Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Individuele coaching

INDIVIDUELE (NATUUR)COACHING

Spiegelen als weg tot bewustwording:
zo binnen, zo buiten en andersom


Naast groepstrainingen en groepswandelingen, werkt natuurspiegeling ook in één op één natuurcoachings sessies heel doeltreffend. Als natuurcoach help je de ander in de spiegel van de natuur te kijken en daar de antwoorden te ontdekken waar je naar op zoek bent.
Dat wat je in de buitenwereld ziet is een treffende weerspiegeling van je eigen binnenwereld. Dit geldt overigens niet alleen voor de natuur, maar is toepasbaar op alles wat je in je leven tegenkomt.
Door zicht te krijgen op die spiegels, ontdek je patronen van jezelf waar je je nog niet van bewust was die je helpen tot je eigen antwoorden en inzichten te komen!

Bij natuur- en wandelcoaching wordt de natuur betrokken in het coachingsproces en krijg je door middel van symbolen uit de omgeving die je tegenkomt, antwoorden en inzichten aangereikt op de thema's die je bezighouden. Je zet letterlijk stappen op nieuwe en onbekende wegen. Omdat je zelf in beweging bent, komt je proces ook als vanzelf in beweging.
Alles wat je opvalt in de natuur, wat je hoort, ziet, voelt of ruikt, kan je ergens attent op maken en jou nét die informatie geven waar je naar op zoek bent, uitgaande van het principe 'zo binnen, zo buiten' en andersom.


Wat natuurcoaching bij Spiegeling 'extra' heeft is het contact maken met de natuur zelf via de 3 C's: CONTACT, COMMUNICATIE EN CO-CREATIE met de natuur!

 


Contact met de natuur: wat heeft deze boom te vertellen?


Daarnaast is de ervaring van Spiegeling dat ook de inzet van creatieve werkvormen je helpen om 'het onbewuste bewust te krijgen' en je een hele mooie spiegel voorhouden over wat er deep down in jezelf leeft. Er wordt dan gewerkt vanuit de visie van het Kunstzinnig Dynamisch Coachen. Het een versterkt het ander, daarom is de combinatie van natuurcoaching en creativiteit heel sterk en doeltreffend!
 

AFSPRAAK VOOR EEN INDIVIDUELE SESSIE
 

Voor een 1 op 1 coachingssessie kun je een afspraak maken met Mirjam: 06.423 65 144
 

Er zijn diverse mogelijkheden:
 

a. een natuurcoachings sessie buiten in Breda of Bilthoven duur anderhalf uur; kosten €85 exclusief btw
 

b. een creatieve coachings sessie binnen in Breda of Bilthoven; duur anderhalf uur, kosten €85 exclusief btw
 

c. een combinatie van beide: inzet van natuurspiegeling én creatieve werkvorm, duur twee en een half uur, kosten €145 exclusief btw
 

Dan werken we vanuit een creatieve opdracht en kijken naar wat dat spiegelt ten aanzien van je vraag of het thema waar je graag meer duidelijkheid over wilt. Dit kan voorafgaand of na afloop van een coachings sessie in de natuur..

NOTABENE:
De werkwijze bij een creatieve coachings sessie is hetzelfde als bij een coachings sessie in de natuur:
we gaan op zoek naar de spiegel én de boodschap van je creatieve verbeelding, waarin eveneens vanuit je Onbewuste alle Wijsheid besloten ligt ten aanzien van je vraag en het antwoord of inzicht dat je nodig hebt.
Ook hierbij geldt: laat je verrassen door wat er ontstaat en wat je binnenwereld laat zien over je ervaringen in de buitenwereld (of andersom) en ga ervan uit dat 'toeval' niet bestaat.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen of daar ervaring mee te hebben, het gaat niet om het resultaat maar om het (spiegelende) proces!
 

Begeleiding, zie: over-mij

 

naar boven

Agenda

01 september 2019GRATIS Kennismakingsworkshop(s) Creatieve Vrouwenkrachtcirkel tijdens Open Dag Zuiderlicht13 september 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur24 september 2019Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor bewuste en intuïtief gevoelige vrouwen, cyclus van 5 avonden11 oktober 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur02 november 2019Allerzielen wandeling in herinnering aan overleden dierbaren15 november 2019Proeverij: intuïtief kennismaken met de spiegel van de natuur

"Een ander kan jou niet vertellen wat jij moet doen. De antwoorden die je zoekt, zijn al in jezelf aanwezig".


Voor meer informatie over inhoud en kosten,of voor een kennismakings-gesprek, bel of mail:
06-423 65 144 of

info AT spiegeling DOT net

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230