Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

Verjaardagskado: GRATIS Intuïtiewandeling in Bredase Mastbos!

03 juni 2018 Breda
VOL! GRATIS, VERJAARDAGSKADOOTJE IVM 60e VERJAARDAG IN MEI!! Incl. koffie/thee bij de kennismaking én verrassing!

VERJAARDAGSKADO: GRATIS INTUITIE-WANDELING !!

 

In mei ben ik jarig en word ik 60... Deze mijlpaal wil ik graag ook via Spiegeling vieren en daarom vind ik het leuk om een GRATIS (Stilte)wandeling aan te bieden die in het teken staat van je INTUITIE!
 

*  Laat jij je vaak (meer) leiden door je denken in plaats van door je gevoel?

*  Heb je moeite met keuzes maken en beslissingen nemen? In hoeverre laat je je hierbij leiden door je gevoel en intuïtie?

 Of door je verstand?

HOE luister je naar je Innerlijke Stem, naar wat jóuw Natuur je te zeggen heeft? Wat is vooral jóuw kanaal en welke belemmeringen kom je daarbij misschien nog tegen?

* Hoe maak jij contact met de/je Natuur en hoor je haar fluisterende boodschappen?

 

Op deze GRATIS Intuïtiewandeling in het Bredase Mastbos gaan we experimenten met VOELEN en het gebruik maken van je Intuïtie in het contact met de Natuur om je heen, maar eveneens in het contact met je Innerlijke Natuur. Zoals altijd lopen we in stilte om ook in contact te kunnen komen met de STILTE in je Zelf, daar waar je intuïtie zich het beste kan openbaren: via je Innerlijke "Stem".
 

Je ontdekt welke "kanalen" (bijv horen, zien, voelen, ruiken) jij daarbij vooral gewend bent in te zetten, vaak heel onbewust, en hoe de natuur je intuïtief kan helpen om tot keuzes en beslissingen te komen bij vraagstukken die je bezighouden.

 

De een komt vooral in contact met zijn/haar intuïtie door (helder) horen, de ander door (helder) zien.  Een ander 'voelt' of 'weet' als vanzelf welke kant hij/zij op moet, zonder daar over na te denken .En er zijn ook mensen bij wie geur het intuïtieve kanaal openzet. 


Experimenteer en laat je verrassen door wat de én jouw natuur je spontaan aanreikt op deze wandeling. We letten daarbij onder meer op synchroniciteit > zogenaamd "toevallige" gebeurtenissen.
 

Je gaat naar huis met praktische tools die je ook na de wandeling kunt inzetten om je intuïtie te scherpen, zodat je je Innerlijke Stem bewust(er) kunt inzetten en makkelijk(er) door het leven te gaan.

 

Doe mee en laat je verrassen door wat de/je natuur je intuïtief als 'kado' aanreikt !!
 

Praktische informatie:

Verzamelen om 10.30 uur in Huize den Deijl voor een gezamenlijk kopje koffie/thee en kennismaking.  
De eindtijd is rond 13.30 uur. GRATIS wandeling incl koffie/thee bij de kennismaking + verrassing na afloop!

 

NB. de wandeling is VOL!


Aanmelding bij Mirjam Bossink via info@spiegeling.net
Voor nadere informatie kun je bellen naar 06.423 65 144 

 

 

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230