Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

Proeverij/introductieworkshop Natuurcoaching

29 september 2017 de Bilt
25,00 kennismakings tarief, dit bedrag is excl btw en incl koffie/thee bij de kennismaking

PROEVERIJ INTRODUCTIEWORKSHOP NATUURCOACHING


Tijdens de Proeverij van Spiegeling maak je kennis met de algemene basis van natuurcoaching. Je leert en ervaart daarnaast hoe je de spiegelwerking van de natuur op een intuïtieve manier kunt inzetten in begeleiding van mensen met een coachvraag.
Je maakt daarbij kennis met de krachtige werking van synchroniciteit en hoe daarop in te spelen als coach. Je oefent in de workshop in tweetallen met een natuurcoachingsopdracht en proeft daarmee aan het coachen in en met de natuur.

Deze introductie workshop is bedoeld voor mensen die met mensen werken en die graag willen leren hoe je met behulp van de spiegel van de natuur je cliënten dichter bij hun eigen natuur brengt. Daar waar alle antwoorden en wijsheid al te vinden is.
Het is ook een ideale gelegenheid om te verkennen of je de Opleiding Natuurcoaching bij Spiegeling wilt volgen. Als je hierna besluit om deel te nemen aan de eerstvolgende Opleiding, wordt het betaalde workshopbedrag verrekend.


Locatie en begeleiding

De Proeverij vindt plaats in het bos van Landschoten Beerschoten in de Bilt. We verzamelen om 13.00 uur bij de Biltsche Hoek voor een korte kennismaking inclusief kopje koffie/thee, waarna we het bos ingaan. De eindtijd is 17.00 uur. Na afloop zul je aan den lijve hebben ervaren wat intuïtieve natuurcoaching je te bieden heeft!

De begeleiding ligt bij Mirjam Bossink van Spiegeling (06.423 65 144)

Zie voor meer informatie trainingen-natuurcoaching/proeverij-natuurcoaching


NB.
In het Tijdschrift voor Coaching staat een mooi verslag met foto's van een deelnemer die voor de Proeverij van het Tijdschrift voor Coaching in januari 2014 een mooi verslag met foto's heeft gemaakt, dit is te lezen op:  www.tvc.nl/nl/proeverij/geproefd-natuurcoaching

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230