Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Reakties deelnemers

Reakties van deelnemers ten aanzien van Intuïtieve Natuurcoaching


Deelnemers aan de Intuïtieve Natuurcoachings aktiviteiten van Spiegeling blijken unaniem verrast door wat je middels de spiegelwerking van de natuur over jezelf en je eigen natuur kunt ontdekken..
Hieronder volgt een greep uit de evaluatieve opmerkingen ten aanzien van het intuïtief coachen in en met de natuur zoals Spiegeling dat aanbiedt.


Enkele citaten:

- Ik wandel nu heel anders en zie de natuur als een metafoor voor wat zich in de mens afspeelt; ik herken veel van mezelf en mijn eigen proces in de natuur.

- Na een coachingssessie in de natuur voel ik me opgeladen; sessies binnen 4 muren kosten me vaak energie terwijl ik buiten juist energie krijg.

- Ik stel mijn vragen aan de natuur en laat me verrassen door wat de natuur aan antwoorden en inzichten laat zien. Bij Spiegellinjg heb ik geleerd om daarbij mijn intuïtie te gebruiken.

- Het buiten en in beweging zijn, brengt op zich al veel teweeg, daardoor kom ik zelf ook gemakkelijker in beweging wat nog doorwerkt in mijn dagelijks leven.

- De natuur is mijn 'maatje' geworden, mijn "mede-coach"; een mooi samenspel wat Spiegeling met een mooi woord 'co-creatie' noemt. Ik ben daarbij aangenaam verrast door de krachtige werking van synchroniciteit!

- Het belangrijkste is dat ik in het NU aanwezig ben om in de spiegel van de natuur te kunnen kijken; een heel andere benadering dan ik altijd gewend ben: het is een beweging van 'doen' naar 'zijn' en daarom juist heel mooi.

- Vooral door de spiegelwerking van de elementen en seizoenen gaat er een nieuwe wereld voor me open. Het is verbluffend om te zien en ervaren hoeveel overeenkomsten daarin te vinden zijn.

- Het zelf contact (leren) maken met de natuur vind ik een eye-opener die me veel heeft gebracht en wat ik zelf ook prima kan toepassen als ik de natuur inga. Ik ben onder de indruk door wat de natuur op deze manier aan Wijsheid te bieden heeft en hoe dat mij ook weer bij mijn eigen Wijsheid brengt.

- Ik ben heel enthousiast over intuïtieve natuurcoaching en ga ook zelf regelmatig naar buiten. Mijn ervaring is wel dat ik onder begeleiding van een natuurcoach sneller tot de kern kom van wat er speelt en bij de inzichten die daarbij boven komen.

- Ik ben telkens weer verrast door de krachtige werking van synchroniciteit: er gebeurt wonderbaarlijk genoeg iedere keer precies dát wat er nodig is. Je kunt het van tevoren niet verzinnen, het gebeurt gewoon vanzelf. Dat vind ik zelf vooral het 'magische' van intuïtieve natuurcoaching, hóe de processen in de natuur precies dát weerspiegelen wat je op dat moment nodig hebt.

_ Ik heb ook ervaring met andere vormen van coaching. De intuïtieve manier van werken bij Spiegeling ervaar ik als "thuiskomen" en is voor mij een belangrijke meerwaarde. Mijn contact met de natuur wordt hierdoor versterkt en verdiept en ontroert me ook regelmatig.

- Ik ervaar natuurcoaching als een enorme verrijking. Mijn ogen zijn echt open gegaan voor de krachtige spiegelwerking van de natuur en mijn leven is er blijvend door veranderd. Ik ben heel blij dat ik Spiegeling heb ontdekt!

- door mijn aktiviteiten bij Spiegeling is mijn contact met de natuur merkbaar verdiept en dat proces is nog steeds gaande! Ik ervaar de natuur als mijn grote Leermeester en Inspirator en zou haar niet meer willen missen als belangrijk onderdeel in mijn leven.

- Het bijzondere van de Intuitieve Natuurcoaching zoals Spiegeling die toepast, is voor mij dat er veel ruimte is voor het voelen vanuit je hart en intuïtie en dat spreekt me bijzonder aan. Het maakt me zacht en ik hoef helemaal geen moeite te doen om bij diepere inzichten te komen in mijzelf. Ik stroom moeiteloos mee met wat de natuur in haar oordeelloosheid aanreikt, verrijkend om te ervaren!

- Wat ik in de begeleiding door Spiegeling zo prettig én een belangrijke meerwaarde vindt is dat ALLES er mag zijn en dat er alle Ruimte is voor je ervaringen. Ik voel me volledig geaccepteerd in Wie ik ben en Wat ik wel/niet ervaar en dat biedt alle opening om weer een stap verder te komen in mijn proces. Ik kan Spiegeling bij iedereen aanraden die op een intuïtieve manier moeiteloos méér over zichzelf wil ontdekken!

 

Zie ook: over-mij

 

Schrijf je in voor de regelmatige Ezine-berichten > nieuwsbrief

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen, cyclus van 5 avonden11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur02 november 2019Allerzielen wandeling in herinnering aan overleden dierbaren15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

"De reis is even belangrijk als de bestemming".

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230