Spiegeling School voor Intuïtieve Natuurcoaching

Agenda

Bezinningsweek Terra Nova Center, Frankrijk NU met 175 EURO LAST MONTH KORTING!!!

26 juni 2016 Terra Nova Center, Frankrijk
26 juni t/m 3 juli Volpension en Begeleiding. 850,00 euro voor een eenpersoonskamer.

Bezinningsweek

Thuiskomen bij jezelf

Deze bezinningsweek is bedoeld om je dagelijkse leven nog meer in lijn te brengen met je ware natuur. Zijn zoals je bent in het moment. Je hoeft helemaal niets en kunt genieten van de natuur, de zon, het water, de dieren, de stilte, het delen en samenzijn, het heerlijke eten, de paarden, massage, sauna, zwemmen, wandelen en waar je maar zin in hebt.


In de ziel van de natuur ontmoet je de natuur van je ziel


Een ontmoeting met de natuur en met jezelf.
Tijdens de bezinningsweek ben je drie dagen in stilte zonder afleiding waardoor je de natuur nog intenser gaat ervaren en dieper in contact komt met jezelf, je verlangens en bezieling. In contact met de natuur komen er antwoorden in je op en worden gespiegeld door de natuur. De aarde en de natuur nodigen je liefdevol uit om helemaal te zijn wie je bent. Ze leeft ons voor hoe je tot bloei kunt komen om je licht te laten stralen en expressie te geven aan wie je bent. Levenskunst!
Daarvoor hoef je niets te doen, juist niet. Je hoeft alleen maar daar te Zijn waar je bent zodat het leven door je heen kan stromen en je het leven in al zijn rijkdom kan beleven. De natuur leeft het ons voor en is een grote Leermeester. Alles in de natuur is bezield en zichzelf. De natuur spreekt voortdurend tot ons en heelt, troost en moedigt ons aan.


In deze Bezinningsweek ben je in de prachtige natuur rondom Terra Nova. Je contact met de natuur en jeZelf zullen zich verdiepen.

 

Wat ga je doen?

Zondag komen we aan en maken kennis met elkaar.
Maandag staat in het teken van je verbinding met de/je natuur en met de natuur rondom Terra Nova.
Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we in stilte en kun je je laten leiden door waar je aandacht naar uit gaat. Er hoeft en moet niets. Je bent op jezelf, maar niet alleen. De nadruk ligt op wat er gebeurt in de leegte.
Elke dag komen we samen om te delen. Je verbinding met de natuur zal verdiepen. Elke dag kun je meedoen aan een stiltewandeling, medicijnwandeling, wandeling op het pelgrimspad, meditatie of natuuropdracht of expressie geven aan je creativiteit. Ook is er ruimte voor persoonlijke vragen en coaching.
Vrijdag verbreken we de stilte en zijn we bij de Mont Ségur, een bijzondere plek met een hoge lichtenergie, om onze ervaringen te delen en en te genieten van het magnifieke uitzicht en de verstilde sfeer.
 

Begeleider

De bezinningsweek wordt begeleid door Sandra Ramaekers zie trainers
Voor meer informatie over deze week, kun je contact met Sandra opnemen: sr-loopbaanadvies.nl
of 06.360 26 595


Terra Nova, de locatie waar deze bezinningsweek plaatsvindt ligt in het Katharenland. Een bijzonder gebied waar vroeger de Katharen vanuit vrijheid leefden en velen inspireerden om ingewijd te worden in de kunst van het leven van de vrije mens.
Voor meer informatie over Terra Nova zie www.terranova.center 

naar boven

SPIEGELING School voor Intuïtieve Natuurcoaching 06-42 36 51 44 info AT spiegeling DOT net KvK 30215230