Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Natuurcoaching

 

Reaktie van cursisten  op de Training Natuurcoaching

Natuurcoaching is een zeer krachtige en doeltreffende werkvorm om in te zetten in je coachingsproces.Zowel voor jezelf als voor je cliënten een verrijkende ervaring!
Deelnemers aan de cursus blijken unaniem verrast over wat je door de spiegel van de natuur over jezelf en je eigen natuur kunt ontdekken.

Enkele ervaringen uit de praktijk:

- Ik wandel nu anders en zie de natuur als een metafoor voor wat zich in de mens afspeelt; ik kan dat in mijn werk prima inzetten.


- Ik laat mijn cliënten hun vraag aan de natuur stellen en vervolgens ontdekken wat de natuur hen aan antwoorden en inzichten te bieden heeft; ik heb daarin slechts een (spiegelende) begeleidingsrol.


- Het met cliënten buiten en in beweging zijn, brengt op zich al veel teweeg, de intensiteit van het gesprek neemt een andere dimensie aan; ook processen komen in beweging.


- De natuur is door de ervaring in deze cursus mijn maatje geworden, mijn mede-coach; een mooi samenspel!


- Vooral de spiegelwerking van de elementen en seizoenen is heel goed inzetbaar in coachingsprocesen heb ik gemerkt. Verbluffend om alle overeenkomsten te ontdekken.


- Ik maak nu veel vaker gebruik van natuurcoaching en breng de doeltreffendheid hiervan ook onder de aandacht van mijn collega's.


- Mijn leidinggevende is heel enthousiast over natuurcoaching, ik ga nu meestal met mijn cliënten naar buiten.


- Ik ben iedere keer weer verrast door de krachtige werking van synchroniciteit, er gebeurt steeds precies wat nodig is.


- Ik ervaar natuurcoaching als een enorme verrijking in mijn leven én werk

naar boven

Agenda

14 september 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 30 september 2018Stiltewandeling in Breda: de natuur als orakel05 oktober 2018Kennismaking Natuurcoaching op Opleidingendag BVGZ11 oktober 2018Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching 13 oktober 2018Creatieve Inspiratiedag: laat je spiegelen door je Krachtdier!28 oktober 2018Landelijke dag van de Stilte: Stiltewandeling vanuit Spiegeling, thema volgt nog24 november 2018Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching voor mensen die met mensen werken

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230