Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Natuurcoaching

 

Reaktie van cursisten  op de Training Natuurcoaching

Natuurcoaching is een zeer krachtige en doeltreffende werkvorm om in te zetten in je coachingsproces.Zowel voor jezelf als voor je cliënten een verrijkende ervaring!
Deelnemers aan de cursus blijken unaniem verrast over wat je door de spiegel van de natuur over jezelf en je eigen natuur kunt ontdekken.

Enkele ervaringen uit de praktijk:

- Ik wandel nu anders en zie de natuur als een metafoor voor wat zich in de mens afspeelt; ik kan dat in mijn werk prima inzetten.


- Ik laat mijn cliënten hun vraag aan de natuur stellen en vervolgens ontdekken wat de natuur hen aan antwoorden en inzichten te bieden heeft; ik heb daarin slechts een (spiegelende) begeleidingsrol.


- Het met cliënten buiten en in beweging zijn, brengt op zich al veel teweeg, de intensiteit van het gesprek neemt een andere dimensie aan; ook processen komen in beweging.


- De natuur is door de ervaring in deze cursus mijn maatje geworden, mijn mede-coach; een mooi samenspel!


- Vooral de spiegelwerking van de elementen en seizoenen is heel goed inzetbaar in coachingsprocesen heb ik gemerkt. Verbluffend om alle overeenkomsten te ontdekken.


- Ik maak nu veel vaker gebruik van natuurcoaching en breng de doeltreffendheid hiervan ook onder de aandacht van mijn collega's.


- Mijn leidinggevende is heel enthousiast over natuurcoaching, ik ga nu meestal met mijn cliënten naar buiten.


- Ik ben iedere keer weer verrast door de krachtige werking van synchroniciteit, er gebeurt steeds precies wat nodig is.


- Ik ervaar natuurcoaching als een enorme verrijking in mijn leven én werk

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen, cyclus van 5 avonden11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur02 november 2019Allerzielen wandeling in herinnering aan overleden dierbaren15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230