaren is de roep van de natuur nog sterker geworden en ik ben nu bezig om haar een grotere plek in mijn leven te geven...qua wonen, leven en werk.

Mijn samenwerking met Mirjam binnen Spiegeling  als gastdocent bij de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching die in november van start gaat, is daarin op werkgebied een eerste concrete stap, waar ik heel blij mee ben!

Hannie

 

 

Gastdocent Natascha Rens

 

 

Als natuurcoach werk ik met liefde in en met de natuur. Logisch. Maar er is meer.

Ik heb namelijk een bijzondere passie voor energiebanen, krachtplaatsen en energie van bomen én het (on)zichtbare effect daarvan op de mens, de stad en de natuur. Vele jaren wichelen, pendelen en aanvoelen heeft gezorgd voor een fijngevoelig contact met de natuur en haar energie.

Juist dit contact en het feit dat ik een communicatie tot stand breng tussen mezelf, de natuur en de cliënt, ontstaat er magie tijdens sessies. Magie waarin synchroniciteit zorgt voor krachtige inzichten. Dit is fantastisch voor de cliënt, maar ook voor de natuur. Synchroniciteit zorgt namelijk voor heling, welke energetisch in de directe omgeving op mens en natuur een positieve uitwerking heeft. Tevens ontstaat er verwondering welke zorgt voor een andere kijk op de natuur. Hierdoor wordt er automatisch een betere wereld gecreëerd door samenwerking die ontstaat tussen de coach, de cliënt en de natuur.

Voor mij is het contact, de communicatie en de co-creatie, de 3C's waar Spiegeling mee werkt, zoals ik in de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching heb ervaren, vanzelfsprekend en essentieel bij natuurcoaching.

Ik vind het fantastisch een bijdrage te mogen leveren aan de Opleiding bij Spiegeling. Ik laat je graag  intuïtief de natuur in jezelf en om je heen (her)ontdekken, waardoor ook jij magie tot stand kunt brengen tijdens het coachen.

Natascha 

www.centrum-amare.com

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur27 oktober 2019Landelijke dag van de Stilte: Stiltewandeling met Spiegeling, thema volgt nog15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230